Απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιωργος π

Δημοσίευση από Γιωργος π »

Γιωργος π έγραψε:Καλησπερα σε ολους μηπως εχουμε κανενα νεο;
τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται; Ειμαι 3 σειρα.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Γιωργος π έγραψε:τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται; Ειμαι 3 σειρα.

http://www.army.gr/files/File/epop.pdf

κ εγω, αλλα ενος σημαντικου προβληματος υγειας δεν εχω γραψει, εχω εδω κ μεγαλο χρονικο διαστημα αναρρωτικη. Αφου εισαι 3η, δες το παραπανω link που το παραθεσε αρχικα ο Greek_Army κ τον ευχαριστω.

...
Γιωργος π

Δημοσίευση από Γιωργος π »

dn24 έγραψε:
Γιωργος π έγραψε:τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται; Ειμαι 3 σειρα.

http://www.army.gr/files/File/epop.pdf

κ εγω, αλλα ενος σημαντικου προβληματος υγειας δεν εχω γραψει, εχω εδω κ μεγαλο χρονικο διαστημα αναρρωτικη. Αφου εισαι 3η, δες το παραπανω link που το παραθεσε αρχικα ο Greek_Army κ τον ευχαριστω.

...
περαστικα. Εγω μπηκα το 2005.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Γιωργος π έγραψε:περαστικα. Εγω μπηκα το 2005.

σε ευχαριστω, να εισαι καλα. Αρα εισαι 4η σειρα. Καλη σταδιοδρομια.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από illy »

Greek_Army έγραψε:
Γιωργος π έγραψε:Καλησπερα σε ολους μηπως εχουμε κανενα νεο;

Σαββατιάτικα;Εικόνα
χαχαχαχα, Διονυση πολυ ευλογη η απαντηση σου αλλα θελω να σου θυμισω κατι... Τα αποτελεσματα μας τωρα ειχαν βγει 12.30 βραδυ ΣαββατουΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οτι ειναι να γινει θα γινει... Κανεις δεν χανεται, ουτε η ζωη σας ειναι ο στρατος! Γεροι να ειστε, αξιοι να ειστε κ δουλεια θα βρειτε... Κ οπως ειπε ο φιλος ντ-ν παραπανω, ανθρωποι σας εκαναν οι γονεις σας, οχι ο στρατος... Απλα ο στρατος σας δινει ενα κομματι ψωμι
Dum spiro spero
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

ΔΕ νομίζω να διώξουν ΕΠΟΠ Αφού σε πολλές ειδικότητες οι ΕΠΟΠ ειδικά όσοι έχουν κάποια χρόνια στο στράτευμα, έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία πράγμα που είναι δ'υσκολο να καλυφθεί με φαντάρους ή ΕΕΦΟΠ. Ο ΕΕΦΟΠ απλά θα θέλει να περάσει ή θητεία του και τέλος. Θα είναι όπως ο οπλίτης και ξέροντας ότι ούτε μονιμοποίηση θα έχει, ούτε χρήμα, ούτε τίποτα ποιός ο λόγος να σκίζεται για το στρατό; Οι ΕΠΟΠ πάνε για μονιμοποίηση και θέλοντας και μη είναι πιο "εναρμονισμένοι "με την ιδέα του στρατού. Όταν ξέρεις σε μία δουλειά ότι σίγουρα θα σε διώξουν στο τέλος , απλά εκτελείς χαλαρά την εργασία και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Για τα υπόλοιπα καρφί δε σου καίγεται... ¨εχει να πέσει λούφα και αναρρωτικές που θα χαλάσει ο κόσμος. Αν πάλι γίνει λόγος για μονιμοποίηση ΕΕΦΟΠ και γι΄αυτό δίωξουν ΕΠΟΠ αυτό χρειάζεται προσφυγή στη Δικαιοσύνη... Είναι απαράδεκτο να ζητάνε τα μύρια όσα και να περνάνε από κόσκινο αυτούς που μπαίνουν ως ΕΠΟΠ και τώρα να μπορούν να μονιμοποιήσουν τον οποιοδήποτε άσχετο αρκεί να καταταγεί ΕΕΦΟΠ. Αυτό θα είναι παράτυπο... Και παράνομο.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

μπατζής έγραψε:ΔΕ νομίζω να διώξουν ΕΠΟΠ Αφού σε πολλές ειδικότητες οι ΕΠΟΠ ειδικά όσοι έχουν κάποια χρόνια στο στράτευμα, έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία πράγμα που είναι δ'υσκολο να καλυφθεί με φαντάρους ή ΕΕΦΟΠ. Ο ΕΕΦΟΠ απλά θα θέλει να περάσει ή θητεία του και τέλος. Θα είναι όπως ο οπλίτης και ξέροντας ότι ούτε μονιμοποίηση θα έχει, ούτε χρήμα, ούτε τίποτα ποιός ο λόγος να σκίζεται για το στρατό; Οι ΕΠΟΠ πάνε για μονιμοποίηση και θέλοντας και μη είναι πιο "εναρμονισμένοι "με την ιδέα του στρατού. Όταν ξέρεις σε μία δουλειά ότι σίγουρα θα σε διώξουν στο τέλος, απλά εκτελείς χαλαρά την εργασία και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Για τα υπόλοιπα καρφί δε σου καίγεται... ¨εχει να πέσει λούφα και αναρρωτικές που θα χαλάσει ο κόσμος. Αν πάλι γίνει λόγος για μονιμοποίηση ΕΕΦΟΠ και γι΄αυτό δίωξουν ΕΠΟΠ αυτό χρειάζεται προσφυγή στη Δικαιοσύνη... Είναι απαράδεκτο να ζητάνε τα μύρια όσα και να περνάνε από κόσκινο αυτούς που μπαίνουν ως ΕΠΟΠ και τώρα να μπορούν να μονιμοποιήσουν τον οποιοδήποτε άσχετο αρκεί να καταταγεί ΕΕΦΟΠ. Αυτό θα είναι παράτυπο... Και παράνομο.

ολοσωστος σε οτι ειπες... Βεβαια η εργατικοτητα εχει να κανει και με το φιλοτιμο κ την ευσυνηδησια του καθενος λεω εγω. Προσωπικα ειτε τον μισθο που παιρνω τωρα, ειτε τα 600? που θα παιρνουν οι ΕΕΦΟΠ Το ιδιο φιλοτιμος ειμαι, δεν μου αρεσει να δινω δικαιωματα κ να λενε για εμενα ιστοριες. Ηδη ολη η 3η σειρα που ακουστηκαν τα μυυυυυυυυρια οσα μονιμοποιηθηκε ολη... Τι για μονιμοποιηση μετα απο εκλογες τον μαρτιο; Ακουσαμε, τι, τι, τι...

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Aragon έγραψε:
laios έγραψε:
dn24 έγραψε:
laios έγραψε: Ρε παιδια ενας θεσμος ειμαστε που υπαρχει καπου στον καινουργιο νομο. Παντως οι αξιωματικοι στην μοναδα μου μονο με την ιδεα της μη μονιμοποιησης των εποπ, παραμιλανε.

σωστα... Που θα βρουν τετοια θυματα που με το φοβο της μη μονιμοποιησης δεν μιλαγανε ποτε, πλην μερικων που... Η το καπνιζαν το τσιγαρακι, η ηθελαν να παραιτηθουν κ αφου δεν τους ενοιαζε τιποτα μιλουσαν. Ετσι σκεφτομαι κ εγω κ πολλοι αλλοι που δεν μιλαμε. Δεν πανε να @@@@@ ας παραμιλανε.

ετσι ειναι Συναδελφε. Να πανε να...

Να πάτε να... Έσεις εποπάκια, που μου βρίζετε και τους αξιωματικούς κιόλας. Που ο στρατός σας πήρε και σας έκανε ανθρώπους. Που θα ήσασταν άνεργοι χωρίς αυτόν. Αλλά έννοια σας, οι μέρες σας είναι μετρημένες. Θα πάρετε δρόμο και θα αντικατασταθείτε από ΕΕΦΟΠ και αύξηση θητείας.

Αν λεγω ΑΝ μας διωξουνε και δω υπολοχαγο να βαραει σκοπια πυλη εκει να δεις γελιο. Σας κανουμε ολη την δουλεια και μονο μ@@@@@@ς ξερετε να λετε... Α@@@@@α!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sakisal »

Καλα aragon ας διωξουν πρωτα και μετα τα λεμε... ΕικόναΕικόνα
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Το πολιτικο κοστος Θα ειναι μεγαλο για κατι τετοιο οπως και η αυξηση της θητειας.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sakisal »

Ετσι ακριβως. Αλλα για ολα φταινε οι εποπ. Πως γινεται αυτο δεν ξερω
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

sakisal έγραψε:Ετσι ακριβως. Αλλα για ολα φταινε οι εποπ. Πως γινεται αυτο δεν ξερω
ε βεβαια, εσεις ειστε οι ζημιογονοι του κρατους! Αφου το ειπε κ ο Παγκαλος, οτι δεν ειστε παραγωγικοι κ σχεδον σας ειπε αχρηστουςΕικόναΕικόνα Legion, κ εγω αυτο θελω να δω, θα ριξω τρελα γελια! Σκοπετακια κ περιπολο αστερατους...
Dum spiro spero
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sakisal »

Σιγα μην κανουν αυτοι σκοπια και περιπολο. Θα πεσει η υποληψη τους.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από greko_27 »

Legion έγραψε:Το πολιτικο κοστος Θα ειναι μεγαλο για κατι τετοιο οπως και η αυξηση της θητειας.

μην ξεχνας οτι αλλοι κυβερνουνε την χωρα και ζητανε να πληρωνονται και οι δοσεις που χρωσταμε στην ωρα τους... Εικόναετσι και αλλιως οποια κυβερνηση και εαν ηταν στην θεση τους τα ιδια θα εκανε... Παντως μαυρα συννεφα υπαρχουν και εαν θα το πραξουν...50-50... Εαν δεν τους χρειαζονται θα το κανουν και θα το πνιξουν και τα μμε... πχ για σκεψου σταδιακες μη ανανεωσεις συμβασεων εποπ μεχρι το 2015,1000 τον ενα χρονο,3000 των αλλο κοκ... Για κουτοπονηριες πρωτοι ειναι οι πολικαντιδες μας

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης