ναι. Συναδελφε δεν πιστευω πως τα λογια τους ειναι τυχαια. Σημερα διαβασα πως ο βενιζελος ζητησε μικρο, ευελικτο και οικονομικο στρατο. Νεο δογμα.dn24 έγραψε:Σε ποιους απευθυνεται οταν το λεει αυτο; Γενικα στους στρατιωτικους;
Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 3ης Σειράς
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 19
dn24 έγραψε:η ορκομωσια αργει, η ημερομηνια αυτης αγνωστη, δεν ειχα ρωτησει πριν φυγω (για τον γνωστο λογο) απο την μοναδα ποτε βγηκαν τα αποτελεσματα των προηγουμενων σειρων που μονιμοποιηθηκαν!evi85 έγραψε:
σχετικα με τις ερωτησεις τα ξερω. Μπήκανε 35 ειδικότητας και 15 γενικές. Απλά ρωτάω πότε θα βγουνε επίσημα τα αποτελέσματα κ πότε τελικώς θα γίνει κ η ορκομωσία σας
απ ότι ακούω ίσως γίνει μαιο ή μέσα στο καλοκαίρι... Γραφειοκρατεια βλέπεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 67
- Επικοινωνία:
evi85 έγραψε:απ ότι ακούω ίσως γίνει μαιο ή μέσα στο καλοκαίρι... Γραφειοκρατεια βλέπεις
ας γινει οποτε θελει. Οτι κ να κανουν, δεν θα πεινασω, υγεια να εχω. Με κουρασαν τοσα χρονια να κανω υπομονη για τα παντα. Το μονο που δεν με αγχωνει στο στρατο ειναι η μονιμοποιηση. Αν δεν με κρατησουν, θα παω ειδικος φρουρος με τα μορια που εχω, ειναι τα ιδια μορια που πριν χρονια με εβαλαν επ. Οπ! Θα δωσω κ εξετασεις στα 7ετη για αρχιφυλακας, κ αμεταθετος αθηνα, σπιτι μου. Τα εχω ζυγισει καλα μεσα μου με το θεμα της μονιμοποιησης! Αν με κρατησουν χαρη δεν μου κανουν!
αντε να δουμε και με εσας τι θα γινει.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 19
η 3η σειρά δεν επηρεάζεται, αφού ήδη έχουν δώσει εξετάσεις.. απο την 4η και μετά είναι τα ζόρια

εξετασεις εδωσαν αλλα πρεπει να ερθει και διαταγη. μεχρι και την τελευταια μερα ολοκληρωσης της συμβασης μπορουν να αποστρατευουν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
αυτο πηγα να πω κ εγω... μπορει να εκαναν ολες τις διαδικασιες αλλα αν δεν ερθει η διαταγη τπτ δεν μπορει να γινει...sakisal έγραψε:εξετασεις εδωσαν αλλα πρεπει να ερθει και διαταγη. μεχρι και την τελευταια μερα ολοκληρωσης της συμβασης μπορουν να αποστρατευουν.
Dum spiro spero
ετσι ακριβως ειναι ιλλυ... ξερεις εσυ...
Παιδιά δύσκολα τα πράγματα! Εάν πειράξουν τη 3η σειρά πρέπει να μπουν δικηγόροι! Εγώ έμεινα 7 χρόνια με σκοποό τη μονιμοποίηση! Αλλιώς δεν θα έμπαινα! Δεν μπορουν τώρα αδού έχω επενδύσει σε αυτή τη δουλειά (παιδιά, οικογένεια κλπ.) να με διώξουν! Έτσι επειδή τους ήρθε! Ας το έλεγαν από την αρχή, τώρα είναι αργά! Πρέπει να συγκεντρωθεί όλη η 3η σειρά και να δώσει το θέμα σε Δικηγορικό Γραφείο! Απαράδεκτοι!
...
...
Ρε παιδια τι θα γινει με τιν 3η σειρα; Εχει γινει πολυ ντορος για απολυσεις, τελικα θα μονιμοποιησουν την 3η σειρα και μετα θα αλλαξουν τα πραγματα στις εξετασεις;
οχι απο την 3η σειρα και μετα θα τους διωξουν ολους μεχρι το τελος του 2011
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Αν θέλετε την άποψή μου δεν θα γίνει πλήρης αποστράτευση των ΕΠΟΠ από 3η και έπειτα σειρά... Αυτό είναι αδιανόητο διότι οι περισσότεροι εξ'αυτών υπηρετούν στον Έβρο ή στα νησιά μας και θα κλείσουν ακριτικές μονάδες... Πιστεύω λοιπόν ότι θα γίνουν σκληρότερα τα μέτρα και θ'αποστρατεύσουν όσους ζητούν αποστρατεία... Ας λάβουμε υπ'όψιν ότι συμπεριλαμβάνει και τους στρατιώτες στην ενεργή δύναμη... Αν απολυθεί μία ΕΣΣΟ αλλάζουν πολλά... Επίσης τα Γ. Ε. δεν είναι σύμφωνα... Μάλλον θα συμπτιχθούν κάποιες μονάδες(κυρίως ΠΖ-διαθέτει τις περισσότερες αν δεν κάνω λάθος) και θα δώσουν πράσινο φως στις αποστρατείες των Παραγωγικών. Κατά την γνώμη μου θα την πληρώσουν οι Ανώτατοι-Ανώτεροι και οι ΕΠΟΠ που δεν έχουν καλή γνώση της ειδικότητάς τους. Οι Ε. ΕΦ. ΟΠ. δεν δύναται να μάθουν όσα ξέρουν οι ΕΠΟΠ και δεν πιστεύω ότι ο θεσμός θα "γεμίσει" τα στρατόπεδα... Ευχαριστώ...
Σάλος με τους ΕΠΟΠ
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το θέμα της μονιμοποίησης 15000 Επαγγελματιών Οπλιτών η οποία μοιάζει μάλλον απίθανη. Πηγές του υπουργείου Άμυνας επιχειρούσαν χθες βράδυ να υποβαθμίσουν το θέμα λέγοντας "ότι είναι νωρίς να συζητάμε τέτοια ενδεχόμενα" και πρόσθεταν πως "η μείωση δυνάμεων στο Στρατό Ξηράς από τις 90.000 στις 73.000 μπορεί να γίνει χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στη μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ". Κάποιοι απέδιδαν τη διαρροή αυτών των πληροφοριών στο ΓΕΣ, το οποίο είναι αντίθετο σε περαιτέρω περικοπές δυνάμεων.
Παρά τη προσπάθεια που έγινε για να καθησυχαστούν οι ΕΠΟΠ , οι δηλώσεις που έκανε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κρατάνε ανοιχτό το θέμα της μη μονιμοποίησης των ΕΠΟΠ. Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι "δεν συζητήσαμε ποτέ για απολύσεις μονίμου προσωπικού" . Οι ΕΠΟΠ δεν ανήκουν σ' αυτή τη κατηγορία προσωπικού. Ελπίζουν να ενταχθούν στη μόνιμη δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό.
OnAlert
Για να μην γίνονται παρερμηνείες.
Αν τελικά περάσει η μειωμένη οροφή των 73000 στον Σ. Ξ, αυτό δεν σημαίνει άμεση απόλυση όλων των μη μόνιμων ΕΠΟΠ. Απλά τα κριτήρια θα είναι πολύ αυστηρότερα όταν θα φτάνουν στη διαδικασία μονιμοποίησης και μεγάλο ποσοστό δεν θα μονιμοποιείται. Δηλαδή η μύωση της οροφής θα γίνει σταδιακά μέχρι το 2015 και δεν θα αφορά όλους τους ΕΠΟΠ.
Τώρα για τους 3ης σειράς , μάλλον θα αξιολογηθούν με τα παλιά κριτήρια διότι η μείωση της οροφής δεν έχει εγκριθεί ακόμα... Από την 4η και μετά, οι (απομακρύνσεις) θα είναι μεγάλες. Ίσως πάνω από το 50%. Η ενδεχόμενη μύωση της οροφής θα σημάνει και το τέλος των προκηρύξεων για ΕΠΟΠ αρκεί βέβαια να αποδώσει ικανοποιητικά ο νέος θεσμός των ΕΕΦΟΠ. ...
Αν τελικά περάσει η μειωμένη οροφή των 73000 στον Σ. Ξ, αυτό δεν σημαίνει άμεση απόλυση όλων των μη μόνιμων ΕΠΟΠ. Απλά τα κριτήρια θα είναι πολύ αυστηρότερα όταν θα φτάνουν στη διαδικασία μονιμοποίησης και μεγάλο ποσοστό δεν θα μονιμοποιείται. Δηλαδή η μύωση της οροφής θα γίνει σταδιακά μέχρι το 2015 και δεν θα αφορά όλους τους ΕΠΟΠ.
Τώρα για τους 3ης σειράς , μάλλον θα αξιολογηθούν με τα παλιά κριτήρια διότι η μείωση της οροφής δεν έχει εγκριθεί ακόμα... Από την 4η και μετά, οι (απομακρύνσεις) θα είναι μεγάλες. Ίσως πάνω από το 50%. Η ενδεχόμενη μύωση της οροφής θα σημάνει και το τέλος των προκηρύξεων για ΕΠΟΠ αρκεί βέβαια να αποδώσει ικανοποιητικά ο νέος θεσμός των ΕΕΦΟΠ. ...
BOY έγραψε: Παιδιά δύσκολα τα πράγματα! Εάν πειράξουν τη 3η σειρά πρέπει να μπουν δικηγόροι! Εγώ έμεινα 7 χρόνια με σκοποό τη μονιμοποίηση! Αλλιώς δεν θα έμπαινα! Δεν μπορουν τώρα αδού έχω επενδύσει σε αυτή τη δουλειά (παιδιά, οικογένεια κλπ.) να με διώξουν! Έτσι επειδή τους ήρθε! Ας το έλεγαν από την αρχή, τώρα είναι αργά!
Παιδιά αν ξέρατε πόσο αστεία φαντάζει αυτή η λογική σε όλους εμάς που εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα, θα παθαίνατε κατάθλιψη.
Το αποκλείω να απορρίψουν όλη την 3η σειρά, αλλά δεν αποκλείεται να πέσει σήμα ότι θα πρέπει να μονιμοποιηθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός.
Από εκεί και πέρα, δεν παίζει το σενάριο για δικηγόρους κλπ. Απλά δεν θα γίνει για πολιτικούς λόγους (ξέρει κανείς πόσοι είναι σε αριθμό οι ΕΠΟΠ της 3ης σειράς;)
@kallitexnis
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο φόρουμ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες