Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια εχει ακουση κανεισ Για ποσα ατομα θα γεινι η προκιριξη γιατι κατι ακουσα οτι ειναι για τον απριλιο τι γινετε
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

grecia μου, δεν νομιζω πως δεν ειναι σιγουροι αν το θελουν... θα σου πω ενα πχ. , πες εσυ που το γουσταρεις τρελα ά ακομη και εγω και μπουμε ετσι... και τελικα βλεπουμε οτι δεν αντεχει αλλο ο οργανισμος μας ολη αυτη την πιεση τι θα κανουμε; Θα τα βαλουμε κατω, θα τα ζυγισουμε και θα αποφασισουμε αν θα συνεχισουμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας παραμενοντας ή θα φυγουμε... και δεν λεω οτι θα μας συμβει, απλα αναφερω και αυτο το ενδεχομενο! Απλα θελω να σου πω πως οποιος φευγει δεν σημαινει απολυτα οτι δεν ηταν σιγουρος οτι δεν το ηθελε ή δεν το γουσταρε... Σιγουρα ομως υπαρχουν κ οι αλλοι που το κανουν για χαβαλε κ θελουν να παραιτηθουν επειδη δεν μπορουν αλλο... Θεωρω οτι παντα πρεπει να βλεπουμε και τις δυο οψεις του νομισματοςΕικόναΕικόνα

Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jimmy »

illy έγραψε: grecia μου, δεν νομιζω πως δεν ειναι σιγουροι αν το θελουν... Θα σου πω ενα πχ. , πες εσυ που το γουσταρεις τρελα ά ακομη και εγω και μπουμε ετσι... Και τελικα βλεπουμε οτι δεν αντεχει αλλο ο οργανισμος μας ολη αυτη την πιεση τι θα κανουμε; Θα τα βαλουμε κατω, θα τα ζυγισουμε και θα αποφασισουμε αν θα συνεχισουμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας παραμενοντας ή θα φυγουμε... Και δεν λεω οτι θα μας συμβει, απλα αναφερω και αυτο το ενδεχομενο! Απλα θελω να σου πω πως οποιος φευγει δεν σημαινει απολυτα οτι δεν ηταν σιγουρος οτι δεν το ηθελε ή δεν το γουσταρε... Σιγουρα ομως υπαρχουν κ οι αλλοι που το κανουν για χαβαλε κ θελουν να παραιτηθουν επειδη δεν μπορουν αλλο... Θεωρω οτι παντα πρεπει να βλεπουμε και τις δυο οψεις του νομισματοςΕικόναΕικόνα

Πολυ σωστα τα λεει η Illy... Οσο κα αν το θελει καποιος να γινει ΕΠ. ΟΠ. , παντα υπαρχει η πιθανοτητα να βαρεθει η να μην αντεξει η οτιδηποτε αλλο...

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από tzovana18 »

βρε παιδια λετε να βγει τον μαρτιο που λενε; το ειδα βεβαια το σχετικο δημοσιευμα αλλα τι να πω ελπιζω να βγει και να μην παρει 1.500 ατομα ευχομαι να παρει περισσοτερα γιατι αμα ειναι να παιρνει τοσους και να δηλωνουν πανω απο 7.000 ατομα χρειαζετσι να βαλεις πολυ βισμα οπως εγιναν και τωρα εννοειται! Αντε να βγει αυτη η προκυρηξει την περιμενουμε ολοι μας!

Anonymous

πεδια ποτε βγενουν ι προκειριτσις για εποπ με κοψανε για 2 ποντοτν

Άβαταρ μέλους
Λοχίας
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Λοχίας »

Μηπως σε κοψανε στην ορθογραφια; Εικόνα
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Grecia »

Ελεος βρε λοχια ελεος χαχαχαχα
LENAKI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από LENAKI »

Θα βγει μεχρι τον μαιο η μεχρι των σεπτεμβριο;

Anonymous

Δεν μας ξεκαθαριζεις ομως για ποιο ακριβως οπλο ενδιαφερεσαι... Παντως διαβασα οτι μεσα στο 2009 θα βγουν προκηρυξεις και για τα 3 οπλα ; )
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μακαρι το ευχομαι ! Και αυτη την φορα θα βαλω πολυμπριζο γιατι δν παει αλλιως, ηταν η πρωτη φορα που εδωσα και δν πιστευα οτι ειναι καθαρα μεσον η ολη διαδικασια και δν το εψαξα και πολυ για να με βοηθησει καποιος, την επομενη φορα ομως θα ειμαι παρα πολυ προετοιμασμενη! Οπως και εσεις παιδια που απετυχατε η εστω επιλαχων! Εικόναετσι καταντησμανε να παρακαλαμε μια θεση στο στρατοΕικόναμπραβο!
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από rea1986 »

Καλημερα... Δειτε λιγο στα νεα εκει που λεει προσληψεις στην δεξια στηλη λεει για 4000 εποπ. Αρχισε παλι η καθε εφημεριδα να λεει τα δικα της...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Προσλαμβάνονται 4.000 ΕΠΟΠ Στην πρόσληψη περίπου 4.000 Επαγγελματιών Οπλιτών αναμένεται να προχωρήσει κατά το αμέσως προσεχές διάστημα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μάλιστα για την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό προβλέπονται από 1.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ και οι σχετικές προκηρύξεις αναμένονται εντός του επόμενου μήνα. Έως τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να εκδοθεί και η προκήρυξη για την πρόσληψη 2.000 Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς.

Anonymous

λοιπον σημερα που μιλησα με καποιον μου ειπε οτι σε περιπου 2 μηνες θα ξανα βγει προκυρηξη. Θελουν να προλαβουν διοτι πλησιαζουν οι εκλογες.jovanna μου την επομενη φορα θα ειμαστε καλυτερα.

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Grecia »

Η καθε εφημεριδα λεει τα δικα της! !
Οντως αν γινουν εκλογες θα βγει πιο γρηγορα αν κ αμφιβαλλω!
Αλλα ας ελπισουμε χαχαχαχα
Ρε τζοβαννα μου ας με ρωταγες να σου πω ποσο βυσμα χρειαζεσαι... Χαχαχαχα
Θελει πολι σπρωξιμο παντως... Εικόνα
Φανταστειτε εγω ακομη προσπαθω να μπωωωωωωωωωωωΕικόνα
Αλλα τωρα κ εγω θα βαλω πολυμπριζο οπως λεει κ η τζοβαννα! Εικόνα χαχαχαχαχαχα
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από sasa »

Grecia και εγω ακομα δε το βαζω κατω προσπσθω. Στο φιναλε τωρα θα αρχισει να γινεται το μπαχαλο. Σου ευχομαιι να περασεις καλη μου. Καλη επιτυχια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης