Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νεος

Δημοσίευση από Νεος »

Φιλε 297ΙΜΑΚ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το λες ετσι; Και επισης μπορεις να μου πεις για ποιο λογο και με τι τροπο μπορεις να τα αποφυγεις; Δεν ειναι υποχρεωτικα; Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα ειστε η μοναδικη εγκυρη πηγη ενημερωσης που εχω. Ολοι οι αλλοι (σχετικοι με το θεμα και μη) μου λενε συνεχως πραγματα αμφιβολα, με σκοπο μονο να με αποθαρρυνουν.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Νεος έγραψε: Φιλε 297ΙΜΑΚ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το λες ετσι; Και επισης μπορεις να μου πεις για ποιο λογο και με τι τροπο μπορεις να τα αποφυγεις; Δεν ειναι υποχρεωτικα; Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα ειστε η μοναδικη εγκυρη πηγη ενημερωσης που εχω. Ολοι οι αλλοι (σχετικοι με το θεμα και μη) μου λενε συνεχως πραγματα αμφιβολα, με σκοπο μονο να με αποθαρρυνουν.
εγω φιλε μου απολυθηκα 4/2008. Ρωτησα πριν 3 μηνες στο στρατολογικο Ποτε θα με καλεσουν για μετεκπαιδευση και ξερεις τι μου ειπαν; Σε μια δεκαρια χρονια. Οποτε χαλαρωσε και ως τοτε θα τα εχεις μαθει ολαΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
stavroula
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από stavroula »

KΑλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Μετά την απονομή του πράσινου μπερέ υπάρχει καθιερώμενη άδεια πριν τη ΣΒΕΑ ή είναι στη δικαιοδοσία του κάθε διοικητή;

Ευχαριστώ.
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ikarus260 »

stavroula έγραψε:KΑλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Μετά την απονομή του πράσινου μπερέ υπάρχει καθιερώμενη άδεια πριν τη ΣΒΕΑ ή είναι στη δικαιοδοσία του κάθε διοικητή;

Ευχαριστώ.

Είναι στην δικαιοδοσία του εκάστοτε διοικητή. Πάντως συνήθως δίνεται μία τιμητική
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hyper »

Πειραμε πουλο εμεις δεν μας δινουνε αδεια τιμητικη ουτε ωρα μας το ξεκοψε ο διοικητης εδω στο πευκο κατευθειαν στα λεωφορεια μετα την απονομη και σχ. Αλ

stavroula
Στρατιώτης
Στρατιώτης

hyper... Ξέρεις τι παίχτηκε γιατί απ'ότι έχω καταλάβει η συγκεκριμένη άδεια είναι σχεδόν καθιερωμένη.

Καλή θητεία Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν είναι καθιερωμένη ούτε αναγκαστική. Ο διοικητής αν θέλει δίνει
stavroula
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αλήθεια; Σύγνωμη, δεν το ήξερα αλλά έτσι μου είχε πει ένας φίλος μου, μπορεί να ήταν απλά καλός διοικητής τότε. Σ'ευχαριστώ πάντως!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Greek_Army έγραψε:Δεν είναι καθιερωμένη ούτε αναγκαστική. Ο διοικητής αν θέλει δίνει
Σταυρουλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα αμα θελουν σου δινουν
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:Πειραμε πουλο εμεις δεν μας δινουνε αδεια τιμητικη ουτε ωρα μας το ξεκοψε ο διοικητης εδω στο πευκο κατευθειαν στα λεωφορεια μετα την απονομη και σχ. Αλ
Ουτε κι εμεις ειχαμε παρει μετα τον μπερε... και μαλιστα εμεις συνεχισαμε Πευκο ειδικοτητα... ουτε το ΣΚ εξω δε μας εδωσαν...
comadopsaro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από comadopsaro »

Σε τετοια περιπτωση απολυεσαι αλεξιπτωτιστης χωρις πουλαδα?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

comadopsaro έγραψε:Σε τετοια περιπτωση απολυεσαι αλεξιπτωτιστης χωρις πουλαδα;
Αν εχεις κανει μερικα αλματα κ δεν εχεις συμπληρωσει τα απαιτουμενα στην δινουνε τιμητικα. Αν δεν εχεις κανει κανενα τοτε δεν ξερω να σου πω λογικα παντως δεν την παιρνεις εκτος κ αν τραυματιστεις μετα απο πτωση κ ας ειναι κ η πρωτη
polemoxaris

Δημοσίευση από polemoxaris »

Παιδιά, αν επιλέξουν κάποιο για αλεξιπτωτιστή και δεν θέλει να πάει, αλλά θελει να συνεχίσει τη θητεία του στους αμφίβιους, μπορεί να πάει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Greek_Army »

polemoxaris έγραψε:Παιδιά, αν επιλέξουν κάποιο για αλεξιπτωτιστή και δεν θέλει να πάει, αλλά θελει να συνεχίσει τη θητεία του στους αμφίβιους, μπορεί να πάει;

Μεγάλε για αλεξιπτωτιστή δεν σε διαλέγουνε από μόνοι τους. Οπότε αν κοπείς ενώ έχεις περάσει αθλήματα κτλπ. Φεύγεις από ειδικές δυνάμεις εντελώς
polemoxaris

Δημοσίευση από polemoxaris »

Greek_Army έγραψε:
polemoxaris έγραψε:Παιδιά, αν επιλέξουν κάποιο για αλεξιπτωτιστή και δεν θέλει να πάει, αλλά θελει να συνεχίσει τη θητεία του στους αμφίβιους, μπορεί να πάει;

Μεγάλε για αλεξιπτωτιστή δεν σε διαλέγουνε από μόνοι τους. Οπότε αν κοπείς ενώ έχεις περάσει αθλήματα κτλπ. Φεύγεις από ειδικές δυνάμεις εντελώς

δεν εννοώ αυτό. Εννοώ μετά την βασική εκπαίδευση ποιος αποφασίζει αν θα πας αλεξίπτωτα ή αμφίβιους;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες