οπ σωστος!yandr έγραψε:Ναι αλλά εδώ συζητάμε πως μας βλέπουν οι Τούρκοι και όχι το αντίθετο
Παρασυρθηκα απο τα συναισθηματα μου :P
Τωρα ξερετε πως τους βλεπω εγω.lol.:P
οπ σωστος!yandr έγραψε:Ναι αλλά εδώ συζητάμε πως μας βλέπουν οι Τούρκοι και όχι το αντίθετο
greko_27 έγραψε:PETER.D έγραψε:Εμας προσωπικα αυτο μας βοηθαει διοτι ολοι ξερουμε πως η υποτιμιση του αντιπαλου σε οδηγη σε σιγουρη ηττα επομενως εμεις δεν εχουμε να κανουμε τιποτα παραπανω παρα να πιστευουμε στις δυναμεις μας (ενοπλες και ατομικεσ) και να αφηνουμε τους μογγολους να λενε οτι θελουν (τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι λεει και ο λαοσ) !
Σε λιγο θα μας πειτε οτι θα παρουμε και την Πολη... Σιγα εχει γλαροσουπα αυριο... Απο την στιγμη που εχεις ραγιαδικη εξωτερικη πολιτικη λογικο ειναι να σε υποτοιμουν οχι μονο οι τουρκοι αλλα και οι αλβανοι, σκοπιανοι κτλπ... Κατα τα αλλα ολα τα ΜΜΕ παιζουν τυχαιως τυχαιως τουρκικα σηριαλ και τρεχουν ολα τα προβατα οι ελληνες και τα παρακολουθουνε... Εγω παντως με τοση τουρκολαγνεια και απο την μερια του γιωργακη,toy αξιoy μας πρωθυπουργου, προτεινω ενα νεο ονομα για την ιστοσελιδα του υπουργειου εξωτερικων :Www.mas exoyn pethanei stis fapes oi toyrkoi.gr
...
PETER.D έγραψε:
Αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει... Καλα μην υποτιματε τοσο πολυ την πατριδα σας οι ελληνες στα δυσκολα μπορουν να ανταπεξελθουν... Οπως παντοτε αλλωστε... Και ναι εγω την ΠΟΛΗ την θελω πισω... (το αναφερω μονο και μονο για να σου δειξω οτι δεν ειναι σωστο να προσβαλλεις τη ιδεολογια και τα πιστευω του αλλου το οτι την θελω δεν σημαινει οτι σχεδιαζω και εχω στο μυαλο μου να την παρω με τα οπλα... )
...
Γιατί δεν πας να ζήσεις στην Τουρκία τότε; Ο θείος του πατέρα μου έκανε απόβαση στην Σμύρνη και πολέμησε στην Μικρασιατική Εκστρατεία. Ώς Έλληνας έχω χρέος να πάω στην Τουρκία, όχι για τουρισμό αλλά για να απελευθερώσω τα πάτρια εδάφη. Και μετά θα κάνω τουρισμό εκεί που κάναν και οι προγόνοι μου... Πάντως παιδί του ΚΚΕ σε κόβω και για αυτό δεν σε παρεξηγώGenerX έγραψε: ΤΟPOL οι μόνοι εχθροί μου από Τουρκία είναι οι φασίστες Τούρκοι. Με τους άλλους δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε εγώ, ούτε αυτοί.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης