Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Παιδια εχει ακουση κανεισ Για ποσα ατομα θα γεινι η προκιριξη γιατι κατι ακουσα οτι ειναι για τον απριλιο τι γινετε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
grecia μου, δεν νομιζω πως δεν ειναι σιγουροι αν το θελουν... θα σου πω ενα πχ. , πες εσυ που το γουσταρεις τρελα ά ακομη και εγω και μπουμε ετσι... και τελικα βλεπουμε οτι δεν αντεχει αλλο ο οργανισμος μας ολη αυτη την πιεση τι θα κανουμε; Θα τα βαλουμε κατω, θα τα ζυγισουμε και θα αποφασισουμε αν θα συνεχισουμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας παραμενοντας ή θα φυγουμε... και δεν λεω οτι θα μας συμβει, απλα αναφερω και αυτο το ενδεχομενο! Απλα θελω να σου πω πως οποιος φευγει δεν σημαινει απολυτα οτι δεν ηταν σιγουρος οτι δεν το ηθελε ή δεν το γουσταρε... Σιγουρα ομως υπαρχουν κ οι αλλοι που το κανουν για χαβαλε κ θελουν να παραιτηθουν επειδη δεν μπορουν αλλο... Θεωρω οτι παντα πρεπει να βλεπουμε και τις δυο οψεις του νομισματος

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Πολυ σωστα τα λεει η Illy... Οσο κα αν το θελει καποιος να γινει ΕΠ. ΟΠ. , παντα υπαρχει η πιθανοτητα να βαρεθει η να μην αντεξει η οτιδηποτε αλλο...illy έγραψε: grecia μου, δεν νομιζω πως δεν ειναι σιγουροι αν το θελουν... Θα σου πω ενα πχ. , πες εσυ που το γουσταρεις τρελα ά ακομη και εγω και μπουμε ετσι... Και τελικα βλεπουμε οτι δεν αντεχει αλλο ο οργανισμος μας ολη αυτη την πιεση τι θα κανουμε; Θα τα βαλουμε κατω, θα τα ζυγισουμε και θα αποφασισουμε αν θα συνεχισουμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας παραμενοντας ή θα φυγουμε... Και δεν λεω οτι θα μας συμβει, απλα αναφερω και αυτο το ενδεχομενο! Απλα θελω να σου πω πως οποιος φευγει δεν σημαινει απολυτα οτι δεν ηταν σιγουρος οτι δεν το ηθελε ή δεν το γουσταρε... Σιγουρα ομως υπαρχουν κ οι αλλοι που το κανουν για χαβαλε κ θελουν να παραιτηθουν επειδη δεν μπορουν αλλο... Θεωρω οτι παντα πρεπει να βλεπουμε και τις δυο οψεις του νομισματος
βρε παιδια λετε να βγει τον μαρτιο που λενε; το ειδα βεβαια το σχετικο δημοσιευμα αλλα τι να πω ελπιζω να βγει και να μην παρει 1.500 ατομα ευχομαι να παρει περισσοτερα γιατι αμα ειναι να παιρνει τοσους και να δηλωνουν πανω απο 7.000 ατομα χρειαζετσι να βαλεις πολυ βισμα οπως εγιναν και τωρα εννοειται! Αντε να βγει αυτη η προκυρηξει την περιμενουμε ολοι μας!
πεδια ποτε βγενουν ι προκειριτσις για εποπ με κοψανε για 2 ποντοτν
Μηπως σε κοψανε στην ορθογραφια; 

Ελεος βρε λοχια ελεος χαχαχαχα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Θα βγει μεχρι τον μαιο η μεχρι των σεπτεμβριο;
Δεν μας ξεκαθαριζεις ομως για ποιο ακριβως οπλο ενδιαφερεσαι... Παντως διαβασα οτι μεσα στο 2009 θα βγουν προκηρυξεις και για τα 3 οπλα ; )
Μακαρι το ευχομαι ! Και αυτη την φορα θα βαλω πολυμπριζο γιατι δν παει αλλιως, ηταν η πρωτη φορα που εδωσα και δν πιστευα οτι ειναι καθαρα μεσον η ολη διαδικασια και δν το εψαξα και πολυ για να με βοηθησει καποιος, την επομενη φορα ομως θα ειμαι παρα πολυ προετοιμασμενη! Οπως και εσεις παιδια που απετυχατε η εστω επιλαχων!
ετσι καταντησμανε να παρακαλαμε μια θεση στο στρατο
μπραβο!

Καλημερα... Δειτε λιγο στα νεα εκει που λεει προσληψεις στην δεξια στηλη λεει για 4000 εποπ. Αρχισε παλι η καθε εφημεριδα να λεει τα δικα της...
Προσλαμβάνονται 4.000 ΕΠΟΠ Στην πρόσληψη περίπου 4.000 Επαγγελματιών Οπλιτών αναμένεται να προχωρήσει κατά το αμέσως προσεχές διάστημα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Μάλιστα για την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό προβλέπονται από 1.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ και οι σχετικές προκηρύξεις αναμένονται εντός του επόμενου μήνα. Έως τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να εκδοθεί και η προκήρυξη για την πρόσληψη 2.000 Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς.
Μάλιστα για την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό προβλέπονται από 1.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ και οι σχετικές προκηρύξεις αναμένονται εντός του επόμενου μήνα. Έως τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να εκδοθεί και η προκήρυξη για την πρόσληψη 2.000 Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς.
λοιπον σημερα που μιλησα με καποιον μου ειπε οτι σε περιπου 2 μηνες θα ξανα βγει προκυρηξη. Θελουν να προλαβουν διοτι πλησιαζουν οι εκλογες.jovanna μου την επομενη φορα θα ειμαστε καλυτερα.
Η καθε εφημεριδα λεει τα δικα της! !
Οντως αν γινουν εκλογες θα βγει πιο γρηγορα αν κ αμφιβαλλω!
Αλλα ας ελπισουμε χαχαχαχα
Ρε τζοβαννα μου ας με ρωταγες να σου πω ποσο βυσμα χρειαζεσαι... Χαχαχαχα
Θελει πολι σπρωξιμο παντως...
Φανταστειτε εγω ακομη προσπαθω να μπωωωωωωωωωωω
Αλλα τωρα κ εγω θα βαλω πολυμπριζο οπως λεει κ η τζοβαννα!
χαχαχαχαχαχα
Οντως αν γινουν εκλογες θα βγει πιο γρηγορα αν κ αμφιβαλλω!
Αλλα ας ελπισουμε χαχαχαχα
Ρε τζοβαννα μου ας με ρωταγες να σου πω ποσο βυσμα χρειαζεσαι... Χαχαχαχα
Θελει πολι σπρωξιμο παντως...

Φανταστειτε εγω ακομη προσπαθω να μπωωωωωωωωωωω

Αλλα τωρα κ εγω θα βαλω πολυμπριζο οπως λεει κ η τζοβαννα!

Grecia και εγω ακομα δε το βαζω κατω προσπσθω. Στο φιναλε τωρα θα αρχισει να γινεται το μπαχαλο. Σου ευχομαιι να περασεις καλη μου. Καλη επιτυχια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες