Όριο ύψους για Σώματα Ασφαλείας (2010)
Παιδιά υπάρχει περίπτωση δηλαδή και κάποιος που ειναι κοντός 1.65 αν κανει συστηματικα μονοζυγο ενω ειναι 24 χρόνων να πάρει κάποιους πόντους; Αν ξέρετε απαντήστε μου. Ευχαριστώ. Μπορεί να φτάσει 1.68-1.69 για παραδειγμα?
Καλησπερα, μηπως γνωριζει κανεις ποιο υψος πρεπει να εχει ο αντρας; ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Το 1,70 μ ειναι και για γυναικες και για ανδρες;
-
- Στρατηγός
Η προκηρυξη λεει για υψος 1.70 και πανω εγω εχω υψος 1.67 με 1.68 να προαπαθησω ή δεν κανουν τα στραβα ματια για 3 ποντους?
Ελενη με 1,67 λιγο δυσκολο να κλεισουν τα ματια για τρεις ποντους, επειδη το υψος το μετρανε δυο φορες, την πρωτη οταν καταθετεις τα χαρτια σου και την δευτερη οταν πας για της αθλητικες δοκιμασιες... Δεν χανεις τιποτα ομος να δοκιμασεις...
-
- Στρατηγός
ελενη έγραψε:Η προκηρυξη λεει για υψος 1.70 και πανω εγω εχω υψος 1.67 με 1.68 να προαπαθησω ή δεν κανουν τα στραβα ματια για 3 ποντους;
ειδικά στους ειδικούς φρουρούς που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός θα ήτανε αδικία να περνάνε και άτομα που δεν έχουνε το ύψος. Δοκίμασε να κάνεις μονόζυγο
Θα ηθελα να ρωτησω τον ΔΙΑ εφοσον εχει περασει αυτη την διαδικασια να μου πει αν με το υψος ειναι πολυ αυστηρη. Ειμαι γυναικα με υψος 1.68, να κανω τα χαρτια ή χαμενος κοπος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Ιουν 08, 2010 2:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τις γυναικες αν δεν κανω λαθος ειναι 1,65 οποτε δεν θα εχεις προβλημα... εισαι 2 μηνες στη σχολη και μετα 2 μηνες σε τμημα σαν δοκιμος, μετα το περας των 4 μηνων αρχιζεις να πληρωνεσαι κανονικα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Έριξα μια ματία στην προηγούμενη προκήρυξη και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το ύψος... Είπαν (τουλάχιστον για τις στρατιωτικές σχολές ότι θα μειώσουν το όριο) ξέρετε αν θα ισχύσει κάτι αντίστοιχο και εδώ;
Αν γνωρίζεται κάτι σχετικό και δεν σας κάνει κόπο πείτε μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αν γνωρίζεται κάτι σχετικό και δεν σας κάνει κόπο πείτε μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Στρατηγός
Το ύψος παραμένει 1.70 και για άντρες και για γυναίκες για τον στρατό μειώθηκε όχι για τα σώματα ασφαλείας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Μάιος 11, 2010 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πριν λίγες μέρες είδα σε εγκύκλιο ότι το όριο του ύψους για τον στρατό (σε όλα τα σώματα) μειώθηκε για τις γυναίκες στο 1.60 και για τους άντρες αυθήθηκε στο 1.70.
Προχτές μου είπαν ότι τα όρια στρατού και αστυνομίας είναι πλέον τα ίδια (1.60 για γυναίκες και 1.70 για άντρες), ενώ μόλις χτες άκουσα από άλλη πηγή αυτή τη φορά ότι ναι μεν το όριο για την αστυνομία μειώθηκε όχι στο 1.60 αλλά στο 1.65. Τίποτα όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα απ' ότι ξέρω, οπότε υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν οι εγκύκλιοι.
Προχτές μου είπαν ότι τα όρια στρατού και αστυνομίας είναι πλέον τα ίδια (1.60 για γυναίκες και 1.70 για άντρες), ενώ μόλις χτες άκουσα από άλλη πηγή αυτή τη φορά ότι ναι μεν το όριο για την αστυνομία μειώθηκε όχι στο 1.60 αλλά στο 1.65. Τίποτα όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα απ' ότι ξέρω, οπότε υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν οι εγκύκλιοι.
Αδικο είναι το ότι ισχύει το όριο του ύψους γιατί δεν δίνει ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Το να μην έχει κάποιος το απαιτούμενο ύψος δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο ικανός απο κάποιον που το έχει. Σε άλλα πράγματα πιο σημαντικά θα έπρεπε να δίνουν βάση για την εισαγωγή σ' αυτά τα σώματα και όχι στο ύψος.
voula έγραψε:Αδικο είναι το ότι ισχύει το όριο του ύψους γιατί δεν δίνει ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Το να μην έχει κάποιος το απαιτούμενο ύψος δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο ικανός απο κάποιον που το έχει. Σε άλλα πράγματα πιο σημαντικά θα έπρεπε να δίνουν βάση για την εισαγωγή σ' αυτά τα σώματα και όχι στο ύψος.
Τωρα αν Ειναι αδικο η οχι αστο ειναι μεγαλη ιστορια. Το οριο στις Στρατιωτικες σχολες ηταν 1.55 για τις γυναικες μετα το πηγαν 1.60 μετα 1.65 αλλα επειδη δεν περνουσαν πολλες το ξαναγυρισαν στο 1.60 στους αντρες δεν εχει αυξηθει ουτε μειωθει παραμενει στο 1.70. Αυτα ισχυουν για τον στρατο. Στην αστυνομια ειναι διαφορετικα και ειδικα για ειδικος φρουρος αντρας-γυναικα πρεπει αν εχεις υψος 1.70
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες