Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Μανο αυτο ισχυει για τους εποχικους! Και δεν λεει ετσι οπως το γραφεις!
Λεει οτι οποιος την ΣΤΙΓΜΗ που θα καταθεσει τα χαρτια του ειναι μεχρι 40 ετων μετα απο 4,5 χρονια θα μπορει να κανει μια απλη αιτηση για να ενταχθει κανονικα στο μονιμο προσωπικο!
Για τους πολιτες ειναι αυτονοητο γιατι δεν μπορει να κανει κανενας τα χαρτια του πανω απο 29 ετων!
Λεει οτι οποιος την ΣΤΙΓΜΗ που θα καταθεσει τα χαρτια του ειναι μεχρι 40 ετων μετα απο 4,5 χρονια θα μπορει να κανει μια απλη αιτηση για να ενταχθει κανονικα στο μονιμο προσωπικο!
Για τους πολιτες ειναι αυτονοητο γιατι δεν μπορει να κανει κανενας τα χαρτια του πανω απο 29 ετων!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
george21 έγραψε:Μανο αυτο ισχυει για τους εποχικους! Και δεν λεει ετσι οπως το γραφεις!
Eίναι copy-paste από παιδί που έχει γράψει στο φόρουμ επίσης εδώ και 3-4 σελίδες έχει αναλυθεί μέχρι αηδίας το θέμα της μονιμοποίησης.
Φιλε Διοικητής Μεραρχίας Το 35 ετων αλλαξε και εγινε 40 ετων! Και αυτο ισχυει ΜΟΝΟ για τους εποχικους πυροσβεστες! Οι πολιτες δεν μπορουν να κανουν χαρτια αν ειναι πανω απο 29 ετων!
-
- Στρατηγός
george21 έγραψε:Φιλε Διοικητής Μεραρχίας Το 35 ετων αλλαξε και εγινε 40 ετων! Και αυτο ισχυει ΜΟΝΟ για τους εποχικους πυροσβεστες! Οι πολιτες δεν μπορουν να κανουν χαρτια αν ειναι πανω απο 29 ετων!
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τους εποχικούς
Ναι παιδια καταλαβα, ειχα μπερδευτει με τους εποχιακους. να σας πω, μπορουμε να αρχισουμε να μαζευουμε κανα δικαιολογητικο για την αιτηση που θα κανουμε απο τωρα?
-
- Στρατηγός
ΜΑΝΟΣ έγραψε:Ναι παιδια καταλαβα, ειχα μπερδευτει με τους εποχιακους. Να σας πω, μπορουμε να αρχισουμε να μαζευουμε κανα δικαιολογητικο για την αιτηση που θα κανουμε απο τωρα;
Στην σελίδα 1 υπάρχει η προκήρυξη αν πιστευείς ότι πρέπει να μαζεύεις από τώρα δικαιολογητικά διάβασε και δες τι μπορείς να μαζέψεις
Τα δικαιολογιτικα για την προκηρυξη υπαρχουν στο διαδυκτιο και μπορεις να τα βρεις!
Δεν υπαρχει λογος να τα μαζευεις απο τωρα! Εχεις πολυ χρονο οταν βγει η προκηρυξη για να τα μαζεψεις!
Δεν υπαρχει λογος να τα μαζευεις απο τωρα! Εχεις πολυ χρονο οταν βγει η προκηρυξη για να τα μαζεψεις!
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
Παιδια τον μαιο θα βγει η προκηρυξη λογικα και θα παρει 600 πολιτες απο τους 4000. Μεσα στον απριλιο θα ψηφιστει στη βουλη. Υπομονη μεχρι τοτε και πρεπει να ειστε γεννημενοι απο 1/1/1982 και επειτα.
"Στο Πυροσβεστικό Σώμα συνιστάται ιδιαίτερη κατηγορία προσωπικού, με την ονομασία «Πυροσβέστες
πενταετούς υποχρέωσης»,οι οποίοι καταλαμβάνουν επί θητεία οργανικές θέσεις.Συνιστώνται 4.000 οργανικές επί θητεία θέσεις πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης με αντίστοιχη μείωση οργανικών θέσεων μονίμων πυροσβεστών. Ο αριθμός των οργανικών θέσεων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης μπορεί να αυξάνεται ή να μειώνεται με προεδρικό διάταγμα που προτείνεται από τους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας τουΠολίτη"
"Στο Πυροσβεστικό Σώμα συνιστάται ιδιαίτερη κατηγορία προσωπικού, με την ονομασία «Πυροσβέστες
πενταετούς υποχρέωσης»,οι οποίοι καταλαμβάνουν επί θητεία οργανικές θέσεις.Συνιστώνται 4.000 οργανικές επί θητεία θέσεις πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης με αντίστοιχη μείωση οργανικών θέσεων μονίμων πυροσβεστών. Ο αριθμός των οργανικών θέσεων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης μπορεί να αυξάνεται ή να μειώνεται με προεδρικό διάταγμα που προτείνεται από τους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας τουΠολίτη"
ok φιλε george21 να σαι καλα. Δε βγαζαμε ακρη αλλιως θα μπερδευομασταν συνεχεια. Θα δωσεις σε αυτη την προκυρηξη; Εγω δεν εχω παει ακομη φανταρος. Για εποχικος θα πρερει ναε εχεις απολυτηριο στρατου; Εχω ελπιδες να μπω σε καμμια προκηρηξη του 13 ή14 ή λογω κρισης τον κλεγανε και ως εδω οι προσληψεις?
Ρε παιδιά, επειδή είμαι λίγο ψαρωμένος και συγχωρέστε μου την βλακεία, εγώ που έχω τελείωσει ΤΕΕ μπορώ να υποβάλω τα χαρτιά μου?
ναι μπορεις λογικα γιατι να μη μπορεις, αφου ειναι ισοτιμο ενιαιου λυκειου, σωστα;τεο έγραψε:Ρε παιδιά, επειδή είμαι λίγο ψαρωμένος και συγχωρέστε μου την βλακεία, εγώ που έχω τελείωσει ΤΕΕ μπορώ να υποβάλω τα χαρτιά μου;
Επειδη λεει λυκειο... ξερω εγω ρε παιδια; δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη! μπορει ο εισηγητης να μην το ξερει, ο τελικος υπογραφων να μην το προσεξει και μετα την κατσαμε!
τεσπα! ενα αλλο ερωτημα! στην προκηρυξη 2007 λεει οτι το διπλωμα γ κατηγοριας πρεπει να το εχεις παρει 6 μηνες πριν! γιατι; εγω πηρα γ κατηγοριας πριν κανα μηνα, οχι για την προκυρηξη, αλλα για να φαμε κανενα κομματι ψωμι...
τεσπα! ενα αλλο ερωτημα! στην προκηρυξη 2007 λεει οτι το διπλωμα γ κατηγοριας πρεπει να το εχεις παρει 6 μηνες πριν! γιατι; εγω πηρα γ κατηγοριας πριν κανα μηνα, οχι για την προκυρηξη, αλλα για να φαμε κανενα κομματι ψωμι...
Αλλα για να φαμε κανενα κομματι ψωμι...
σωστος ο φιλος εχει απολυτο δικαιο. Παντως δυσκολα να μπεις απο πολιτης. Δε στο λεω να σε απογοητευσω αλλα θα φουλαρει με εποχικους και απο πολιτες οτι προκυψει. Θα ελεγα να συνεχισεις τα δρομολογια με το φορτηγο και αν σου κατσει... Καλως. Να αναψεις λαμπαδα ισα με το μποι τουφορτηγου αλλα προσπαθησε το. Δε ξερεις τι γινεται καμμια φορα.
Φιλε ΤΕΟ το 6 μηνες πριν για το διπλωμα το βαζουνε γιατι θελουν να ακυρωσουν αυτους που βγαλαν τα διπλωματα μολις μαθανε οτι θα βγει η προκηρυξη! Γι΄αυτους ειναι λογικο αυτο!
Για εσενα ομως που το εβγαλες ουτος η αλλος για την δουλεια σου ειναι καπως αδικο αλλα...
Τεσπα καλη επιτυχια αν κανεις τα χαρτια σου!
Φιλε george (συνονοματε) που με ρωτησες αν θα κανω τα χαρτια μου, ΝΑΙ θα τα κανω αλλα εγω ειμαι 7 χρονια εποχικος και οπως καταλαβαινεις εμπιπτω σε αλλο εδαφιο της προκυρηξης!
Να ΄σαι καλα παντως...
Για εσενα ομως που το εβγαλες ουτος η αλλος για την δουλεια σου ειναι καπως αδικο αλλα...
Φιλε george (συνονοματε) που με ρωτησες αν θα κανω τα χαρτια μου, ΝΑΙ θα τα κανω αλλα εγω ειμαι 7 χρονια εποχικος και οπως καταλαβαινεις εμπιπτω σε αλλο εδαφιο της προκυρηξης!
Να ΄σαι καλα παντως...
μεγαλε σου ευχομαι καλη επιτυχια πιστευω θα την εχεις λογω πειρας (7χρονια εποχικος). Εγω ειμαι 20 χρονων και ειμαι 1 χρονο εθελοντης και επισης αρρωστος με το σωμα. Λες να καταφερω να μπω και εγω καποτε να γινουμε συναδελφοι αλλα με αυτα που ακουγονται με το δντ κτλ δε ξερω τι να πω. Αν θα ειμαι ετοιμος και απο στρατο θα ειναι γυρω στο 2013,2014 λογω σπουδων. Εχω ελπιδες τοτε ή κλαφτα αδερφε...george21 έγραψε:Φιλε ΤΕΟ το 6 μηνες πριν για το διπλωμα το βαζουνε γιατι θελουν να ακυρωσουν αυτους που βγαλαν τα διπλωματα μολις μαθανε οτι θα βγει η προκηρυξη! Γι΄αυτους ειναι λογικο αυτο!
Να ΄σαι καλα παντως...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες