Για να κανω την αρχη εγω εκανα τα χαρτια μου για την προκηρυξη γιατι ειναι ο φιλος μου μεσα και επειδη το σκεφτομαστε για σοβαρα το να γινω επ. Οπ. μας εξασφαλιζει και ενα επιπλεον μισθο αλλα και συνυπηρετηση... Οι δικοι σας λογοι μοιαζουν με τους δικους μου ή ειναι αλλοι; οσοι θελετε μοιραστειτε μαζι μας...
Να σε ρωτησω κατι; Λες "ο φιλος μου" αρα δεν ειστε παντρεμενοι. Αφου δεν ειστε παντρεμενοι δεν υπαρχει συνυπηρετηση, αν μπεις εποπ αλλα για καποιον λογο, χτυπα ξυλο, χωρισετε μετα τι θα κανεις; Θα παραιτηθεις ή θα συνεχισεις; Σε ρωταω γιατι το 80% των γυναικων μπαινουν γι'αυτον τον λογο
Θα ειναι η δουλεια της, δεν υπαρχει λογος να παραιτηθεί... Απλά το ότι είναι κ ο σύντροφός της στρατιωτικός ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για να κάνει τα χαρτιά της
Θα μεινω γιατι το βλεπω σαν μια δουλεια πρωτα απο ολα και μετα απο αποψη συνυπηρετησης... αν μου τυχει κατι καλυτερο (ειτε ειμαι με τον φιλο μου ειτε οχι) θα προτιμησω το καλυτερο αλλα αν οχι θα μεινω εκει.
Ζουμε σε ζορικες εποχες και καθε διεξοδος για μονιμη δουλεια πρεπει να λαμβανεται σοβαρα υποψη... θα ειναι ωραια ομως αν με παρουν για να δω αν τελικα αντεχω την πιεση. θεωρω τον εαυτο μου αρκετα δυνατο και θα ηθελα να επιβεβαιωθω και συναμα να πληρωνομαι για αυτο. στην αρχη εκανα τα χαρτια μου σχεδον σπασμοδικα αλλα οσο λενε οτι ειναι δυσκολο να τα καταφερω τοσο περισσοτερο πεισμωνω... οπως και να το κανουμε θελω να με δω στα χακι... !
Ειναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα... ΄Εχω την απετούμενει ψυχικοί και σωματικοί Δύναμοι, αμάν παιδιά δεν θέλω να γειρίσω ξανά στην μιζέρια της Γερμανίας , εδώ ειναι ο τόπος μου
Ρε παιδια απο ολες τις ειδιοτητεςπου ειδατε ποια ειναι πιο καλη σχετικα. ; Οι υποβρυχιοι καταστροφεις ειναι καλα; Καμια πληροφορια για αυτους αλλα σαν μονιμος ουκ.
Σπυρος έγραψε: Ειναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα... ΄Εχω την απετούμενει ψυχικοί και σωματικοί Δύναμοι, αμάν παιδιά δεν θέλω να γειρίσω ξανά στην μιζέρια της Γερμανίας , εδώ ειναι ο τόπος μου
Μπράβο ρε Σπύρο Μόλις μου επιβεβαίωσες αυτή την άποψη που είχα πάντα... ότι οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πιο Έλληνες από εμάς που ζούμε και μένουμε στην Ελλάδα! Μπράβο αγόρι μου, είναι εκπληκτικό που θεωρείς πως αυτός είναι ένας τρόπος για να σε φέρει κ να σε κρατήσει στην Ελλάδα! ! Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι μέσα στους επιτυχόντες και να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα
Καλημέρα παιδιά. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου γιατί είναι ο άντρας μου στο λιμενικό. Οπότε θέλω όπου και να πάει μετάθεση να έχω κι εγώ μια δουλεία. Βασικά έχω 1000 μόρια από τα πτυχία και μου είπανε έχω πιθανότητες να περάσω.
MARINAIIII έγραψε: Καλημέρα παιδιά. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου γιατί είναι ο άντρας μου στο λιμενικό. Οπότε θέλω όπου και να πάει μετάθεση να έχω κι εγώ μια δουλεία. Βασικά έχω 1000 μόρια από τα πτυχία και μου είπανε έχω πιθανότητες να περάσω.
1000 μορια; Μπορεις να μας πεις πως τα υπολογισες και βγηκαν τοσα; Εχεις πολλα πτυχια; Αν θελεις φυσικα... Ειναι πολυ καλα τα μορια σου; Καλη επιτυχια
Εγω διαλεξα τον στρατο γιατη το ηθελα απο μικροτερη ηλικια δν ρωτησα ουτε μαμα ουτε μπαμπα, θλω να εχω μια σιγουρη δουλεια γιατη η εποχη που ζουμε ειναι πολυ ζορικια, το διαλεξα γιατη μου αρεσει η ιδεα του στρατου και για αυτο δν διαλεξα [λουφα] Ειδικοτητα θελω τα λεφτα που θα περνω να τα ποναω και να πω μπραβο μου κανεις μια δουλεια που εχει χιλια ζορια ειναι απο πανω σου ο καθε μισογυνης που θα σε ριχνει ψυχολογικα, αλλα εσυ κανεις το δικο σου θα λεω πως αξιζω τα λεφτα που θα περνω, δν ξερω αμα σκεφτομαι σωστα αλλα μπορει να ειμαι 19 χρονων σκεφτομαι πανω απο ολα τι θα κανω στην ζωη μου και που ξερω οτι δν ειναι καθολου ευκολο εκει εξω τιποτα.