Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
akarnanas

Δημοσίευση από akarnanas »

Δεν εχει βγει η προκυρηξη ακομα οποτε και δεν γνωριζει κανεις να πει ακριβως τα κριτηρια που χρειαζονται.
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lxias »

Καλησπέρα, εγκρίθηκαν σήμερα 4.000 θέσεις πυροσβεστών 5ετούς θητείας εκ των οποίων οι 3.400 αφορούν εποχικούς πυροσβέστες και οι 600 πολίτες, τα όρια ηλικίας είναι για τους πρώτους (54) και για τους δεύτερους (29), η προκήρυξη βγαίνει τέλος Μαρτίου. Με το πέρας της πενταετίας όσοι κάνουν αίτηση για μονιμότητα εντάσονται στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό αρκεί κατά την αρχική τους πρόληψη εώς 5 ετούς θητείας να μην είχαν υπερβεί το 35 έτος της ηλικίας τους, επίσης οσοι είχαν εργαστεί ως εποχικοί απαλλάσονται απο τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικά.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!
kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalaxan »

Για ποιο λόγο θα έπρεπε να πάρει μόρια ένας Επ. Οπ Ή ένας οποισδήποτε παραιτήται απο το ένα σώμα και πηγαίνει στο άλλο;

Φυσικά και δεν παίρνει μόρια.
kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kalaxan »

Lxias έγραψε:Καλησπέρα, εγκρίθηκαν σήμερα 4.000 θέσεις πυροσβεστών 5ετούς θητείας εκ των οποίων οι 3.400 αφορούν εποχικούς πυροσβέστες και οι 600 πολίτες, τα όρια ηλικίας είναι για τους πρώτους (54) και για τους δεύτερους (29), η προκήρυξη βγαίνει τέλος Μαρτίου. Με το πέρας της πενταετίας όσοι κάνουν αίτηση για μονιμότητα εντάσονται στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό αρκεί κατά την αρχική τους πρόληψη εώς 5 ετούς θητείας να μην είχαν υπερβεί το 35 έτος της ηλικίας τους, επίσης οσοι είχαν εργαστεί ως εποχικοί απαλλάσονται απο τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικά.

Ας βγει, πρώτα με το καλό, αλλά αν ισχύουν τα παραπάνω δεδομένης της χρονικής στιγμής είναι πέρα για πέρα άδικο και για τα νέα άνεργα παιδιά αλλά και για το μέλλον του πυροσβεστικού σώματος.

Ένας δασοπυροσβέστης πχ άνω των των 35 χωρίς να έχει περάσει αθλήματα-υψομέτρηση και Τις λοιπές ψυχοτεχνικές δοκιμασίες ως Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης τι θα προσφέρει στο σώμα;

Όλοι γραφιάδες θα γίνουν;
Εδώ βρήκε το κράτος να κάνει κοινωνική πολιτική; Ή μήπως πρόκειται για συνέχιση της ρουσφετολογικής πολιτικής η οποία δε σταμάτησε ποτε;

ΥΓ Να θυμίσω οτι η δασοπυρόσβεση είναι μόνο ένα κομμάτι της πυροσβεστικής.

Θα μπορούσε κάλιστα να έχει τα ίδια όρια-όρους για όλους και να δώσει απλά επιπλέον μόρια σε εποχικούς-εθελοντές ανάλογα την εμπειρία τους όπως γίνεται σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ωστε τουλάχιστον να αποκτήσει πιο αξιόμαχο προσωπικό που μπορεί να προσφέρει σε μάχιμες θέσεις...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιατί στον ΑΣΕΠ θα υπαχθεί και αυτός; Λέω να τα κάνω και εγώ τα χαρτιά μου, δεν υπάρχει πρόβλημα που είμαι ΕΠΟΠ έ; Εικόνα

fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fotofinish »

Lxias έγραψε:Καλησπέρα, εγκρίθηκαν σήμερα 4.000 θέσεις πυροσβεστών 5ετούς θητείας εκ των οποίων οι 3.400 αφορούν εποχικούς πυροσβέστες και οι 600 πολίτες, τα όρια ηλικίας είναι για τους πρώτους (54) και για τους δεύτερους (29), η προκήρυξη βγαίνει τέλος Μαρτίου. Με το πέρας της πενταετίας όσοι κάνουν αίτηση για μονιμότητα εντάσονται στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό αρκεί κατά την αρχική τους πρόληψη εώς 5 ετούς θητείας να μην είχαν υπερβεί το 35 έτος της ηλικίας τους, επίσης οσοι είχαν εργαστεί ως εποχικοί απαλλάσονται απο τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικά.

Γνωρίζουμε την ''πηγή'' της παραπάνω παραγράφου ;
kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kalaxan »

D.Y.K έγραψε:Γιατί στον ΑΣΕΠ θα υπαχθεί και αυτός;Λέω να τα κάνω και εγώ τα χαρτιά μου, δεν υπάρχει πρόβλημα που είμαι ΕΠΟΠ έ;Εικόνα

Τυπικα, αν δεν έχεις συμπληρώσει την 7ετια (δε θυμάμαι ποσο είναι) Ναι έχεις πρόβλημα.

Ουσιαστικά δεν νομίζω. Πάντως στη δημοτική αστυνομία που πέρασα, στη σχολή είχαμε πάρα πολλούς από αξιωματικών και από ΣΜΥ. Ο διπλανός μου πχ στην ταξη ήταν ανθυπολοχαγός.

Το θέμα είναι ποιος θα πρωτοκάνει τα χαρτιά του. Προβλέπω τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Δεν ξέρω αν θα υπαχθεί στον Ασεπ/δεν νομίζω. Παράδειγμα έφερα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οπότε στην Δημοτική Αστυνομία θα μπορώ να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου με βάση τις παραπάνω πληροφορίες που μου λές σε περίπτωση που βγεί προκύρηξη σωστά; Δεν ήξερα ότι πέρασαν στο σώμα και στρατιωτικοί.

Πάντως για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα λογικά και οι διαδικασίες για την προκύρηξη της πυροσβεστικής θα διεξαχθούν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ για την τήρηση της αξιοκρατίας (λέμε τώρα) ! Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

D.Y.K οι προκηρυξεις που αφορουν τους εποχικους δασοπυροσβεστες γινονται με την εποπτια του ΑΣΕΠ.(Μετα το περας της 5ετιας μονιμοποιουνται εφ 'οσον δεν υπερβαινουν το μεγιστο οριο ηλικας που οριζει η εκαστοτε προκηρυξη πχ το 35ο). Οσον αφορα τους ΕΠΥ/ΕΜΦ και τους ΕΠΟΠ για να μπορεσουν να συμμετασχουν σε προκηρυξεις των σωματων ασφαλειας[ειδικους φρουρους, συνοριοφυλακες, λιμενικο σωμα,πυροσβεστικη] (εκτος πανελληνιων εξετασεων) θα πρεπει να εχουν παραμεινει στο στρατο τουλαχιστον 5ετια για τους πρωτους και 7ετια για τους δευτερους ή να εχουν παραιτηθει πριν την καταθεση των δικαιολογητικων τους για την προκηρυξη που τους ενδιαφερει εφοσον δε συμπληρωσαν το κατωτατο οριο παραμονης στον στρατο συμφωνα με αυτα που οριζει η εκαστοτε προκηρυξη. Τα ορια αυτα μπορουν να αλλαξουν συμφωνα με τις προκηρυξεις. Οσο για τους αποφοιτους των στρατιωτικων σχολων θα πρεπει να παραιτηθουν πριν την καταθεση των δικαιολογητικων τους στο χρονικο διαστημα που οριζει η προκηρυξη, εαν θελουν να λαβουν μερος σε οποιαδηποτε προκηρυξη που αφορα τα σωματα ασφαλειας (εκτος πανελληνιων εξετασεων).Η δημοτικη αστυνομια δεν υπαγεται στα σωματα ασφαλειας αλλα στην τοπικη αυτοδιοικηση-δημοσιο. Νομικα ο οποιοσδηποτε στρατιωτικος εχει το δικαιωμα χωρις να ειναι υποχρεωμενος να παραιτηθει, να δωσει σε προκηρυξεις που αφορουν τη δημοτικη αστυνομια, δημοτικους υπαλληλους, σε νομαρχιες και γενικα στην τοπικη αυτοδιοικηση και τον ευρυτερο δημοσια τομεα ειτε μεσω ΑΣΕΠ ειτε εκτος ΑΣΕΠ.
nikospanos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikospanos »

Και τι προσοντα χρειαζοντε π. Χ εγω εχω...
1.74 υψος
14απολυτηριο τεε
ecdl
γ κατηγορια διπλωμα
μοτοσικλετας
ειδικες δυναμεις
τριτεκνος
Εχω ελπιδες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σελίδα 1 είναι η προηγούμενη προκήρυξη διαβασέ την
akarnanas

Δημοσίευση από akarnanas »

Η προκυρηξη του 2007 πιστευω οτι θα εχει διαφορες με αυτη που θα βγει.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Συμφωνω, πιστευω θαχει αλλαγες.
giorgosgr

Δημοσίευση από giorgosgr »

Το θέμα είναι πότε θα βγει η προκήρυξη;

Η προκήρυξη αξιωματικών του λιμενικού ακόμα στο περίμενε είναι. Αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να δώσουν 4.000 θέσεις σε περίοδο κρίσης.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες