Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Δηλαδη στελιο παιζει να το υπουργιο να ζητησει ε. Φ; Ή ειναι μονο για συμβασεις και υπαλληλους σε δημους και περιφερειεσ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Όλοι οι φορείς του «στενού» και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Άρα και το υπουργείο προστασίας πολίτη.
Άρα και το υπουργείο προστασίας πολίτη.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
900 κ κατω νομιζω. Ας ειμαστε ρεαλιστες.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Συμβουλη, ασχοληθειτε με αλλα σωματα ασφαλειας, αφου σας αρεσουν... Μην μπειτε στο τρυπακι της αστυνομιας... Ο ΛΑΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ... Το πρωτο που θα χτυπησει ειναι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... Ανοιξτε τα ματια σας και κανετε κατι που να αξιζει... Να παρετε μυνημα απο το ξυλο του βουλευτη και βαλτε στην θεση του ενα λαο απο μικρους μπατσους ηλιακιας δικιας σας... Δεν θα θελατε να ειστε στη μαζα... Μην επιτρεψετε στο κτρατος οτι του επιτρεπεται... Με τετοια μυαλα η Ελλαδα μας δεν παει μπροστα... Μην αφησετε τον Γιωργακη και τον καθε ενα να γεμιζει την αστυνομια με οπλο του την ανεργια θυσιαζοντας στον βωμο των χρηματων ζωες που δεν εφταιξαν αλλα ουτε φταινε... ! Ενα μυνημα απο μενα προς εσας... Δεν ειμαι και πολυ εμπειρος με αυτα τα μαραφετια... Κομπιουτερς... Αλλα θα ηθελα να περασω ενα μυνημα στη νεα γενια που παλευει για μια καλητερη ζωη... Σας ευχομαι καθε καλο...
Καλησπερα παιδια. Σας γραφω πρωτη φορα αν κ σας παρακολουθω μηνες.
Εγω ειμαι στην κατηγορια α' κ βγαζω 2720 μορια.
Ελπιζω να βγει η προκυρηξη γυρω στο Νοεμβρη γτ μπαινω με την σειρα του Φλεβαρη Ειδικες δυναμεις!
Φανταστειτε ακομη δεν πηγα φανταρος σκεφτομαι την αστυνομια. -)
Εγω ειμαι στην κατηγορια α' κ βγαζω 2720 μορια.
Ελπιζω να βγει η προκυρηξη γυρω στο Νοεμβρη γτ μπαινω με την σειρα του Φλεβαρη Ειδικες δυναμεις!
Φανταστειτε ακομη δεν πηγα φανταρος σκεφτομαι την αστυνομια. -)
Παιδια ευχαριστο αν βγει η προκυρηξη καλη επιτυχεια αν μαθετε κατι πειτετο
Αν δεν πας φανταρος δεν μπορεις να πας ειδικος φρουρος... Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει πολυ με την προκυρηξη
Γατουλα δεν νομιζω οτι δεν εχει ασχοληθει με τη προκυρηξη απλα λεει οτι ακομα δεν μπηκε στρατο και σκεφτεται την αστυνομια... Ας μην ειμαστε τοσο αποτομοι απεναντι στους αλλους γιατι εδω μεσα ειμαστε ολοι ατομα που ενδιαφερομαστε και με το παραπανω για την προκυρηξη!
-
- Ταξίαρχος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
TΑ άσχετα μηνύματα μετακινούνται στα σωστά θέματα για το ύψος γράφουμε εδώ
Καλησπερα. Απο ατομο που ηρθε για σαββατοκυριακο απο την σχολη μου ειπε οτι θα βγει σιγουρα και να περημενουμε απο Μαρτιο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
TEO έγραψε:Καλησπερα. Απο ατομο που ηρθε για σαββατοκυριακο απο την σχολη μου ειπε οτι θα βγει σιγουρα και να περημενουμε απο Μαρτιο
O ίδιος θα την βγάλει;
Μην αρχίσουμε και φέτος τα ίδια. "μου είπε ο σκοπός στο ΑΤ κερατσινίου ότι θα βγει σύντομα! "
...
κι εγω που βγηκα... Με αδεια σου λεω οτι σου λεει ***** ! Κανεις δε ξερει...Greek_Army έγραψε:TEO έγραψε:Καλησπερα. Απο ατομο που ηρθε για σαββατοκυριακο απο την σχολη μου ειπε οτι θα βγει σιγουρα και να περημενουμε απο Μαρτιο
O ίδιος θα την βγάλει;
Μην αρχίσουμε και φέτος τα ίδια. "μου είπε ο σκοπός στο ΑΤ κερατσινίου ότι θα βγει σύντομα! "
...
-
- Ταξίαρχος
Ρε δεν σας ειπα περσυ τι εγινε; Σαββατο,2 ημερες πριν βγει η προκηρυξη επιασα κουβεντα με ενα παλικαρι που ηταν σκοπος απο την πλευρα του αγιου Σαβα. Μου ειπε μην περιμενεις προκηρυξη φετος, δυσκολα εαν ξανα βγαλει ποτε! Κ εαν βγαλει ειναι σιγουρο οτι θα θελει απαραιτητα μια ξενη γλωσσα! Εδω εισαι κ εδω ειμαι. Σε ολα μεσα επεσε το αλανι. 

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες