Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από john »

Αυτο το φεκ που πηρα γραφτηκε 31 μαρτιου και το πηρα στο αρχηγειο πισω απο την βουλη. Οποιος παει μπορει να το παρει. Απλα δεν γραφει κατι τετοιο και ουτε οι ιδιοι οι πυροσβεστες μου ειπαν οτι δεν ισχυουν... Τι να σου πω.
teo

Δημοσίευση από teo »

Ενα τηλ θα πειτε; Εχω παρει σε τεσσερα, τα τρια δεν απαντανε και ενα δεν δουλευει. Μετα φταει ο Παγκαλος που τους λεει κοπριτες
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

teo έγραψε:Ενα τηλ θα πειτε; Εχω παρει σε τεσσερα, τα τρια δεν απαντανε και ενα δεν δουλευει. Μετα φταει ο Παγκαλος που τους λεει κοπριτες

λιγα κλικ πισω να εκανες, κατι θα εβρισκες http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/gyp/gyp.csp

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
teo

Δημοσίευση από teo »

Καλη μου (electro) -lisa εκανα πολλα link πισω, πηρα πολλα τηλ μπροστα και πολλες αναπαντητες πισω. αν καταλαβες, που μαλλον δεν καταλαβες, πηρα αυτα τα τηλ και δεν απαντανε. ρωτησα μηπως υπαρχει καποιο που απανταει ενας μη κοπριτης.
στη πορεια της αναμονης, οντως ανακαλυψα ενα τηλ (περα απο αυτα που αναφερonται στο link-αρα ακυρο το σχολιο σου), μιλησα με ενα κυριο ευγενεστατο και με ενημερωσε οτι η προκυρηξη θα βγει και θα ειναι παντελως διαφορετικη με του 2007

με καθε τροπο και καθε επιφυλαξη σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο να απαντησεις εστω και χολιασμενα

solid

Δημοσίευση από solid »

teo γειά σου. Να σε ρωτήσω κάτι; Αυτό τελικά με το δίπλωμα το επαγγελματικό, ότι πρέπει να το έχεις τουλάχιστον 6 μήνες θα ισχύσει, σύμφωνα με την προκήρυξη του 2007; Σου απάντησε κάποιος επ'αυτού;
been there...

Δημοσίευση από been there... »

teo:
- συγνώμη που δεν προσαρμόζουν τα απαιτούμενα προσόντα σ' ότι εσύ γουστάρεις.
- κι εγώ, αν με παίρναν κάθε μέρα και με πρήζαν "γιατί αυτό, γιατί το άλλο" (και πόσο μάλλον για μια προκήρυξη που δεν έχει βγει ακόμα για μια κατηγορία υπαλλήλων που δεν υπάρχει), κατεβασμένο θα το 'χα. Ήδη μας έχουν πρήξει στα τηλέφωνα για μια μπούρδα που είδαν στις εφημερίδες.
- το δίπλωμα μ@λκία κάνουν που το ζητάνε να είναι τουλάχιστον 6 μηνών. Κανονικά έπρεπε να ζητάνε και κολημένα ένσημα σαν οδηγός.
- αν μας θεωρείς κοπρίτες, μπορείς ελεύθερα να στείλεις βιογραφικό στο φίλο σου τον Πάγκαλο να σε προσλάβει αυτός, να προσφέρεις κι εσύ. Τουλάχιστον μη χ3ζ3ις εκεί που θες να φας.
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Κοιτα, οταν τους πήρα τους ρωτησα αρχικα αν θα ειναι ιδια η προκήρυξη. Μου είπαν όχι. Πάνω σε αυτό πάτησα και τους είπα ότι η εξάμηνη απόκτηση διπλώματος είναι κατ'επίφαση τεκμήριο και αντίκειται στα άρθρα 4 και 5 του Συντάγματος. Μου είπε ότι όλη η προήρυξη είναι υπό εξερεύνηση για τυχόν λάθη και ατέλειες.

Δεν τους είπα κάτι άλλο αλλά άφησα το μήνυμα πολλών. Α! Τους είπα και ότι αυτή η διάταξη έχει εγείρει αντιδράσεις και μου είπε "ναι, ναι", σαν να το ΄ήξερε. Επίσης μου είπε ότι θα βγει και για μόνιμους μέσα στο 11.
teo

Δημοσίευση από teo »

Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι ανέφερα έναν ευγενέστατο κύριο που μου απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις. Άρα το κοπρίτες πήγαινε σε συγκεκριμένοι κατηγορία που υπάρχει και το ξέρεις Και εσύ

πρήξιμο; Να σε παίρνουν άνθρωποι, να σε ρωτάνε κάτι και να μπορείς να τους εξυπηρετήσεις; Θα έπρεπε να ευχαριστείς το Θεό που είσα στην άλλη άκρη της γραμμής και όχι να το θεωρείς πρήξιμο (καρφώθηκες... ) Μακάρι να ήμουν στη θέση σου

επίσης ποιος σου είπε ότι θέλω την προκήρυξη στα μέτρα μου; Επειδή ενίσταμαι σε μία και μόνο διάταξη; Με την οποία συμφωνείς και εσύ;

Δεν θα πάρω τον Πάγκαλο. Προτιμώ να μοιράζω εφημερίδες όπως κάνω τώρα. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι
been there...

Το ότι υπάρχει ένα τηλέφωνο δε σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει και υπάλληλος από πάνω.

Το πρήξιμο δεν είναι να με ρωτάς για κάτι που μπορώ να εξυπηρετήσω. Πρήξιμο είναι να σε παίρνουν και να ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός και να μη μπορείς να κάνεις κάτι. Π. Χ. Εσύ διαφωνείς με το δίπλωμα (άσχετα αν έχεις δίκιο ή όχι) και, αντί να προσβάλεις την προκήρυξη δικαστικά, παίρνεις τηλέφωνο ένα πυροσβέστη-αρχιπυροσβέστη και περιμένεις τι; Αυτός θα βγάλει την προκήρυξη; Ή θα πιάσει τον αρχηγό και τον υπουργό να τους πει "Να μωρέ, εκείνο το διπλωματάκι μήπως μπλα μπλα... "; Τον ρωτάς για μια προκήρυξη που δεν υπάρχει και δεν έχει προηγούμενο. Ο άνθρωπος σου είπε το μόνο που μπορούσε να σου πει (δλδ τίποτα).Off the record μπορεί να σου πει ότι θες.

Πού είδες να συμφωνώ με σένα για το δίπλωμα; Ίσα-ίσα που θα ήθελα ο οδηγός να έχει δουλέψει στο τιμόνι κι όχι απλά να το 'χει βγάλει 10 χρόνια πριν χωρίς να 'χει δουλέψει ποτέ. Δίπλωμα Γ' μπορώ κι εγώ να βγάλω και τζάμπα (υπηρεσιακό). Να οδηγήσω 10τονο κατηγορηματικά όχι.

Γιατί να ντρέπομαι; Επειδή νευριάζω με τον καθένα που πετάει το εύκολο "κοπρίτες" χωρίς να μπει στον κόπο να σκεφτεί πρώτα; Θα απαντούσα πολύ καλύτερα αν απλά έλεγες "πήρα 4 τηλέφωνα και δεν απαντά κανένα".
teo

Δημοσίευση από teo »

Ελλαδάραααααααα... Μακάρι να μην τα βρεις μπροστα σου αυτα που λες...
been there...

teo έγραψε:Ελλαδάραααααααα... Μακάρι να μην τα βρεις μπροστα σου αυτα που λες...

ΟΚ, όπως νομίζεις...
μεγιστιας

Δημοσίευση από μεγιστιας »

Greek_Army έγραψε:
μεγιστιας έγραψε:Δεν ειδα να λεει πραγματα τα οποια λεγονται εδω χωρις να εχει βγει καμμια προκυρηξη. Δινουν παραδειγματα και στανταρ προκυρηξης του 2007! Σε 4 χρονια εχουν αλλαξει πολλα πραγματα γενικα. Ας παμε καλυτερα βημα βημα ολοι μαζι με το να περιμενουμε πρωτα να βγει η προκυρηξη και επειτα οι ερωτησεις, διευκρινησεις, αποριες. Μα ειναι λογικο πως αμα ρωταμε για κατι που δεν εχει βγει καποιους που δεν ξερουν δεν θα παρουμε σωστες απαντησεις.

Μου φαίνεται ότι μιλάω με 12χρονα εδώ μέσα. Ρε μεγάλε ότι αλλάζει σε κάθε προκήρυξη βγαίνει στο φεκ από την στιγμή που δεν έχει αλλάξει κάτι με τα διπλώματα είτε με άλλες κατηγορίες ισχύει ότι και το 2007 δεν είναι πυρηνικη φυσική έλεος δηλαδή... Όπως με τα μόρια της προεδρικής φρουράς

ρε μεγαλε εσυ γιατι τα παιρνεις προσωπικα; Αφου βλεπεις οτι δεν ασχολουμε μαζι σου γιατι εισαι πολυ δημοκρατικος, δεν προσβαλλεις και το σημαντικο τα ξερεις ολα εσυ οποτε δεν χρειαζεται να σου πει καποιος οτιδηποτε. Επιμενω λοιπον για ολους τους υπολοιπους ας ασχοληθουμε πρωτα με την ημερομηνια εκδοσης της προκυρηξης και μετα ολα τα υπολοιπα.
speed

Δημοσίευση από speed »

Φιλε τεο ποιος σου ειπε οτι θα βγαλει και για μονιμους μεσα στο 11; Γιατι οπως καταλαβαινεις περαν απο 4000 πενταετεις αν θα παρει και μονιμους για παραδειγμα 600 ατομα το πραγμα ξεφευγει και ειδικα την δεδομενη χρονικη στιγμη με την κατασταση της οικονομιας και χιλια δυο αλλα πχ που θα εκπαιδευσουν τοσα ατομα ποτε θα τελειωσουν οι διαγωνισμοι. Πολυ περιεργα τα πραγματα. Δεν συμφωνεις?
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Αρχηγε αν δεν σαρεσει αυτο που κανεις παραιτησου! Υπαρχουν πολυ που θα θελανε την θεση σου και θα την υποστηριζανε και χωρις αγχος!
been there...

poliths, σ' εμένα το λες αυτό; Δεν το συνεχίζω, γιατί βαρέθηκα κιόλας άλλα να γράφω κι άλλα να διαβάζετε.
Ούτε είσαι σε θέση να με κρίνεις εσύ, αν υποστηρίζω τη θέση μου ή όχι, κι αν εσύ το κάνεις καλύτερα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες