Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

κατερινααα έγραψε:Μακαρι... Αλλα δεν βλεπω ωραια μερα... Αλλοι μου λενε να κανω μεταπτυχιακο αλλοι να μην κανω. Να δωσω πανελλαδικες για αστυνομια... Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Πανω στο επαγγελμα Δεν βρισκεται τιποτα. Εσυ μπορει να αποκατασταθηκες για αυτο μου το λες. Εγω που δεν εχω λεφτα να κινηθω; Και καθε μερα τα πραγματα γινονται χειροτερα... Μονο αισιοδοξα δεν τα βλεπω τα πραγματα! Σε ευχαριστω παντως... Μακαρι να ναι οπως τα λες!

commando έγραψε:Το οτι εχεις καποια πτυχια κατερινα δεν σημαινει οτι κανεις για την πολεμικη αεροπορια η για καποιο αλλο σωμα... Αυτο εχει καταστρεψει τον στρατο και την αστυνομια! Μπαινει μεσα κοσμος μονο για να παιρνει 1000ε και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο...

Αγαπητε μου φιλε... Τουλαχιστον εγω εχω καποια χαρτια αλλοι και αλλοι που εχουν μπει και δεν ξερουν ποσο κανει 1 και 1... ; Εχουν τελειωσει ενα γυμνασιο.(τραγικοοο) ντρεπομαι που το λεω... Πραγματικα. Η ενα λυκειο αυτοι κανουν δηλαδη; Απαντησε μου... Σε παρακαλω! ...

και που σε οδηγήσανε αυτά τα χαρτία; Στο να θέλεις να μπεις και εσύ εποπ. Οπότε στο ίδιο τσουβάλι θα μπεις εσύ.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από laios »

Greek_Army έγραψε:
κατερινααα έγραψε:Μακαρι... Αλλα δεν βλεπω ωραια μερα... Αλλοι μου λενε να κανω μεταπτυχιακο αλλοι να μην κανω. Να δωσω πανελλαδικες για αστυνομια... Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Πανω στο επαγγελμα Δεν βρισκεται τιποτα. Εσυ μπορει να αποκατασταθηκες για αυτο μου το λες. Εγω που δεν εχω λεφτα να κινηθω; Και καθε μερα τα πραγματα γινονται χειροτερα... Μονο αισιοδοξα δεν τα βλεπω τα πραγματα! Σε ευχαριστω παντως... Μακαρι να ναι οπως τα λες!

commando έγραψε:Το οτι εχεις καποια πτυχια κατερινα δεν σημαινει οτι κανεις για την πολεμικη αεροπορια η για καποιο αλλο σωμα... Αυτο εχει καταστρεψει τον στρατο και την αστυνομια! Μπαινει μεσα κοσμος μονο για να παιρνει 1000ε και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο...

Αγαπητε μου φιλε... Τουλαχιστον εγω εχω καποια χαρτια αλλοι και αλλοι που εχουν μπει και δεν ξερουν ποσο κανει 1 και 1... ; Εχουν τελειωσει ενα γυμνασιο.(τραγικοοο) ντρεπομαι που το λεω... Πραγματικα. Η ενα λυκειο αυτοι κανουν δηλαδη; Απαντησε μου... Σε παρακαλω! ...

και που σε οδηγήσανε αυτά τα χαρτία; Στο να θέλεις να μπεις και εσύ εποπ. Οπότε στο ίδιο τσουβάλι θα μπεις εσύ.
διαφωνω μαζι σου. Αλλο η επαγγελματικη αποκατασταση και αλλο η μορφωση. Το μπει καποιος καπου, δεν σημαινει πως μπαινει στο ιδιο τσουβαλι με τους αλλους. Μπορει να δειχνει ετσι αλλα πιστευω πως δεν ειναι ετσι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ίδιος βαθμός ίδια καθήκοντα.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Greek_Army έγραψε:Ίδιος βαθμός ίδια καθήκοντα.
αφου το εννοεις ετσι τοτε θα συμφωνησω μαζι σου.
κατερινααα

