Εμ ξερεις να λες και κατι αλλο εκτος το οτι ναναι; Απορω γιατι δεν το εβαλες νικ;lol
yandr εσυ τι ειδικοτητα ειχες και τι σωμα ησουν; Απο κει θα καταλαβεις γιατι σε σενα δεν ισχυαν. Σε μοναδα μηχανοκινητη που δεν θελω να αναφερω στον εβρο θα παρουν 5.
Rafale έγραψε:Εμ ξερεις να λες και κατι αλλο εκτος το οτι ναναι; Απορω γιατι δεν το εβαλες νικ;lol
yandr εσυ τι ειδικοτητα ειχες και τι σωμα ησουν; Απο κει θα καταλαβεις γιατι σε σενα δεν ισχυαν. Σε μοναδα μηχανοκινητη που δεν θελω να αναφερω στον εβρο θα παρουν 5.
...
αυτό είναι παράνομο πες μου την μονάδα να "σκατώσω" την διοικητή και να μην την πεις βέβαια. Θα στείλω εγώ τα email μου εκεί που πρέπει. Και όλο και κάποιος φαντάρος θα βρεθεί. Να σαι καλά ...
Αυτες οι 4/5/6 ημερες αδειας για τα Χριστουγεννα, συμπεριλαμβανουν τις ημερες που θα ταξιδευουμε; Γιατι πχ εγω θελω μια μερα να παω Σαμο - Πατρα και μετα παλι, οποτε 2 ημερες θα τις χασω.
G47 έγραψε:Αυτες οι 4/5/6 ημερες αδειας για τα Χριστουγεννα, συμπεριλαμβανουν τις ημερες που θα ταξιδευουμε; Γιατι πχ εγω θελω μια μερα να παω Σαμο - Πατρα και μετα παλι, οποτε 2 ημερες θα τις χασω.
οταν ερχεται η διαταγη για τις αδειες απο το γες, ερχεται κ το ευχητηριο γραφημα απο τον υπουργο εθν. Αμυνας, ο οποιος παντα λεει οτι "οι διοικησεις να εξυπηρετησουν τους οπλιτες και αξιωματικους ωστε οι αδειες να δοθουν χωρις προβληματα". Ενα απο τα προβληματα, ειναι τα οδοιπορικα. Ειναι στο χερι του εκαστοτε διοικητη εαν θα δωσει οδοιπορικα, αν κ οσοι δκτες ειχα, παντα ολοι μας εξηπηρετησαν στο θεμα των οδοιπορικων, οποτε ολοι ειχαμε 6 "καθαρες" μερες.
Α, μαλιστα ευχαριστω. Ισχυει το οτι αν παρει καποιος αδεια των Φωτων και καθισει μεσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια, παιρνει περισσοτερες ημερες; Η και παλι ειναι θεμα διοικητη; ...
G47 έγραψε:Α, μαλιστα ευχαριστω. Ισχυει το οτι αν παρει καποιος αδεια των Φωτων και καθισει μεσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια, παιρνει περισσοτερες ημερες; Η και παλι ειναι θεμα διοικητη; ...
το συντασεις λαθος το μηνυμα σου, αλλα προς θεου δεν σε παρεξηγω ετσι; Λοπον, στα γκρουπ χριστουγεννων κ φωτων,(δηλ.1ο κ 3ο γκρουπ) μπορεις να κολησεις δικες σου αδειες (ταπ, κα) και να τις κανεις περ/ρες. Δηλ. Τα χρισ/γεννα μπορεις να κολλησεις πριν το γκρουπ, κ στων φωτων μετα. Μονο στο 2ο γκρουπ δεν μπορεις να κολλησεις ουτε πριν ουτε μετα, διοτι αφ'ενος θα πρεπει να περιμμενεις να γυρισει το 1ο γκρουπ για να φυγεις, κ αφέτερου θα πρεπει να γυρισεις στην ωρα σου (εαν παρεις στο 2ο) ωστε να φυγει το 3ο... Οτιδηποτε αλλο στην διαθεση σου.
GeorgeT έγραψε:Απο τι ή ποιον εξαρταται ποια αδεια απο τις δυο θα παρεις;
1. Ονομαστικες εορτες.(τα αριθμω ιεραρχικα με βαση την σειρα σημασιας που δινουν στις μοναδες).
2. Ποιοι πηραν περυσι (αυτο ισχυει για εμας τα στελεχη, εσυ παραβλεψε το).
3. Το γκρουπ που θα ζητησεις, ποσο σε παει ο λοχαγος που θα υπογραψει την κατασταση ωστε να τη στειλουν απο το λοχο στο 1ο γραφειο, ωστε να σου εγκρινει το γκρουπ που ζητας, αν σε αυτο εχουν ζητησει πολλοι κ δεν μπορει να εξυπηρετησει ο λοχος ολους, οποτε εαν κοψει καποια ατομα, αυτος να μην εισαι εσυ.
4. Αν ριξεις τηλεφωνο ωστε να παρεις το γκρουπ που ζητας (αυτο θα μπορουσε να ηταν κ πρωτο, αλλα δεν εχουν παρατηρηθει τηλεφωνα για ενα γκρουπ των 6 ημερων).