Αριαδνη έγραψε:Και τελικα μετρανε απο το σημειο που πατησες στο τελευταιο βημα;
οχι! Πως να το διευκρινησωλοιπον... Ειναι ο διαδρομος. Εχει μια ενα ορθογωνιο πλαισιο. Προς τη μερια απο το χωμα ειναι λιγο μαυρο. Αν πατησεις τρεχοντας το μαυρο ειναι ακυρο το αλμα. Απο την μερια που παιρνεις φορα ειναι το λευκο. Εκει μπορεις να πατησεις ελευθερα. Οσο πιο κοντα στο μαυρο πατησεις, χωρις να το ακουμπησεις, κερδιζεις εκατοστα Αυτοι θα μετρησουν απο εκει που αρχιζει το μαυρο, μεχρι το τελευταιο σημαδι (εκει που καθησες δλδ οταν επεσες) * (προσοχη μη βαλεις τα χερια πισω οταν σηκωνεσαι γτ τοτε θα μετρησουν απο το σημαδι των χεριων σου) ελπιζω να βοηθησα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Ευαγγελία έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος... Χθές έκανα άλμα εις μήκος και το ρώτησα και μου είπε ο προπονητής οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα πατήσεις μπορείς ακόμα και από εκεί που αρχίζει το σκάμα (ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ) για τα ΤΕΦΑΑ όντως ισχύει αυτό που λες
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
karabill έγραψε:Ευαγγελία έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος... Χθές έκανα άλμα εις μήκος και το ρώτησα και μου είπε ο προπονητής οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα πατήσεις μπορείς ακόμα και από εκεί που αρχίζει το σκάμα (ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ) για τα ΤΕΦΑΑ όντως ισχύει αυτό που λες
ο προπονητης μου σιγουρα δε κανει λαθος... περισυ με το τελευταιο γκρουπ των παιδιων επειδη ηταν λιγα, μπορεσε και μπηκε στις κερκιδες. Εκτος απο αυτο ομως, τα παιδια που εδωσαν θα ελεγαν ψεματα; Δε νομιζω... Α! Και ολο αυτο εγινε στη ΣΣΑΣ. Τωρα για σμυ, και τις αλλες σχολες, μπορει και να εχεις δικιο εσυ.
Τωρα, οτι θελει ο καθενας. Δλδ τα 2 μετρα που ειναι η βαλβιδα σας πειραξαν; Αν θελετε πηδηξτε απο οπου θελετε. Τι να πω.οπως θελει ο καθενας...
Στο μήκος δεν πηδάς απο τη βαλβίδα αλλά από την αρχή του σκάμματος... Όσο για ατην σφαίρα Κατερίνα έχεις δίκιο, κανονικά οι γυναίκες θα έπρεπε να έριχναν την 4,5 που κάνουν οι γυναίκες πρωταθλήτριες κ όχι η 7,25 που είναι η αντρική σφαίρα... Κ συμφωνώ με αυτά που λες, ελάχιστες έχουν όλα τα αθλήματα αλλά κ αν κάποια δεν τα έχει όλα δεν την κάνει κ ανίκανη, είναι καθαρά ψυχολογίας κ διάθεσης... Έχουμε δει μεγάλους πρωταθλητές να έιναι σε πολύ κακή μέρα όταν βρίσκονται σε αγώνες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καλές επιδόσεις ή ότι δεν είναι καλοί αθλητές... Προσπάθησε όπως σου είπα κ πιο πάνω να μάθει την τεχνική με προπονητή κ όσο μπορείς να μην έχεις άγχος εκείνη την μέρα διότι θα επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις σου... Όσο για το 1000αρι όντως είναι το πιο δύσκολο, είναι καθαρά θέμα αντοχής, προσπαθήστε να προπονηθείτε σε αυτό για να μπορέσετε όσο μπορείτε να αποφύγετε τη ζαλάδα, σιγά σιγά θα αποκτηθεί η αντοχή...
Ξεκινησα και εγω σημερα τρεξιμο. Το χιλιαρι το εβγαλα αλλα το εκανα σε 7 λεπτα και 53 δευτερολεπτα Ξερω ειναι πολυ χαλια ο χρονος
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
salonika91 έγραψε:Ξεκινησα και εγω σημερα τρεξιμο. Το χιλιαρι το εβγαλα αλλα το εκανα σε 7 λεπτα και 53 δευτερολεπτα Ξερω ειναι πολυ χαλια ο χρονος
σιγα βρε!τωρα ξεκινησες μην εισαι βοιαστηκοςαπο τον μαη και μετα θα δεις πτωση