Δημοσίευση από κατερινααα »

Αποψη σου... εγω τελειωσα ΤΕΙ λογιστικης με ελπιδα να μπορσω να βρω μια δουλιτσα ου απο εκει να βγαζω το μεροκαματο. αλλα; Αλλα τιποτα! απλα δεν μπορω να βρω ουτε κ σαν πωλητρια. και ακουω τωρα οτι συμμαθητες μου εγιαν εποπ. και παιρνουν 1000 μηνιαιος και δεν τους κουναει ΤΠτ. και εγω; Απλα κοιταζω... ωραιο ε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

κατερινααα έγραψε:Αποψη σου... Εγω τελειωσα ΤΕΙ λογιστικης με ελπιδα να μπορσω να βρω μια δουλιτσα ου απο εκει να βγαζω το μεροκαματο. Αλλα; Αλλα τιποτα! Απλα δεν μπορω να βρω ουτε κ σαν πωλητρια. Και ακουω τωρα οτι συμμαθητες μου εγιαν εποπ. Και παιρνουν 1000 μηνιαιος και δεν τους κουναει ΤΠτ. Και εγω; Απλα κοιταζω... Ωραιο ε;

επιλογές είναι αυτές
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

κατερινααα έγραψε:Αποψη σου... Εγω τελειωσα ΤΕΙ λογιστικης με ελπιδα να μπορσω να βρω μια δουλιτσα ου απο εκει να βγαζω το μεροκαματο. Αλλα; Αλλα τιποτα! Απλα δεν μπορω να βρω ουτε κ σαν πωλητρια. Και ακουω τωρα οτι συμμαθητες μου εγιαν εποπ. Και παιρνουν 1000 μηνιαιος και δεν τους κουναει ΤΠτ. Και εγω; Απλα κοιταζω... Ωραιο ε;
το σκεφτεσαι σοβαρα να μπεις στο στρατο; Ξερεις τι ειναι; Σε εχουν πει ποτε; Δεν ειναι λογιστηριο.
commando

Δημοσίευση από commando »

Καλα της τα λετε παιδια! Λαιε πολυ ωραιο αυτο που ειπες!(δεν ειναι λογιστηριο) ... Και εσυ γκρικ αρμυ! Μαλλον δεν ξερει τι σημαινει στρατος! Νομιζει οπως παρα πολλοι οτι ειναι ενα παιχνιδακι αποκαταστασης. Να ξερεις κατερινα! Οι μονοι εποπ που μπαινουν με απολυτηριο γυμνασιου ειναι αυτοι του στρατου ξηρας στην ειδικοτιτα ειδικων αποστολων! Αν με καταλαβαινεις τι θελω να σου πω... Καποιοι ανθρωποι δεν κοιτανε μονο την αποκατασταση αλλα και τα πιστευω τους, τις αξιες στις οποιες πιστευουν και στα ιδανικα και δεν τους νοιαζει τα ποσα παιρνουν.
commando

Δημοσίευση από commando »

ΧΑΧΑΧΑ καλα της τα λετε παιδια! Συνεχιστε γιατι εγω δεν θελω να πω και πολλα. Μονο να μην βγει προκυρηξη! Δεν θελω, ετσι για να καθετε και να κοιταει τους αλλους που παιρνουν τα 1000ε και δεν τους κουναει τιποτα... ! Χαχαχαχα
stratos

Δημοσίευση από stratos »

Επειδη δεν ξερετε... Προκυρηξη δεν ξαναβγαινει και αυτο μου το ειπε ατομο μεσα απο το γεα... Επομενως δεν υπαρχουν ελπιδες για να μπει καποιος ως μονιμας...
PATY ellis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PATY ellis »

Γεια σε ολους... Ειμαι φοιτητρια του οικονομικου... Του χρονου πρωτα ο θεος θα παρς το πτυχιο και σκεφτομουν να μπω αεροπορια!3ερετε αν λογου του πτυχιου υπαρχδει συγκεκριμενη ειδικοτητα! Πχ ταμειο
3ερετε αν βγαινει προκυρη3η καθε ποσο βγαινει; Κυριως για επαγγελματικη αποκατασταση πηρα αυτη την αποφαση... Οτιδηποτε 3ερετε θα μ ηταν χρησιμο... ΕυχαριστςΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

PATY ellis έγραψε:Γεια σε ολους... Ειμαι φοιτητρια του οικονομικου... Του χρονου πρωτα ο θεος θα παρς το πτυχιο και σκεφτομουν να μπω αεροπορια!3ερετε αν λογου του πτυχιου υπαρχδει συγκεκριμενη ειδικοτητα! Πχ ταμειο
3ερετε αν βγαινει προκυρη3η καθε ποσο βγαινει; Κυριως για επαγγελματικη αποκατασταση πηρα αυτη την αποφαση... Οτιδηποτε 3ερετε θα μ ηταν χρησιμο... ΕυχαριστςΕικόνα

η αεροπορία είχε να βγάλει αρκετά χρόνια και έβγαλε πέρσι. Δυστηχώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξαναβγεί. Για ειδικότητες μπορείς να κοιτάξεις την προηγούμενη προκήρυξη

Προκήρυξη Εποπ Αεροπορίας 2009
PATY ellis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PATY ellis »

Παιδια να ρωτησω κατι! Του χρονου θα παρω πτυχιο οικονομικου σκεφτομαι να μπω μονιμη στην αεροπορια τι εχετε να μ προτεινετε με τις κατηγοριεσ;3ερετε τι δυνατοτητες εχω και αν θα βγει προκυρηξη... ;
δεν γνωριζω τιποτα σχετικο απλα εχθες αποφασισα οτι ειναι η μοναδικη λυση
βοηθεια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

PATY ellis έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι! Του χρονου θα παρω πτυχιο οικονομικου σκεφτομαι να μπω μονιμη στην αεροπορια τι εχετε να μ προτεινετε με τις κατηγοριεσ;3ερετε τι δυνατοτητες εχω και αν θα βγει προκυρηξη... ;
βοηθεια

σου απάντησα σε προηγούμενο θέμα για το πότε θα ξαναβγεί προκήρυξη. Δεν υπάρχουνε κατηγορίες αλλά ειδικότητες. Διάβασε την προκήρυξη και θα καταλάβεις όλα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

PATY ellis έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι! Του χρονου θα παρω πτυχιο οικονομικου Εύχομαι με το καλό το πτυχίο σου. σκεφτομαι να μπω μονιμη στην αεροπορια Μακάρι αλλά πολύ θολά τα βλέπω τα πράγματα για το άμεσο (μη σου πώ και το έμμεσο μέλλον) και για τα 3 σώματα! τι εχετε να μ προτεινετε με τις κατηγοριεσ;Τις ειδικότητες προφανώς εννοείς. Εάν σε περίπτωση βγεί κάνε τα χαρτιά σου σε μια ειδικότητα σχετική με αυτό που έχεις τελειώσει! 3ερετε τι δυνατοτητες εχω και αν θα βγει προκυρηξη... ;Τις δυνατότητες που θα σου δίνουν τα χαρτιά που θα έχεις στα χερια σου θα στις αναλύει διεξοδικά η προκύρηξη άν και όταν βγεί.
βοηθεια Η καλύτερη λύση θα ήτανε η Αεροπορία για όλο τον κόσμο! Καλή τύχη :)

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό σχετικά με τις δρομολογήσεις για τις προσλήψεις που αφορούν το 2011, ίσως να σου φανεί χρήσιμο!

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=9422&spec=job&type=1

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες