Άδεια Χριστουγέννων 2010

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Greek_Army »

yandr έγραψε:Εγώ λέω να απαντήσει κανένας φαντάρος που να μην πήρε 6 μέρες για να δούμε.

Πάντως μου κάνουν εντύπωση αυτές οι 'αποφάσεις' πο υσίγουρα δεν ίσχυαν όταν υπηρετούσα.

ούτε όταν υπηρέτησα εγώ ίσχυε κάτι τέτοιο. Τυχαίο; Δεν νομίζω
...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Rafale »

Εμ ξερεις να λες και κατι αλλο εκτος το οτι ναναι; Απορω γιατι δεν το εβαλες νικ;lol

yandr εσυ τι ειδικοτητα ειχες και τι σωμα ησουν; Απο κει θα καταλαβεις γιατι σε σενα δεν ισχυαν. Σε μοναδα μηχανοκινητη που δεν θελω να αναφερω στον εβρο θα παρουν 5.

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Rafale έγραψε:Εμ ξερεις να λες και κατι αλλο εκτος το οτι ναναι; Απορω γιατι δεν το εβαλες νικ;lol

yandr εσυ τι ειδικοτητα ειχες και τι σωμα ησουν; Απο κει θα καταλαβεις γιατι σε σενα δεν ισχυαν. Σε μοναδα μηχανοκινητη που δεν θελω να αναφερω στον εβρο θα παρουν 5.

...

αυτό είναι παράνομο πες μου την μονάδα να "σκατώσω" την διοικητή Εικόνα και να μην την πεις βέβαια. Θα στείλω εγώ τα email μου εκεί που πρέπει. Και όλο και κάποιος φαντάρος θα βρεθεί. Να σαι καλά
...
G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από G47 »

Αυτες οι 4/5/6 ημερες αδειας για τα Χριστουγεννα, συμπεριλαμβανουν τις ημερες που θα ταξιδευουμε;
Γιατι πχ εγω θελω μια μερα να παω Σαμο - Πατρα και μετα παλι, οποτε 2 ημερες θα τις χασω.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από dn24 »

G47 έγραψε:Αυτες οι 4/5/6 ημερες αδειας για τα Χριστουγεννα, συμπεριλαμβανουν τις ημερες που θα ταξιδευουμε;
Γιατι πχ εγω θελω μια μερα να παω Σαμο - Πατρα και μετα παλι, οποτε 2 ημερες θα τις χασω.

οταν ερχεται η διαταγη για τις αδειες απο το γες, ερχεται κ το ευχητηριο γραφημα απο τον υπουργο εθν. Αμυνας, ο οποιος παντα λεει οτι "οι διοικησεις να εξυπηρετησουν τους οπλιτες και αξιωματικους ωστε οι αδειες να δοθουν χωρις προβληματα". Ενα απο τα προβληματα, ειναι τα οδοιπορικα. Ειναι στο χερι του εκαστοτε διοικητη εαν θα δωσει οδοιπορικα, αν κ οσοι δκτες ειχα, παντα ολοι μας εξηπηρετησαν στο θεμα των οδοιπορικων, οποτε ολοι ειχαμε 6 "καθαρες" μερες.

G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από G47 »

Α, μαλιστα ευχαριστω.
Ισχυει το οτι αν παρει καποιος αδεια των Φωτων και καθισει μεσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια, παιρνει περισσοτερες ημερες;
Η και παλι ειναι θεμα διοικητη;
...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από dn24 »

G47 έγραψε:Α, μαλιστα ευχαριστω.
Ισχυει το οτι αν παρει καποιος αδεια των Φωτων και καθισει μεσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια, παιρνει περισσοτερες ημερες;
Η και παλι ειναι θεμα διοικητη;
...

το συντασεις λαθος το μηνυμα σου, αλλα προς θεου δεν σε παρεξηγω ετσι; Λοπον, στα γκρουπ χριστουγεννων κ φωτων,(δηλ.1ο κ 3ο γκρουπ) μπορεις να κολησεις δικες σου αδειες (ταπ, κα) και να τις κανεις περ/ρες. Δηλ. Τα χρισ/γεννα μπορεις να κολλησεις πριν το γκρουπ, κ στων φωτων μετα. Μονο στο 2ο γκρουπ δεν μπορεις να κολλησεις ουτε πριν ουτε μετα, διοτι αφ'ενος θα πρεπει να περιμμενεις να γυρισει το 1ο γκρουπ για να φυγεις, κ αφέτερου θα πρεπει να γυρισεις στην ωρα σου (εαν παρεις στο 2ο) ωστε να φυγει το 3ο... Οτιδηποτε αλλο στην διαθεση σου.

G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από G47 »

Κατανοητο.
Δηλαδη η αδεια αυτη καθεαυτή ειναι 6 ημερες ειτε την παρεις Χριστουγεννα, ειτε Πρωτοχρονια, ειτε Φωτα.
Νομιζα οτι ειναι περισσοτερες μερες των Φωτων.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από dn24 »

G47 έγραψε:Κατανοητο.
Δηλαδη η αδεια αυτη καθεαυτή ειναι 6 ημερες ειτε την παρεις Χριστουγεννα, ειτε Πρωτοχρονια, ειτε Φωτα.
Νομιζα οτι ειναι περισσοτερες μερες των Φωτων.

οχι σε καμια περιπτωση. Γινονται περ/ρες με δικες σου "κολλημενες" αδειες.

none

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από none »

2 γκρουπ εχει φετος
22-29 και 31-7
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δύο γκρουπάκια 22-29 Δεκεμβρίου και 31-7 Ιανουαρίου ...
GeorgeT
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από GeorgeT »

Απο τι ή ποιον εξαρταται ποια αδεια απο τις δυο θα παρεις;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από dn24 »

GeorgeT έγραψε:Απο τι ή ποιον εξαρταται ποια αδεια απο τις δυο θα παρεις;

1. Ονομαστικες εορτες.(τα αριθμω ιεραρχικα με βαση την σειρα σημασιας που δινουν στις μοναδες).

2. Ποιοι πηραν περυσι (αυτο ισχυει για εμας τα στελεχη, εσυ παραβλεψε το).

3. Το γκρουπ που θα ζητησεις, ποσο σε παει ο λοχαγος που θα υπογραψει την κατασταση ωστε να τη στειλουν απο το λοχο στο 1ο γραφειο, ωστε να σου εγκρινει το γκρουπ που ζητας, αν σε αυτο εχουν ζητησει πολλοι κ δεν μπορει να εξυπηρετησει ο λοχος ολους, οποτε εαν κοψει καποια ατομα, αυτος να μην εισαι εσυ.

4. Αν ριξεις τηλεφωνο ωστε να παρεις το γκρουπ που ζητας (αυτο θα μπορουσε να ηταν κ πρωτο, αλλα δεν εχουν παρατηρηθει τηλεφωνα για ενα γκρουπ των 6 ημερων).

sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από sakisal »

Το 2ο γκρουπ ξεκιναει απο 30 μεσημερι;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από dn24 »

sakisal έγραψε:Το 2ο γκρουπ ξεκιναει απο 30 μεσημερι;

για εφετος δεν ξερω καθως εχω αναρρωτικη. Μεχρι κ περυσι κ γενικοτερα σε ολες τις εορτες, ναι αυτο ισχυει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες