τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται; Ειμαι 3 σειρα.Γιωργος π έγραψε:Καλησπερα σε ολους μηπως εχουμε κανενα νεο;
Απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
- Επικοινωνία:
http://www.army.gr/files/File/epop.pdfΓιωργος π έγραψε:τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται; Ειμαι 3 σειρα.
κ εγω, αλλα ενος σημαντικου προβληματος υγειας δεν εχω γραψει, εχω εδω κ μεγαλο χρονικο διαστημα αναρρωτικη. Αφου εισαι 3η, δες το παραπανω link που το παραθεσε αρχικα ο Greek_Army κ τον ευχαριστω.
...
περαστικα. Εγω μπηκα το 2005.dn24 έγραψε:http://www.army.gr/files/File/epop.pdfΓιωργος π έγραψε:τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται; Ειμαι 3 σειρα.
κ εγω, αλλα ενος σημαντικου προβληματος υγειας δεν εχω γραψει, εχω εδω κ μεγαλο χρονικο διαστημα αναρρωτικη. Αφου εισαι 3η, δες το παραπανω link που το παραθεσε αρχικα ο Greek_Army κ τον ευχαριστω.
...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Γιωργος π έγραψε:περαστικα. Εγω μπηκα το 2005.
σε ευχαριστω, να εισαι καλα. Αρα εισαι 4η σειρα. Καλη σταδιοδρομια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
χαχαχαχα, Διονυση πολυ ευλογη η απαντηση σου αλλα θελω να σου θυμισω κατι... Τα αποτελεσματα μας τωρα ειχαν βγει 12.30 βραδυ ΣαββατουGreek_Army έγραψε:Γιωργος π έγραψε:Καλησπερα σε ολους μηπως εχουμε κανενα νεο;
Σαββατιάτικα;

Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Οτι ειναι να γινει θα γινει... Κανεις δεν χανεται, ουτε η ζωη σας ειναι ο στρατος! Γεροι να ειστε, αξιοι να ειστε κ δουλεια θα βρειτε... Κ οπως ειπε ο φιλος ντ-ν παραπανω, ανθρωποι σας εκαναν οι γονεις σας, οχι ο στρατος... Απλα ο στρατος σας δινει ενα κομματι ψωμι
Dum spiro spero
ΔΕ νομίζω να διώξουν ΕΠΟΠ Αφού σε πολλές ειδικότητες οι ΕΠΟΠ ειδικά όσοι έχουν κάποια χρόνια στο στράτευμα, έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία πράγμα που είναι δ'υσκολο να καλυφθεί με φαντάρους ή ΕΕΦΟΠ. Ο ΕΕΦΟΠ απλά θα θέλει να περάσει ή θητεία του και τέλος. Θα είναι όπως ο οπλίτης και ξέροντας ότι ούτε μονιμοποίηση θα έχει, ούτε χρήμα, ούτε τίποτα ποιός ο λόγος να σκίζεται για το στρατό; Οι ΕΠΟΠ πάνε για μονιμοποίηση και θέλοντας και μη είναι πιο "εναρμονισμένοι "με την ιδέα του στρατού. Όταν ξέρεις σε μία δουλειά ότι σίγουρα θα σε διώξουν στο τέλος , απλά εκτελείς χαλαρά την εργασία και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Για τα υπόλοιπα καρφί δε σου καίγεται... ¨εχει να πέσει λούφα και αναρρωτικές που θα χαλάσει ο κόσμος. Αν πάλι γίνει λόγος για μονιμοποίηση ΕΕΦΟΠ και γι΄αυτό δίωξουν ΕΠΟΠ αυτό χρειάζεται προσφυγή στη Δικαιοσύνη... Είναι απαράδεκτο να ζητάνε τα μύρια όσα και να περνάνε από κόσκινο αυτούς που μπαίνουν ως ΕΠΟΠ και τώρα να μπορούν να μονιμοποιήσουν τον οποιοδήποτε άσχετο αρκεί να καταταγεί ΕΕΦΟΠ. Αυτό θα είναι παράτυπο... Και παράνομο.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
μπατζής έγραψε:ΔΕ νομίζω να διώξουν ΕΠΟΠ Αφού σε πολλές ειδικότητες οι ΕΠΟΠ ειδικά όσοι έχουν κάποια χρόνια στο στράτευμα, έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία πράγμα που είναι δ'υσκολο να καλυφθεί με φαντάρους ή ΕΕΦΟΠ. Ο ΕΕΦΟΠ απλά θα θέλει να περάσει ή θητεία του και τέλος. Θα είναι όπως ο οπλίτης και ξέροντας ότι ούτε μονιμοποίηση θα έχει, ούτε χρήμα, ούτε τίποτα ποιός ο λόγος να σκίζεται για το στρατό; Οι ΕΠΟΠ πάνε για μονιμοποίηση και θέλοντας και μη είναι πιο "εναρμονισμένοι "με την ιδέα του στρατού. Όταν ξέρεις σε μία δουλειά ότι σίγουρα θα σε διώξουν στο τέλος, απλά εκτελείς χαλαρά την εργασία και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Για τα υπόλοιπα καρφί δε σου καίγεται... ¨εχει να πέσει λούφα και αναρρωτικές που θα χαλάσει ο κόσμος. Αν πάλι γίνει λόγος για μονιμοποίηση ΕΕΦΟΠ και γι΄αυτό δίωξουν ΕΠΟΠ αυτό χρειάζεται προσφυγή στη Δικαιοσύνη... Είναι απαράδεκτο να ζητάνε τα μύρια όσα και να περνάνε από κόσκινο αυτούς που μπαίνουν ως ΕΠΟΠ και τώρα να μπορούν να μονιμοποιήσουν τον οποιοδήποτε άσχετο αρκεί να καταταγεί ΕΕΦΟΠ. Αυτό θα είναι παράτυπο... Και παράνομο.
ολοσωστος σε οτι ειπες... Βεβαια η εργατικοτητα εχει να κανει και με το φιλοτιμο κ την ευσυνηδησια του καθενος λεω εγω. Προσωπικα ειτε τον μισθο που παιρνω τωρα, ειτε τα 600? που θα παιρνουν οι ΕΕΦΟΠ Το ιδιο φιλοτιμος ειμαι, δεν μου αρεσει να δινω δικαιωματα κ να λενε για εμενα ιστοριες. Ηδη ολη η 3η σειρα που ακουστηκαν τα μυυυυυυυυρια οσα μονιμοποιηθηκε ολη... Τι για μονιμοποιηση μετα απο εκλογες τον μαρτιο; Ακουσαμε, τι, τι, τι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Aragon έγραψε:laios έγραψε:ετσι ειναι Συναδελφε. Να πανε να...dn24 έγραψε:σωστα... Που θα βρουν τετοια θυματα που με το φοβο της μη μονιμοποιησης δεν μιλαγανε ποτε, πλην μερικων που... Η το καπνιζαν το τσιγαρακι, η ηθελαν να παραιτηθουν κ αφου δεν τους ενοιαζε τιποτα μιλουσαν. Ετσι σκεφτομαι κ εγω κ πολλοι αλλοι που δεν μιλαμε. Δεν πανε να @@@@@ ας παραμιλανε.laios έγραψε: Ρε παιδια ενας θεσμος ειμαστε που υπαρχει καπου στον καινουργιο νομο. Παντως οι αξιωματικοι στην μοναδα μου μονο με την ιδεα της μη μονιμοποιησης των εποπ, παραμιλανε.
Να πάτε να... Έσεις εποπάκια, που μου βρίζετε και τους αξιωματικούς κιόλας. Που ο στρατός σας πήρε και σας έκανε ανθρώπους. Που θα ήσασταν άνεργοι χωρίς αυτόν. Αλλά έννοια σας, οι μέρες σας είναι μετρημένες. Θα πάρετε δρόμο και θα αντικατασταθείτε από ΕΕΦΟΠ και αύξηση θητείας.
Αν λεγω ΑΝ μας διωξουνε και δω υπολοχαγο να βαραει σκοπια πυλη εκει να δεις γελιο. Σας κανουμε ολη την δουλεια και μονο μ@@@@@@ς ξερετε να λετε... Α@@@@@α!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Καλα aragon ας διωξουν πρωτα και μετα τα λεμε... 

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Το πολιτικο κοστος Θα ειναι μεγαλο για κατι τετοιο οπως και η αυξηση της θητειας.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Ετσι ακριβως. Αλλα για ολα φταινε οι εποπ. Πως γινεται αυτο δεν ξερω
-
- Στρατηγός
ε βεβαια, εσεις ειστε οι ζημιογονοι του κρατους! Αφου το ειπε κ ο Παγκαλος, οτι δεν ειστε παραγωγικοι κ σχεδον σας ειπε αχρηστουςsakisal έγραψε:Ετσι ακριβως. Αλλα για ολα φταινε οι εποπ. Πως γινεται αυτο δεν ξερω

Dum spiro spero
Σιγα μην κανουν αυτοι σκοπια και περιπολο. Θα πεσει η υποληψη τους.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 9
Legion έγραψε:Το πολιτικο κοστος Θα ειναι μεγαλο για κατι τετοιο οπως και η αυξηση της θητειας.
μην ξεχνας οτι αλλοι κυβερνουνε την χωρα και ζητανε να πληρωνονται και οι δοσεις που χρωσταμε στην ωρα τους...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες