ΣΜΥΝ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
HELEN.....
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από HELEN..... »

HELEN... έγραψε:
Greek_Army έγραψε: Δείκτης Μάζας Σώματος για στρατιωτικούς

Όριο ύψους για στρατιωτικές σχολές (2011)
Μεταθέσεις στρατιωτικών

Όπως βλέπεις για κάθε σου απορία υπάρχει και ένα θέμα μπες και διάβασε

...
σε ευχαριστω παρα πολυΕικόνα

μηπως μπορεις να μου απαντησεις και στις αλλες ερωτησεις που κανω παραπανω; Δεν μπορω να βρω τα θεματα μεσα στο σαιτ!

HELEN.....
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

HELEN... έγραψε:
HELEN... έγραψε:
Greek_Army έγραψε: Δείκτης Μάζας Σώματος για στρατιωτικούς

Όριο ύψους για στρατιωτικές σχολές (2011)
Μεταθέσεις στρατιωτικών

Όπως βλέπεις για κάθε σου απορία υπάρχει και ένα θέμα μπες και διάβασε

...
σε ευχαριστω παρα πολυΕικόνα

μηπως μπορεις να μου απαντησεις και στις αλλες ερωτησεις που κανω παραπανω; Δεν μπορω να βρω τα θεματα μεσα στο σαιτ!

εννοω για τις ερωτησεις για το αν θα ειμαι μονο αθηνα. Οταν βγω στην στερια τι ακριβως θα κανω. Αν παω στον τοπο μου δεν θα ξανα φυγω απο εκει; Συγνωμη φιλε που σε πριζω αλλα θελω να μαθω τα πανταΕικόνα

vicky_18

Δημοσίευση από vicky_18 »

Παιδια ειναι Επειγον να μου απαντησετε. Ξερετε εαν ο διαχειριστης στο πολεμικο ναυτικο ειναι συνεχεια σε πλοιο; Ή ειναι περισσοτερο στην στερια;

Fan1s

Δημοσίευση από Fan1s »

Ποσο διαρκουν τα ταξιδια περιπου; Και ποτε σταματανε και βγαινεις μονιμα στερια;(αν σταματανε)

Ρωταω γιατι το ναυτικο ειναι αποφαση ζωης και αργοτερα μπορει να ερθει και μια οικογενεια στη ζωη μας, μην ειμαι ολο το χρονο στα καραβια...

Ευχαριστω!
Fan1s

Δημοσίευση από Fan1s »

Σορρυ για το σπαμ αλλα καπου στο ιντερνετ διαβασα αυτο

"Και οτι τα πρωτα 9 ή 12 χρονια ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ καραβι,(μετα γυρνας σε υπηρεσια ξηρας) εκτος και εαν παρεις ειδικοτητα η οποια θα εχει σχεση με τα Ε/Π οποτε θα εισαι συνεχεια Αθηνα και θα παιρνεις και πτητικο επιδομα "

E/Π τι ειναι;

αα και τις ειδικοτητες λεει στο σαιτ του ΠΝ οτι τις δηλωνεις στο μηχανογραφικο... Αν δηλωσω Ομαδα Β (http://www.hellenicnavy.gr/smyn/eidikothtes_new.asp) που με ενδιαφερει π. Χ. Θα παω ή θα καταληξω Αρμενιστης που ακουσα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο...

Τεσπα ψαχνω πληροφοριες και δν μπορω να βρω :P
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ε/Π = Ελικόπτερο.Εικόνα Και συγκερκιμένα αναφέρεται στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού
...
kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostash »

Καλησπέρα σας θέλω να δώσω πανελληνίες φετος και να μπω στην σμυν... Επείδη εχω τελειώσει πιο παλιά το λύκειο μήπως μπορείται να με ενημερώσετε ποια μαθήματα δινω για να μπορω να δηλώσω την σμυν; Επειδη εχω τελειωσει ηδη το λυκειο δινω μονο τα πανελλήνια μαθηματα η πρεπει να δωσω και τα ενδοσχολικα; Ημουν τεχνολογικη κατευθυνση ξερω σιγουρα οτι δινουμε της κατευθυνσης τα μαθηματα πανελληνια εκθεση γενικης παιδειας. Τι αλλο δινουμε; Και κατι τελευταιο ποιο ειναι το οριο ηλικιας; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας... ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Greek_Army »

kostash έγραψε:Καλησπέρα σας θέλω να δώσω πανελληνίες φετος και να μπω στην σμυν... Επείδη εχω τελειώσει πιο παλιά το λύκειο μήπως μπορείται να με ενημερώσετε ποια μαθήματα δινω για να μπορω να δηλώσω την σμυν; Επειδη εχω τελειωσει ηδη το λυκειο δινω μονο τα πανελλήνια μαθηματα η πρεπει να δωσω και τα ενδοσχολικα; Ημουν τεχνολογικη κατευθυνση ξερω σιγουρα οτι δινουμε της κατευθυνσης τα μαθηματα πανελληνια εκθεση γενικης παιδειας. Τι αλλο δινουμε; Και κατι τελευταιο ποιο ειναι το οριο ηλικιας; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...

1.Mαθηματικά γενικής παιδείας
2. Όριο ηλικίας για στρατιωτικές σχολές
HELEN.....
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

roverr24 έγραψε:Καλα τα λεει ο Στεφανος, πρεπει να σου αρεσει πολυ η θαλασσα, αν καποιος παει για τη μονιμοτητα χανει πολλα, ακαδημαικα ειναι δυσκολα κ θελει πολυ διαβασμα ακομα κ εκτος σχολης οταν θα σαι σπιτι σου να ηρεμησεις και αυτο αναγνωριζεται κυριως εξω αλλα και εντος Ελλαδος οπου πληθωρα μεταπτυχιακων ειναι ανοιχτη, αλλα τη να τα κανεις; Κουνημενα θα ειναι απ τα μποφορ... Εδω ειναι καλο να γραφονται ολες οι γνωμες

Τι εννοεις αν καποιος παει για μονιμοτητα χανει πολλα; Εγω θελω να μπω στην σμυν αν γινω μονινη τι θα χασω; Και αν ξερεις μετα απο ποσα χρονια γινεσαι μονιμος και αν εχει πολλες μεταθεσεις!

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Επειδη ρωτας, ειχε και γυναικες ναι, η εκπαιδευση ειναι δυσκολη ακαδημαικα, αν δεις τα μαθηματα δεν εχουν κατι να ζηλεψουν απο τα μαθηματα πολυτεχνειου και οι καθηγητες ειναι διακεκριμενοι επιστημονες.

Λοιπον σε οποιαδηποτε στρατιωτικη σχολη και αν περασεις απο την πρωτη μερα που θα μπεις εισαι μονιμη, αν δε σου αρεσει φευγεις πριν την ορκωμοσια αν φυγεις αργοτερα μεσα στη σχολη πληρωνεις αποζημιωση, το ελαχιστο που μπορεις να κατσεις στο ναυτικο ειναι 5 χρονια αλλα φευγεις ανευ αποδοχων.

Απο τη ΣΜΥΝ ξεκινας με το βαθμο του κελευστη οταν ορκιστεις και αποστρατευεσαι με το βαθμο του αντιπλοιαρχου μετα απο τουλαχιστον 35+ χρονια γιατι οπως ξερεις τα ορια ηλικιας αλλαξαν, η σχολη ΣΜΥΝ ειναι 2 χρονια

Οι ειδικοτητες ειναι ηδη γραμμενες στο αντιστοιχο θεμα για τη ΣΜΥΝ, στο λεω γιατι εδω ειναι για τη ΣΝΔ το θεμα.

Οσο για τις μεταθεσεις αν εισαι σε καραβι μεχρι τα 30 σου σχεδον θα εισαι εν πλω για αρκετο καιρο και οταν δε θα εισαι θα εχεις εξειδικευσεις σχολεια κτλ και ακομα και σε καραβι να μην εισαι μπορει να σε στειλουν πχ στη ναυτικη διοικηση νοτιου Ευβοικου αρα θα πρεπει να μενεις εκει και οχι εκει που μενεις τωρα

http://www.hellenicnavy.gr/smyn/smyn.asp

οριστε και η ιστοσελιδα της σχολης

HELEN.....
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

roverr24 έγραψε:Επειδη ρωτας, ειχε και γυναικες ναι, η εκπαιδευση ειναι δυσκολη ακαδημαικα, αν δεις τα μαθηματα δεν εχουν κατι να ζηλεψουν απο τα μαθηματα πολυτεχνειου και οι καθηγητες ειναι διακεκριμενοι επιστημονες.

Λοιπον σε οποιαδηποτε στρατιωτικη σχολη και αν περασεις απο την πρωτη μερα που θα μπεις εισαι μονιμη, αν δε σου αρεσει φευγεις πριν την ορκωμοσια αν φυγεις αργοτερα μεσα στη σχολη πληρωνεις αποζημιωση, το ελαχιστο που μπορεις να κατσεις στο ναυτικο ειναι 5 χρονια αλλα φευγεις ανευ αποδοχων.

Απο τη ΣΜΥΝ ξεκινας με το βαθμο του κελευστη οταν ορκιστεις και αποστρατευεσαι με το βαθμο του αντιπλοιαρχου μετα απο τουλαχιστον 35+ χρονια γιατι οπως ξερεις τα ορια ηλικιας αλλαξαν, η σχολη ΣΜΥΝ ειναι 2 χρονια

Οι ειδικοτητες ειναι ηδη γραμμενες στο αντιστοιχο θεμα για τη ΣΜΥΝ, στο λεω γιατι εδω ειναι για τη ΣΝΔ το θεμα.

Οσο για τις μεταθεσεις αν εισαι σε καραβι μεχρι τα 30 σου σχεδον θα εισαι εν πλω για αρκετο καιρο και οταν δε θα εισαι θα εχεις εξειδικευσεις σχολεια κτλ και ακομα και σε καραβι να μην εισαι μπορει να σε στειλουν πχ στη ναυτικη διοικηση νοτιου Ευβοικου αρα θα πρεπει να μενεις εκει και οχι εκει που μενεις τωρα

http://www.hellenicnavy.gr/smyn/smyn.asp

οριστε και η ιστοσελιδα της σχολης

Εχω μπει στο σαιτ! Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες! Ειναι μια μεγαλη αποφαση και δεν ξερω τι να κανω. Απο την μια μου αρεσει παρα πολυ και θα ηθελα να ειμαι στο ναυτικο. Απο την αλλη αν ειμαι στην θαλασσα συνεχεια και κανω παιδια πως θα φευγω; Μεγαλη αποφαση Εικόνα

kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kalos123 »

Η ομαδα δ ποιες ειδικοτητες περιλαμβανει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kalos123 έγραψε:Η ομαδα δ ποιες ειδικοτητες περιλαμβανει;

είσαι σίγουρος ότι υπάρχει ομάδα Δ;
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kalos123 »

Δες την προκυρηξη το λεει καθαρα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kalos123 έγραψε:Δες την προκυρηξη το λεει καθαρα

Αυτό βρήκα. Ομάδα δ:(τεχνολογικων εφαρμογων) : Ηλεκτρολογοι, τεχνικων μηχανολογικων συστηματων
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες