Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TAKIS

Δημοσίευση από TAKIS »

Καλησπερα παιδια. Ειμαι καινουργιος στο φορυμ και θελω να ρωτησω σε ποια κατηγορια συμφωνα με την παλια προκηρυξη μπορω να κανω τα χαρτια μου. Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου,ecdl, εχω Διπλωματα απο αυτοκινητο, μηχανης απεριοριστου, φορτηγου, ημουν δοκιμος του μηχανικου και εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ τοπογραφιας. Μπορει να γινομαι κουραστικος και ζητω συγγνωμη γι' αυτο. Απλα θελω να μου πειτε και αν εχω ελπιδες. Ευχαριστω

been there...

Δημοσίευση από been there... »

Απολυτήριο ενιαίου λυκείου - δίπλωμα φορτηγού : Α' + Β'. Σαν ΔΕΑ εξτρά 40 μόρια στην τελική βαθμολογία.

Η προκήρυξη 5ετών (αν βγει) δεν θα είναι αυτής της μορφής, οπότε δεν ξέρει και κανένας πόσα μόρια θα χρειάζεσαι περίπου.
TAKIS

Δημοσίευση από TAKIS »

Ενταξει φιλε ευχαριστω
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzotzos »

Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν στην προκυριξη του πυρ. Σωματος δινουν μορια σε αυτους που εχουν τελειωσει εφεδροι αξιωματικοι στο στρατο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

tzotzos έγραψε:Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν στην προκυριξη του πυρ. Σωματος δινουν μορια σε αυτους που εχουν τελειωσει εφεδροι αξιωματικοι στο στρατο

Η προκήρυξη είναι στην προηγούμενη σελίδα. Διαβασέ την
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzotzos »

Δεν μπορο να ανοιξω το αρχειο της προκυριξης, αν μπορειτε απαντηστε μου. Ευχαριστω πολυ /
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

40 μονάδες δίνει τώρα για άλλα προσόντα πρέπει να κατεβάσεις την προκήρυξη γιατί βαριέμαι να τα γράφω όλα
gorman

Δημοσίευση από gorman »

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ντροπή τους γιατί θέλουν να βάλουν στο δημόσιο άτομα με υ. Ε εκπαίδευση και έως 49 ετών (όπως τους είχαν υποσχεθεί τα κομματικά τσιράκια τους). Και αφήνουν έξω ανθρώπους με πτυχία και δυνατότητες σε ανάλογες ηλικίες... http://www.hellenicparliament.gr/userfiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/sxedionomou.pdf... Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν πληροφορίες στο άρθρο 15... Πλέον στο δημόσιο θα μπαίνουν με απολυτήριο δημοτικού και 49 ετών για να παίρνουν σύνταξη στα 55... Άνεργοι ξεσηκωθείτε και κάντε ενέργειες τώρα πρίν είναι αργά και δεν υπάρχει γυρισμός... Αυτός ο εμπαιγμός πρέπει να σταματήσει και να μην παίζετε στην πλάτη των ανέργων. Κάντε προσβολή του νομοσχεδίου και επιστολές διαμαρτυρίας τώρααα! ... Ο κανονισμός πρόσληψης σε ένστολα σώματα είναι ίδιος παντού... Ακόμη και στην 5ετία στον στρατό... Για κάποιους εκλεκτούς όμως άλλαξε !

Σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτιαχτεί καινούριο ν/ς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους... Ντροπή ηηη... Ενώ υπάρχουν 50.000 υπεράριθμοι Δημ. υπάλληλοι και δεν ξέρουν τι να τους κάνουν! Κάποιοι θέλουν να περάσουν από το παράθυρο τους 5300 δικούς τους... Νισάφι πια ας σταματήσει αυτό το αίσχος τώρα! ... Όποιος το διαβάσει το ν/ς και τον θιγεί ας κάνει τις κατάλληλες ενέργειες... Φιλικά ιδιωτικός υπάλληλος που θα κινηθεί νομικά σε αυτό το αίσχος... Όλοι οι άνεργοι ας ξεσηκωθείτε... Ντροπή τους... (9άρθρο 15 του ν/ς που επισυνάπτεται).

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lxias »

H προκήρυξη που θα βγεί θα έχει 4.500 θέσεις αλλά θα είναι κλειστή σχεδόν, γιατί θα είναι για όσους δουλεύουν σαν εποχικοί πυροσβέστες, μετά την πενταετία οσοι είναι κάτω απο 35 θα μονιμοποιούνται.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
akarnanas

Δημοσίευση από akarnanas »

Βγηκε η προκυρηξη και το λες αυτο; Η μηπως εφαγες κατι και σε πειραξε στο στομαχι και το εβγαλες εδω. Το λεω γιατι βαρεθηκα να πιθανολογει ο καθενας απο το 08 που διαβαζω εδω μεσα.
Sakis

Δημοσίευση από Sakis »

Αμα δείτε προκύριξη γράφτε μου. Λεπτομέρειες σε λιγο.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

Στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής συμπεριλαμβάνεται η τροποποίηση στις 4.000 του αριθμού των άμεσων προσλήψεων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

να το Link http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=255456

akarnanas

Δημοσίευση από akarnanas »

Τωρα θα παρει τοσους πολλους μεσα σε αυτο ο χαμο; Η θα ειναι κυλιομενοι οι πινακες επιλογης με οτι συνεπαγετε αυτο?
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από st1985 »

Κυλιομενοι πινακες... Δηλαδη?
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Οι επ. οπ παιρνουν μορια για την πυροσβεστικη?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες