Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Αν αξιζε ο θεσμος δεν Θα οδευε προς τη καταργηση του.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
και οι ΕΠΥ δεν αξιζαν, και οι ΟΤΑ δεν αξιζαν, και τα νοσοκομεια που καταργουνται δεν αξιζαν και τα ΤΕΙ που θα κλεισουν δεν αξιζαν... Δηλαδη μια γενικη αποξιωσηRafale έγραψε:Αν αξιζε ο θεσμος δεν Θα οδευε προς τη καταργηση του.
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Απαξιωση; Ε ναι. Παντως δεν αποφασισα εγω για το τι αξιζει και τι οχι. Αλλοι αποφασιζουν για σενα χωρις εσενα. Ουτε εγω αποφασισα να κλεισουν τα νοσοκομεια.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
δυστυχως ετσι ειναι. Εγω γραφω για γενικη απαξιωση.Rafale έγραψε:Απαξιωση; Ε ναι. Παντως δεν αποφασισα εγω για το τι αξιζει και τι οχι. Αλλοι αποφασιζουν για σενα χωρις εσενα. Ουτε εγω αποφασισα να κλεισουν τα νοσοκομεια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
- Επικοινωνία:
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Rafale έγραψε:Αν αξιζε ο θεσμος δεν Θα οδευε προς τη καταργηση του.
καπου στην μεση ειναι η αληθεια. Καπου η απιαστη οροφη που ποτε δεν θα πιασουν σε στελεχωση των μοναδων απο εποπ, καπου η οικονομικη κριση που δεν δινει την δυνατοτητα χρηματοδοτησης για νεα στελεχη, ειναι πολλα λοιπον.
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
δυσκολευομαι να σε καταλαβωdn24 έγραψε:Καπου η απιαστη οροφη που ποτε δεν θα πιασουνRafale έγραψε:Αν αξιζε ο θεσμος δεν Θα οδευε προς τη καταργηση του.
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Εννοεί την υποστελέχωση των μονάδων. Αν και αυτό είναι πρόβλημα σε πολλούς Στρατούς του κόσμου.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Nassos έγραψε:Εννοεί την υποστελέχωση των μονάδων.
ετσι ακριβως. Με καλυψες.
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Καταλαβα οτι εννοει την υποστελεχωση απλα οι οροφες με μπερδεψανε. ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Rafale έγραψε:Αν αξιζε ο θεσμος δεν Θα οδευε προς τη καταργηση του.
O θεσμος μια χαρα ηταν λεφτα δεν υπηρχαν για το θεσμο
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Legion μου καλησπεραααααααααααLegion έγραψε:Rafale έγραψε:Αν αξιζε ο θεσμος δεν Θα οδευε προς τη καταργηση του.

Dum spiro spero
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Το μεγαλυτερο προβλημα για την στελεχωση των μοναδων ηταν η συνεχης μειωση της θητειας, δεν θα φτανανε οι μοναδες σε σημειο, τ αγμ α των 50 ατομων...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Legion έγραψε:Το μεγαλυτερο προβλημα για την στελεχωση των μοναδων ηταν η συνεχης μειωση της θητειας, δεν θα φτανανε οι μοναδες σε σημειο, τ αγμ α των 50 ατομων...
κ αυτο, κ αλλο πραγμα, οι παραιτησεις, κ ενα αλλο προβλημα που στην δικη μου μοναδα παρατηρειται, δεν ξερω για τις αλλες, οτι επειδη το αγαπημενο χρωμα της μοναδας μου ειναι το μαυρο, η 7 κ 8η σειρα εποπ μολις μαθαιναν απο τα κεντρα το ιδιαιταιρο αυτο χρωμα της μοναδας μου, ενω οι μεταθεσεις τους αρχικα ειχαν βγει για την δικη μου μοναδα, αλλαζαν τις μεταθεσεις με βισματα οπως εκανε κ ο ξαδερφος μου που του εδωσα πληροφοριες για την μοναδα, κ εκει που οι αρχικες μας πληροφοριες εκαναν λογο για να ερθουν απο καθε σειρα 15-20 ατομα, στο τελος μας ερχονταν 3-4. Ειναι πολλα λοιπον.
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
αφου δεν μας πειραζει η ασυδοσια που υπαρχει στο θεσμο στο να μπαινουν δηλ ασχετοι μονο και μονο επειδη εχουν μεσο (οχι ολοι βεβαια) ε τοτε φταιει ο γιαλος που ειναι στραβος και οχι εμεις που στραβα αρμενιζουμε.Legion έγραψε:Rafale έγραψε:Αν αξιζε ο θεσμος δεν Θα οδευε προς τη καταργηση του.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Rafale έγραψε:αφου δεν μας πειραζει η ασυδοσια που υπαρχει στο θεσμο στο να μπαινουν δηλ ασχετοι μονο και μονο επειδη εχουν μεσο (οχι ολοι βεβαια) ε τοτε φταιει ο γιαλος που ειναι στραβος και οχι εμεις που στραβα αρμενιζουμε.
μα το θεμα ειναι οτι κ στραβος ειναι ο γιαλος, κ στραβα αρμενιζουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης