Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες
Φιλε 297ΙΜΑΚ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το λες ετσι; Και επισης μπορεις να μου πεις για ποιο λογο και με τι τροπο μπορεις να τα αποφυγεις; Δεν ειναι υποχρεωτικα; Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα ειστε η μοναδικη εγκυρη πηγη ενημερωσης που εχω. Ολοι οι αλλοι (σχετικοι με το θεμα και μη) μου λενε συνεχως πραγματα αμφιβολα, με σκοπο μονο να με αποθαρρυνουν.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
εγω φιλε μου απολυθηκα 4/2008. Ρωτησα πριν 3 μηνες στο στρατολογικο Ποτε θα με καλεσουν για μετεκπαιδευση και ξερεις τι μου ειπαν; Σε μια δεκαρια χρονια. Οποτε χαλαρωσε και ως τοτε θα τα εχεις μαθει ολαΝεος έγραψε: Φιλε 297ΙΜΑΚ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι το λες ετσι; Και επισης μπορεις να μου πεις για ποιο λογο και με τι τροπο μπορεις να τα αποφυγεις; Δεν ειναι υποχρεωτικα; Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα ειστε η μοναδικη εγκυρη πηγη ενημερωσης που εχω. Ολοι οι αλλοι (σχετικοι με το θεμα και μη) μου λενε συνεχως πραγματα αμφιβολα, με σκοπο μονο να με αποθαρρυνουν.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
KΑλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Μετά την απονομή του πράσινου μπερέ υπάρχει καθιερώμενη άδεια πριν τη ΣΒΕΑ ή είναι στη δικαιοδοσία του κάθε διοικητή;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
stavroula έγραψε:KΑλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Μετά την απονομή του πράσινου μπερέ υπάρχει καθιερώμενη άδεια πριν τη ΣΒΕΑ ή είναι στη δικαιοδοσία του κάθε διοικητή;
Ευχαριστώ.
Είναι στην δικαιοδοσία του εκάστοτε διοικητή. Πάντως συνήθως δίνεται μία τιμητική
Πειραμε πουλο εμεις δεν μας δινουνε αδεια τιμητικη ουτε ωρα μας το ξεκοψε ο διοικητης εδω στο πευκο κατευθειαν στα λεωφορεια μετα την απονομη και σχ. Αλ
hyper... Ξέρεις τι παίχτηκε γιατί απ'ότι έχω καταλάβει η συγκεκριμένη άδεια είναι σχεδόν καθιερωμένη.
Καλή θητεία
Καλή θητεία

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Δεν είναι καθιερωμένη ούτε αναγκαστική. Ο διοικητής αν θέλει δίνει
Αλήθεια; Σύγνωμη, δεν το ήξερα αλλά έτσι μου είχε πει ένας φίλος μου, μπορεί να ήταν απλά καλός διοικητής τότε. Σ'ευχαριστώ πάντως!
Σταυρουλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα αμα θελουν σου δινουνGreek_Army έγραψε:Δεν είναι καθιερωμένη ούτε αναγκαστική. Ο διοικητής αν θέλει δίνει
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ουτε κι εμεις ειχαμε παρει μετα τον μπερε... και μαλιστα εμεις συνεχισαμε Πευκο ειδικοτητα... ουτε το ΣΚ εξω δε μας εδωσαν...Hyper έγραψε:Πειραμε πουλο εμεις δεν μας δινουνε αδεια τιμητικη ουτε ωρα μας το ξεκοψε ο διοικητης εδω στο πευκο κατευθειαν στα λεωφορεια μετα την απονομη και σχ. Αλ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Σε τετοια περιπτωση απολυεσαι αλεξιπτωτιστης χωρις πουλαδα?
Αν εχεις κανει μερικα αλματα κ δεν εχεις συμπληρωσει τα απαιτουμενα στην δινουνε τιμητικα. Αν δεν εχεις κανει κανενα τοτε δεν ξερω να σου πω λογικα παντως δεν την παιρνεις εκτος κ αν τραυματιστεις μετα απο πτωση κ ας ειναι κ η πρωτηcomadopsaro έγραψε:Σε τετοια περιπτωση απολυεσαι αλεξιπτωτιστης χωρις πουλαδα;
Παιδιά, αν επιλέξουν κάποιο για αλεξιπτωτιστή και δεν θέλει να πάει, αλλά θελει να συνεχίσει τη θητεία του στους αμφίβιους, μπορεί να πάει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
polemoxaris έγραψε:Παιδιά, αν επιλέξουν κάποιο για αλεξιπτωτιστή και δεν θέλει να πάει, αλλά θελει να συνεχίσει τη θητεία του στους αμφίβιους, μπορεί να πάει;
Μεγάλε για αλεξιπτωτιστή δεν σε διαλέγουνε από μόνοι τους. Οπότε αν κοπείς ενώ έχεις περάσει αθλήματα κτλπ. Φεύγεις από ειδικές δυνάμεις εντελώς
Greek_Army έγραψε:polemoxaris έγραψε:Παιδιά, αν επιλέξουν κάποιο για αλεξιπτωτιστή και δεν θέλει να πάει, αλλά θελει να συνεχίσει τη θητεία του στους αμφίβιους, μπορεί να πάει;
Μεγάλε για αλεξιπτωτιστή δεν σε διαλέγουνε από μόνοι τους. Οπότε αν κοπείς ενώ έχεις περάσει αθλήματα κτλπ. Φεύγεις από ειδικές δυνάμεις εντελώς
δεν εννοώ αυτό. Εννοώ μετά την βασική εκπαίδευση ποιος αποφασίζει αν θα πας αλεξίπτωτα ή αμφίβιους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες