Όριο ύψους για στρατιωτικές σχολές (2011)
Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα σε καποια στρατιωτικη σχολη λογω υπερβολικου υψους?
ΜΑο έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα σε καποια στρατιωτικη σχολη λογω υπερβολικου υψους;
Μόνο Σχολή Ικάρων. Αν είσαι πάνω από 1,90 κόβεσαι.
γεια σε ολους! θα ηθελα να μαθω, αν πραγματι το κατωτερο υψος εισαγωγεις στις στρατιωτικες σχολες το 2011 για τις γυναικες θα ανελθει στο 1,65. ακομη την υπαρχουσα αναλογια μεταξυ αντρων και γυναικων στις σχολες αυτες. κατα τι γνωμη μου αποτελει βασικο παραγοντα για μια τετοια μεταβολη. ευχαριστω!
Γεια σας παιδιά... Πέρυσι έδωσα για στρατιωτικές σχολές και με έκοψαν για 1 πόντο... Το πόσο στεναχωρήθηκα Και πόσους μήνες έκλαιγα δεν λέγεται... Είμαι υπέρ της άποψης οτι πρέπει να υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις για την εισαγωγή σε τέτοιου είδους σχολές Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανάπτυξη ενός ατόμου δεν ολοκληρώνεται μολις κλείσει τα 17 η τα 18 του... Επιπλέον Πιστεύω ότι θα έπρεπε να πηγαίνει μονο βάση δείκτη μάζας. Ένα άτομο δλδ να μην είναι ούτε πολύ ψηλό και αδύνατο ούτε όμως κοντό και παχουλο... Να υπάρχει δηλαδή μαι ισορροπία ανάμεσα στα κιλά και στο ύψος... Σκεφτομαι λοπόν να το ξαναπροσπαθήσω παρόλο που εχω περάσει στην ασοεε... Ωστόσο θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν οι προκυρήξεις που βγάζει η αεροπορία για οικονομικούς αξιωματικούς έχουν όριο ύψους!(τι να κάνουμε βγήκαμε κοντούλες αμάν!) Ευχαριστώ πολύ :)
ΑΝΝΑ έγραψε:γεια σε ολους! Θα ηθελα να μαθω, αν πραγματι το κατωτερο υψος εισαγωγεις στις στρατιωτικες σχολες το 2011 για τις γυναικες θα ανελθει στο 1,65. Ακομη την υπαρχουσα αναλογια μεταξυ αντρων και γυναικων στις σχολες αυτες. Κατα τι γνωμη μου αποτελει βασικο παραγοντα για μια τετοια μεταβολη. Ευχαριστω!
υπάρχει θέμα συνταγματικότητας με το ύψος γι' αυτο κι από το 1,65 κατέβηκε στο 1,60...
ωστόσο όταν θα ανακοινωθεί η προκήρυξη, θα γίνει σαφές.
Γεια σε ολους! η εγκυκλιος δεν εχει βγει ακομα, ομως μηπως ξερει κανεις τι αλλαγες αναμενονται;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Δεν αναμένονται αλλαγές
Ως προς τα σωματομετρικά κρίνονται ακατάλληλοι για είσοδο σε ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ, όσοι άνδρες έχουν ανάστημα μικρότερο από 1,70μ. Και όσες γυναίκες έχουν ανάστημα μικρότερο από 1,60μ.
Προκήρυξη 2011
Εγω αυριο στελνω τα χαρτια μου στη σχολη σμυ στα τρικαλα... Ελπιζω και ευχομαι να περασω... Και να μην κοπω που8ενα... Εχω υψος 1.72
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
anthoula έγραψε:Εγω αυριο στελνω τα χαρτια μου στη σχολη σμυ στα τρικαλα... Ελπιζω και ευχομαι να περασω... Και να μην κοπω που8ενα... Εχω υψος 1.72
μην φοβασε για το υψος εισασι οκ και καλη επιτυχια
Καλησπερα! Σε ποιες σχολες ικαρων κοβεσαι αν εισαι πανω απο 1.90?
oasis1234 έγραψε:Καλησπερα! Σε ποιες σχολες ικαρων κοβεσαι αν εισαι πανω απο 1.90;
Στην Σχολή Ικάρων Ιπταμένων!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Γεια σας. Ήθελα να ρωτήσω πώς θα καταφέρω να φτάσω το 1,60 μέχρι τα 18 ώστε να Καταφέρω Να περάσω ΣΜΑ (ΣΙ τμήμα Μηχανικών). Είμαι κορίτσι 15 χρονών κι έχω ύψος 1,53. Άλλοι μου λένε πως δε θα Καταφέρω Να το φτάσω, ενώ άλλοι λένε πως έχω καιρό ακόμα μπροστά μου και θα ψηλώσω. Μόνο το ύψος είναι που με εμποδίζει κι έχω όνειρο να γίνω μηχανικός αεροσκαφών από μικρή... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Γυμναστική
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Γυμναστική κάνω αρκετή όπως και μονόζυγο. Επίσης πίνω αρκετό άσπρο γάλα και έχω Υιοθετήσει Ισορροπημένο διαιτολόγιο. Λέτε να το φτάσω; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες