Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Αριαδνη έγραψε:Και τελικα μετρανε απο το σημειο που πατησες στο τελευταιο βημα;

οχι! Πως να το διευκρινησωΕικόναλοιπον... Ειναι ο διαδρομος. Εχει μια ενα ορθογωνιο πλαισιο. Προς τη μερια απο το χωμα ειναι λιγο μαυρο. Αν πατησεις τρεχοντας το μαυρο ειναι ακυρο το αλμα. Απο την μερια που παιρνεις φορα ειναι το λευκο. Εκει μπορεις να πατησεις ελευθερα. Οσο πιο κοντα στο μαυρο πατησεις, χωρις να το ακουμπησεις, κερδιζεις εκατοσταΕικόνα Αυτοι θα μετρησουν απο εκει που αρχιζει το μαυρο, μεχρι το τελευταιο σημαδι (εκει που καθησες δλδ οταν επεσες) * (προσοχη μη βαλεις τα χερια πισω οταν σηκωνεσαι γτ τοτε θα μετρησουν απο το σημαδι των χεριων σου) Εικόναελπιζω να βοηθησα

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Παρα πολυ! Σ ευχαριστω!Εικόνα
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αριαδνη έγραψε:Παρα πολυ! Σ ευχαριστω!Εικόνα
Εικόνα Τιποτα! Οτι θες εδω ειμαι Εικόνα

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από karabill »

Ευαγγελία έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος... Χθές έκανα άλμα εις μήκος και το ρώτησα και μου είπε ο προπονητής οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα πατήσεις μπορείς ακόμα και από εκεί που αρχίζει το σκάμα (ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ) για τα ΤΕΦΑΑ όντως ισχύει αυτό που λες
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

karabill έγραψε:Ευαγγελία έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος... Χθές έκανα άλμα εις μήκος και το ρώτησα και μου είπε ο προπονητής οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα πατήσεις μπορείς ακόμα και από εκεί που αρχίζει το σκάμα (ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ) για τα ΤΕΦΑΑ όντως ισχύει αυτό που λες

ο προπονητης μου σιγουρα δε κανει λαθος... Εικόναπερισυ με το τελευταιο γκρουπ των παιδιων επειδη ηταν λιγα, μπορεσε και μπηκε στις κερκιδες. Εκτος απο αυτο ομως, τα παιδια που εδωσαν θα ελεγαν ψεματα; Δε νομιζω... Α! Και ολο αυτο εγινε στη ΣΣΑΣ. Τωρα για σμυ, και τις αλλες σχολες, μπορει και να εχεις δικιο εσυΕικόνα.

Τωρα, οτι θελει ο καθενας. Δλδ τα 2 μετρα που ειναι η βαλβιδα σας πειραξανΕικόνα; Αν θελετε πηδηξτε απο οπου θελετε. Τι να πω.Εικόναοπως θελει ο καθενας...

Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από karabill »

Δεν έχει σημασία άμα ήταν για ΣΜΥ ή ΣΣΑΣ... Και οι 2 θέλουν τα ίδια αθλήματα. Ας μας πει και κάποιος τρίτος την γνώμη του να ξέρουμε...
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Είναι δύσκολο αυτό;

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Katerina έγραψε:Είναι δύσκολο αυτό;

οχι.

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από lefterisg »

Παιδιά στο άλμα από όπου θές σηκώνεσαι. Η βαλβίδα δεν ισχύει...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από illy »

Στο μήκος δεν πηδάς απο τη βαλβίδα αλλά από την αρχή του σκάμματος... Όσο για ατην σφαίρα Κατερίνα έχεις δίκιο, κανονικά οι γυναίκες θα έπρεπε να έριχναν την 4,5 που κάνουν οι γυναίκες πρωταθλήτριες κ όχι η 7,25 που είναι η αντρική σφαίρα... Κ συμφωνώ με αυτά που λες, ελάχιστες έχουν όλα τα αθλήματα αλλά κ αν κάποια δεν τα έχει όλα δεν την κάνει κ ανίκανη, είναι καθαρά ψυχολογίας κ διάθεσης... Έχουμε δει μεγάλους πρωταθλητές να έιναι σε πολύ κακή μέρα όταν βρίσκονται σε αγώνες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καλές επιδόσεις ή ότι δεν είναι καλοί αθλητές... Προσπάθησε όπως σου είπα κ πιο πάνω να μάθει την τεχνική με προπονητή κ όσο μπορείς να μην έχεις άγχος εκείνη την μέρα διότι θα επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις σου... Όσο για το 1000αρι όντως είναι το πιο δύσκολο, είναι καθαρά θέμα αντοχής, προσπαθήστε να προπονηθείτε σε αυτό για να μπορέσετε όσο μπορείτε να αποφύγετε τη ζαλάδα, σιγά σιγά θα αποκτηθεί η αντοχή...

Dum spiro spero
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Βεβαια βαγιουλα περα απο δοκιμασιες θελι και καλο διαβασμα
φυσικα κ θελει κ πολυ διαβασμα. Δν τ συζητω νικολα. Εχω πηξει. Ασε. Κ τωρα μ τις επαναληψεισ... Ασε. Καλο μας κουραγιο κ δυναμη !Εικόνα
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από salonika91 »

Ξεκινησα και εγω σημερα τρεξιμο.
Το χιλιαρι το εβγαλα αλλα το εκανα σε 7 λεπτα και 53 δευτερολεπτα
Εικόνα Ξερω ειναι πολυ χαλια ο χρονος Εικόνα
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
MARIA

Δημοσίευση από MARIA »

Τελικα για το αλμα εις μηκος τι ισχυει ρε παιδια; Απο που πηδαμε τελικα; Ας μας Πει καποιος π εχει ξαναδωσει κ ξερει... Γιατι καποια παιδια δν εχουμε προπονητη...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από lefterisg »

Στο άλμα εις μήκος δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να πατήσεις. Από όπου θες πατάς και σηκώνεσαι. Με λίγα λόγια είναι ελεύθερο...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

salonika91 έγραψε:Ξεκινησα και εγω σημερα τρεξιμο.
Το χιλιαρι το εβγαλα αλλα το εκανα σε 7 λεπτα και 53 δευτερολεπτα
Εικόνα Ξερω ειναι πολυ χαλια ο χρονος Εικόνα

σιγα βρε!Εικόνατωρα ξεκινησες Εικόναμην εισαι βοιαστηκοςΕικόνααπο τον μαη και μετα θα δεις πτωσηΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες