Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
been there...

Δημοσίευση από been there... »

Εκτός της λέξης "επικουρικά" στην 9η παράγραφο, γνωρίζεις και κάτι άλλο;

Μετά την 5ετία, ούτως ή άλλως οι "πολίτες" και μερίδα των συμβασιούχων θα γίνουν Γ. Υ.
solid

Δημοσίευση από solid »

Όχι, αλλά δεν το ανέφερες το επικουρικά. Το επικουρικά σημαίνει βοηθητικά.
Όσον αφορά το δεύτερο που αναφέρεις έτσι ακριβώς είναι.
been there...

Ναι, στο νόμο αναφέρεται η λέξη "επικουρικά". Στο οποιοδήποτε συμβάν θα υπάρχει η κόκκινη γραμμή μεταξύ "επικουρικής"και "μάχιμης" εργασίας (εκτός πρακτικού προβλήματος, π. Χ. Έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας) ; Τη στιγμή κιόλας που λίγο παρακάτω υπάρχει η φράση-λάστιχο "υπηρεσιακές ανάγκες", που ο εκάστοτε διοικητής τεντώνει όσο θέλει; Και ακόμη περισσότερο όταν κόβει οργανικές των Γ. Υ. Για να τις δώσει στους 5ετείς, αφού "καλύπτουν τα κενά";

Πριν απαντήσεις, να σου πω ότι σε σχετική ερώτηση στον αρχηγό μπροστά μου, η απάντηση ήταν ένα σκέτο και σαφές "ΟΧΙ".
solid

Δημοσίευση από solid »

Ο νόμος όμως έχει σημασία τι λέει. Στο οποιοδήποτε συμβάν το τι θα υπάρχει αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
george

Δημοσίευση από george »

Να ρωτησω κατι been there επειδη μου φαινεσαι αρκετα ενημερωμενος σε πολλα θεματα; Αν καποιος μπει 5ετους και μετα απο 1 ή 2 χρονια βγει προκυρηξη για Μονιμους (γενικων υπηρεσιων) θα μπορεις να συμμετεχεις στον διαγωνισμο ή σε περιοριζει μεχρι το περας της 5ετιας; Ευχαριστω εκ των προτερων...

been there...

Δηλαδή, πιστεύεις ότι οι 5ετείς θα είναι εποχικοί σε version 12μηνου; Δηλαδή, μόνο δασικό περιπολικό το καλοκαίρι και στα υπόλοιπα συμβάντα τις βοηθητικές εργασίες;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδια να ρωτησω, απο το 15% που ειναι γενικα για πολιτες θα εχουν προτεραιοτητα αυτοι που εχουν Γ΄ επαγγελματικο΄;
george

Δημοσίευση από george »

Δε ξερω γι' αυτο ρωταω. Αλλα ομως δεν εινα μονιμος με τη μια και πιστευω ουτε μπορει ναδωσει για αρχιπυροσβεστων ή ανθυποπυραγων. Θα λεγα οτι ισως και να εχει καπως βοηθητικο ρολο με οτι συνεπαγεται αυτο. Μπορεις να μου απαντησεις στο προηγουνενο ερωτημα μου;

solid

Δημοσίευση από solid »

Όχι δεν είπα αυτό. Αλλά όταν τελειώνει η αντιπυρική, θα βοηθούν και στα άλλα συμβάντα.
been there...

george, τώρα απαντάω σε σένα (το άλλο ήταν για τον solid) : Τα πράγματα είναι ρευστά σε πάρα πολλούς τομείς, μιας και το σύστημα δεν έχει τεθεί καν σε εφαρμογή. Με κάθε επιφύλαξη και είναι μόνο δική μου εικασία, θα έχεις το δικαίωμα.

Σιμεών, το 60% των πολιτών πρέπει να είναι οδηγοί.

Solid, μια φράση τα λέει όλα: "υπηρεσιακές ανάγκες". Και σε μένα προβλέπει αυστηρά 8ωρο εργασίας σε οποιοδήποτε συμβάν (κάτι συγκεκριμένο, όχι το αφηρημένο "επικουρικά"), αλλά στην τελευταία μου δασική ήμουν λόγω "υπηρεσιακών αναγκών" συνεχόμενο 32ωρο. Πιο απλά: Θα φορέσεις στη σχολή έστω και μια φορά αναπνευστική; Τέλος, είσαι εκπαιδευμένος, όποτε χρειαστεί τη φοράς και μπαίνεις μέσα.
george

Δημοσίευση από george »

been there νομιζω οτι 4000 θεσεις σε μια προκυρηξη ειναι παρα πολλοι. Μπορει να σπασει σε 2-3 προκυρηξεις λογικα Σε διαστημα 2-3 ετων κα να παιρνει κανα 1000αρι σε καθεμια, τι λες?
been there...

Όλα παίζουν. Και κανέναν να μη πάρει, τόσες φορές που το 'χω δει το έργο δε θα ξαφνιαστώ καθόλου.
solid

Δημοσίευση από solid »

Το ίδιο πράγμα λέμε been there. Εσύ, είσαι στο σώμα και λές ότι σου προβλέπει αυστηρά 8ωρο σε οποιοδήποτε συμβάν;
been there...

george έγραψε:... Ουτε μπορει ναδωσει για αρχιπυροσβεστων ή ανθυποπυραγων...

Σόρυ, δεν το πρόσεξα πριν. Όχι λογικά, αφού δεν έχει μονιμοποιηθεί ακόμα (όπως και ένας ειδικός φρουρός δεν γίνεται αρχιφύλακας).

solid έγραψε:Εσύ, είσαι στο σώμα... ;

Προφανώς.
Πώς λέμε τα ίδια αφού διαφωνούμε; Δως μου ένα παράδειγμα του τι εννοείς να καταλάβω.
solid

Δημοσίευση από solid »

Διαφωνούμε στο γεγονός πως άλλο αναφέρεται στα χαρτιά και άλλο εννοείς θα συμβαίνει στην πραγματικότητα. Κατά τη γνώμη σου το επικουρικά δε σου λέει κάτι. Όπως θα γνωρίζεις, εξ'ιδιότητάς σου ότι οι εποχικοί μεταβαίνουν και σε άλλα συμβάντα εκτός δασικών πυρκαγιών. Συνεπώς, αυτό που λέω εγώ είναι τι ακριβώς αναφέρεται στο νόμο και όχι τι (ακριβώς) υπάρχει στην πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα όπως προείπα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες