Πώς μας βλέπουν οι Τούρκοι

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από salonika91 »

yandr έγραψε:Ναι αλλά εδώ συζητάμε πως μας βλέπουν οι Τούρκοι και όχι το αντίθετο
οπ σωστος!

Παρασυρθηκα απο τα συναισθηματα μου :P

Τωρα ξερετε πως τους βλεπω εγω.lol.:P

PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PETER.D »

greko_27 έγραψε:
PETER.D έγραψε:Εμας προσωπικα αυτο μας βοηθαει διοτι ολοι ξερουμε πως η υποτιμιση του αντιπαλου σε οδηγη σε σιγουρη ηττα επομενως εμεις δεν εχουμε να κανουμε τιποτα παραπανω παρα να πιστευουμε στις δυναμεις μας (ενοπλες και ατομικεσ) και να αφηνουμε τους μογγολους να λενε οτι θελουν (τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι λεει και ο λαοσ) !

Σε λιγο θα μας πειτε οτι θα παρουμε και την Πολη... Σιγα εχει γλαροσουπα αυριοΕικόναΕικόναΕικόνα... Απο την στιγμη που εχεις ραγιαδικη εξωτερικη πολιτικη λογικο ειναι να σε υποτοιμουν οχι μονο οι τουρκοι αλλα και οι αλβανοι, σκοπιανοι κτλπ... Κατα τα αλλα ολα τα ΜΜΕ παιζουν τυχαιως τυχαιως τουρκικα σηριαλ και τρεχουν ολα τα προβατα οι ελληνες και τα παρακολουθουνε... Εγω παντως με τοση τουρκολαγνεια και απο την μερια του γιωργακη,toy αξιoy μας πρωθυπουργου, προτεινω ενα νεο ονομα για την ιστοσελιδα του υπουργειου εξωτερικων :Www.mas exoyn pethanei stis fapes oi toyrkoi.grΕικόναΕικόνα

Εικόνα ...

Αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει... Καλα μην υποτιματε τοσο πολυ την πατριδα σας οι ελληνες στα δυσκολα μπορουν να ανταπεξελθουν... Οπως παντοτε αλλωστε... Και ναι εγω την ΠΟΛΗ την θελω πισω... (το αναφερω μονο και μονο για να σου δειξω οτι δεν ειναι σωστο να προσβαλλεις τη ιδεολογια και τα πιστευω του αλλου το οτι την θελω δεν σημαινει οτι σχεδιαζω και εχω στο μυαλο μου να την παρω με τα οπλα... )
...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

PETER.D έγραψε:
Αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει... Καλα μην υποτιματε τοσο πολυ την πατριδα σας οι ελληνες στα δυσκολα μπορουν να ανταπεξελθουν... Οπως παντοτε αλλωστε... Και ναι εγω την ΠΟΛΗ την θελω πισω... (το αναφερω μονο και μονο για να σου δειξω οτι δεν ειναι σωστο να προσβαλλεις τη ιδεολογια και τα πιστευω του αλλου το οτι την θελω δεν σημαινει οτι σχεδιαζω και εχω στο μυαλο μου να την παρω με τα οπλα... )
...

Αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει.
AΠ:Μας εχει πλακωσει ηδη. Εσυ δεν πηρες ειδηση ακομη οτι η χωρα μας εχει ηδη χρεωκοπησει και οτι η ΕΛΛΑΣ ζει με "δανεικα";
Καλα μην υποτιματε τοσο πολυ την πατριδα σας οι ελληνες στα δυσκολα μπορουν να ανταπεξελθουν... Οπως παντοτε αλλωστε.
AΠ:Με την ανεργια να αυξανεται καθε μηνα, με τις νεες απανθρωπες συλλογικες συμβασεις στον ιδιωτικο τομεα, με τις απιστευτες συνεχεις μειωσεις στους μισθους μας και τις τρελες αυξησεις στα αγαθα πρωτης αναγκης, στην βενζινη, στους φορους κτλπ οι ελληνες δυσκολευονται να τα βγαλουν περα ποσο μαλλον στο να ανταπεξελθουν στο εγγυς μελλον. Ξερεις οτι το ποσοστο των ελληνων που προκειτε να εργαστει στο εξωτερικο εχει αυξηθει σημαντικα;
Και ναι εγω την ΠΟΛΗ την θελω πισω... (το αναφερω μονο και μονο για να σου δειξω οτι δεν ειναι σωστο να προσβαλλεις τη ιδεολογια και τα πιστευω του αλλου το οτι την θελω δεν σημαινει οτι σχεδιαζω και εχω στο μυαλο μου να την παρω με τα οπλα... )
AΠ:1oν) Κανεις δεν σου προσβαλε την ιδεολογια ή τα πιστευω σου.
2ον) Και εγω θελω την Στικουδη για γκομενα αλλα ουτε και αυτο γινεται.
3ον) Εαν την θελεις την Πολη πισω χωρις οπλα πως θα την παρεις με καστανα; Πιστευεις οτι οι σημερινοι πολιτικοι ηταν ή ειναι ικανοι να επαναφερουν την χαμενη εμπιστοσυνη των Ελληνων και να οδηγησουν αυτη την χωρα επιτελους στο δρομο που εχουν χαραξει οι υπολοιπες αναπτυγμενες χωρες της Ευρωπης; Εδω στελνουμε τον παγκαλο για βουλευτη... Ποιον τον παγκαλο που πιστευει οτι ειναι ακομη εκπροσωπος της οθωμανικης πυλης!
ΕΛΛΑΔΑ:1) Η οικονομια της στην παρουσα φαση ειναι χειροτερη απο της Τουρκιας.
2) Οι εξοπλισμοι της ελλαδος γινοταν-γινονται για τις μιζες και οχι για την ουσιαστικη αμυνα της χωρας
3) εξωτερικη πολιτικη=κατι απο μαπετ σοου
4) οι συνεχεις απειλες για την καθορισμο της ελληνικης ΑΟΖ (μεγιστης σημασιας για τα οικονομικα της χωρας μας), οτι πλεον δεν μας υπολογιζουν οι τουρκοι ως ρυθμιστικο παραγοντα της περιοχης και οτι ο ρολος αυτος ανηκει πλεον σε αυτους, λογου βεβαια και της διαχρονικης αδρανειας της ελληνικης εξωτερικης πολιτικης (που να μην ημασταν και στην ΕΕ) δεν μου αφηνουν κανενα περιθοριο ελπιδας αντιθετως με προβληματιζουν. Η ωραιοποιηση των πραγματων και η αισιοδοξια που εχουμε σαν λαος πρεπει να φυγει οπωσδηποτε απο την νεολληνικη μας νοοτροπια. "Εαν δεν δουλεψεις δεν θα φας" και εμεις δυστυχως σαν λαος δεν "δουλεουμε" για να αλλαξουμε αυτην τη χωρα και το εχουμε ρηξει στις προφητειες και στα τουρκικα σηριαλ... Εχω να πω πολλα αλλα δεν ειναι της παρουσης...

...
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από PETER.D »

Δεν διαφωνω σε κατι μαζι σου μονο σε καποια σημεια... Η χωρα ναι ειναι σκατα... Οι βουλετες ναι ειναι αχρηστοι... Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις. Τιποτα παμε και τους ξαναψηφιζουμε. Ανοιγουμε την τηλεοραση για να δουμε το τουρκικο σηριαλ. Και κλαιμε την μοιρα μας γιατι τοσα χρονια κοιμομασταν (η μαλλον ειχαμε βολευτη και δεν μας ενοιαζε τι θα γινει με τις επομενες γενιες ελληνων... Και αλλα πολλα... ) ... Αλλα ας μην το συζητησουμε γιατι βγηκαμε ειδε εκτος θεματος... ...
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

GenerX έγραψε: ΤΟPOL οι μόνοι εχθροί μου από Τουρκία είναι οι φασίστες Τούρκοι. Με τους άλλους δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε εγώ, ούτε αυτοί.
Γιατί δεν πας να ζήσεις στην Τουρκία τότε; Ο θείος του πατέρα μου έκανε απόβαση στην Σμύρνη και πολέμησε στην Μικρασιατική Εκστρατεία. Ώς Έλληνας έχω χρέος να πάω στην Τουρκία, όχι για τουρισμό αλλά για να απελευθερώσω τα πάτρια εδάφη. Και μετά θα κάνω τουρισμό εκεί που κάναν και οι προγόνοι μου... Πάντως παιδί του ΚΚΕ σε κόβω και για αυτό δεν σε παρεξηγώ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης