Γιατί επιλέγω το στρατό;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Γιατί θέλετε να μπειτε στο στρατό;

Το δημοψήφισμα λήγει την Δευ Δεκ 06, 2010 9:54 pm

Γιατί μου αρέσει το στράτευμα
14
42%
Άμεση και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση
12
36%
Γιατί τα χρήματα είναι καλύτερα από τον ιδιωτικό τομέα
2
6%
Γιατί ήμουν πολύ καιρό άνεργος
1
3%
Για να ακολουθησω τον/την συντροφό μου (συνυπηρέτηση)
4
12%

Σύνολο ψήφων: 33

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από zzzzzz »

Για να κανω την αρχη εγω εκανα τα χαρτια μου για την προκηρυξη γιατι ειναι ο φιλος μου μεσα και επειδη το σκεφτομαστε για σοβαρα το να γινω επ. Οπ. μας εξασφαλιζει και ενα επιπλεον μισθο αλλα και συνυπηρετηση...
Οι δικοι σας λογοι μοιαζουν με τους δικους μου ή ειναι αλλοι; οσοι θελετε μοιραστειτε μαζι μας... Εικόνα
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Να σε ρωτησω κατι; Λες "ο φιλος μου" αρα δεν ειστε παντρεμενοι. Αφου δεν ειστε παντρεμενοι δεν υπαρχει συνυπηρετηση, αν μπεις εποπ αλλα για καποιον λογο, χτυπα ξυλο, χωρισετε μετα τι θα κανεις; Θα παραιτηθεις ή θα συνεχισεις; Σε ρωταω γιατι το 80% των γυναικων μπαινουν γι'αυτον τον λογο

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από illy »

Θα ειναι η δουλεια της, δεν υπαρχει λογος να παραιτηθεί... Απλά το ότι είναι κ ο σύντροφός της στρατιωτικός ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για να κάνει τα χαρτιά της

zzzzzz

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από zzzzzz »

Θα μεινω γιατι το βλεπω σαν μια δουλεια πρωτα απο ολα και μετα απο αποψη συνυπηρετησης... αν μου τυχει κατι καλυτερο (ειτε ειμαι με τον φιλο μου ειτε οχι) θα προτιμησω το καλυτερο αλλα αν οχι θα μεινω εκει.
zzzzzz

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από zzzzzz »

Ζουμε σε ζορικες εποχες και καθε διεξοδος για μονιμη δουλεια πρεπει να λαμβανεται σοβαρα υποψη... θα ειναι ωραια ομως αν με παρουν για να δω αν τελικα αντεχω την πιεση. θεωρω τον εαυτο μου αρκετα δυνατο και θα ηθελα να επιβεβαιωθω και συναμα να πληρωνομαι για αυτο. στην αρχη εκανα τα χαρτια μου σχεδον σπασμοδικα αλλα οσο λενε οτι ειναι δυσκολο να τα καταφερω τοσο περισσοτερο πεισμωνω... οπως και να το κανουμε θελω να με δω στα χακι... ! Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Σπυρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από Σπυρος »

Ειναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα... ΄Εχω την απετούμενει ψυχικοί και σωματικοί Δύναμοι, αμάν παιδιά δεν θέλω να γειρίσω ξανά στην μιζέρια της Γερμανίας , εδώ ειναι ο τόπος μου Εικόνα
Anonymous

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια απο ολες τις ειδιοτητεςπου ειδατε ποια ειναι πιο καλη σχετικα. ; Οι υποβρυχιοι καταστροφεις ειναι καλα; Καμια πληροφορια για αυτους αλλα σαν μονιμος ουκ.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από illy »

Δεν ξέρω αν είναι καλή, αλλά την βρίσκω σούπερ ειδικότητα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από illy »

Σπυρος έγραψε: Ειναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα... ΄Εχω την απετούμενει ψυχικοί και σωματικοί Δύναμοι, αμάν παιδιά δεν θέλω να γειρίσω ξανά στην μιζέρια της Γερμανίας , εδώ ειναι ο τόπος μου Εικόνα
Μπράβο ρε ΣπύροΕικόνα Μόλις μου επιβεβαίωσες αυτή την άποψη που είχα πάντα... ότι οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πιο Έλληνες από εμάς που ζούμε και μένουμε στην Ελλάδα! Μπράβο αγόρι μου, είναι εκπληκτικό που θεωρείς πως αυτός είναι ένας τρόπος για να σε φέρει κ να σε κρατήσει στην Ελλάδα! ! Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι μέσα στους επιτυχόντες και να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότηταΕικόνα
MARINAIIII
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από MARINAIIII »

Καλημέρα παιδιά. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου γιατί είναι ο άντρας μου στο λιμενικό. Οπότε θέλω όπου και να πάει μετάθεση να έχω κι εγώ μια δουλεία. Βασικά έχω 1000 μόρια από τα πτυχία και μου είπανε έχω πιθανότητες να περάσω.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από illy »

MARINAIIII έγραψε: Καλημέρα παιδιά. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου γιατί είναι ο άντρας μου στο λιμενικό. Οπότε θέλω όπου και να πάει μετάθεση να έχω κι εγώ μια δουλεία. Βασικά έχω 1000 μόρια από τα πτυχία και μου είπανε έχω πιθανότητες να περάσω.
1000 μορια; Μπορεις να μας πεις πως τα υπολογισες και βγηκαν τοσα; Εχεις πολλα πτυχια; Αν θελεις φυσικα... Ειναι πολυ καλα τα μορια σου; Καλη επιτυχιαΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω διαλεξα τον στρατο γιατη το ηθελα απο μικροτερη ηλικια δν ρωτησα ουτε μαμα ουτε μπαμπα, θλω να εχω μια σιγουρη δουλεια γιατη η εποχη που ζουμε ειναι πολυ ζορικια, το διαλεξα γιατη μου αρεσει η ιδεα του στρατου και για αυτο δν διαλεξα [λουφα] Ειδικοτητα θελω τα λεφτα που θα περνω να τα ποναω και να πω μπραβο μου κανεις μια δουλεια που εχει χιλια ζορια ειναι απο πανω σου ο καθε μισογυνης που θα σε ριχνει ψυχολογικα, αλλα εσυ κανεις το δικο σου θα λεω πως αξιζω τα λεφτα που θα περνω, δν ξερω αμα σκεφτομαι σωστα αλλα μπορει να ειμαι 19 χρονων σκεφτομαι πανω απο ολα τι θα κανω στην ζωη μου και που ξερω οτι δν ειναι καθολου ευκολο εκει εξω τιποτα. Εικόνα
Anonymous

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω θελω να μπω στο στρατο.1ον για τα λεφτα.2ον γιατι μου αρεσει ο στρατος. και 3ον. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΠΑΤΡΙΔΑ πανω απ'ολα.

Υ: Γ. Δηλαδη κανενας δεν μπανει στο στρατο για τα λεφτα;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από illy »

Εννοεις για τα χρηματα σαν σιγουρο μισθο; Διοτι τα χρηματα στον στρατο ειναι μετρημενα κουκια
Kwstantinos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Γιατί επιλέγω το στρατό;

Δημοσίευση από Kwstantinos »

illy έγραψε: Εννοεις για τα χρηματα σαν σιγουρο μισθο; Διοτι τα χρηματα στον στρατο ειναι μετρημενα κουκια
δηλαδη; Εικόνα Ναι αυτο εννοω!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης