Λαθρομετανάστευση (παράνομοι / παράτυποι μετανάστες)
Παράνομοι μετανάστες
Όταν κάποιοι φωνάζουμε για τους λαθρομετανάστες που είναι ανεξέλεγκτη η είσοδός τους μας λένε ρατσιστές γιατί δεν βλέπουν τί κρύβεται πίσω ούτε το ψάχνουν... Πολλοί είναι πράκτορες... Διάβαζα και στο hellenic nexus σχετικό άρθρο. Και ο Πρέκας τα λέει αλλά τον κοροϊδεύουν! Ας μην κοιτούσαν όλοι Αυτό που φαίνεται...
Παράνομοι μετανάστες
Πράκτορες ; Ποιούς εννοείς ; Αυτούς που μιλάνε για ρατσισμό ή τους λαθρομετανάστες;Kerveros έγραψε:Όταν κάποιοι φωνάζουμε για τους λαθρομετανάστες που είναι ανεξέλεγκτη η είσοδός τους μας λένε ρατσιστές γιατί δεν βλέπουν τί κρύβεται πίσω ούτε το ψάχνουν... Πολλοί είναι πράκτορες...
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Παράνομοι μετανάστες
Δεν νομίζω μωρέ οι λαθρομετανάστες. Οι άλλοι που βγάζουν καπνούς στο άκουσμα και μόνο της έκφρασης "περιορισμός στη λαθρομετνάστευση" ίσως έχουν άλλο ρόλο, αλλά οι φουκαριάρηδες οι λαθρομετανάστε δεν νομίζω. Άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα είναιKerveros έγραψε: Ε τους λαθρομετανάστες...
Παράνομοι μετανάστες
Το μεταβατικό Προεδρικό Διάταγμα για τη χορήγηση ασύλου σε μετανάστες βρίσκεται στο εθνικό τυπογραφείο και θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως εντός της εβδομάδας, γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.
Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ανακοίνωσε και την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την προώθηση του νομοσχεδίου που αφορά στην ίδρυση ανεξάρτητης από την αστυνομία υπηρεσίας για τη χορήγηση ασύλου. Προβλέπει τη λειτουργία υπηρεσίας πρώτης υποδοχής μεταναστών, η οποία θα αναλάβει και το πρώτο στάδιο αξιολόγησης των αιτούντων άσυλο. Επίσης, θα δημιουργηθεί ανεξάρτητη επιτροπή για τις προσφυγές.
Όπως ανέφερε ο υπουργός, στο νόμο προβλέπεται και η ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας του 2008, που προβλέπει ότι όσοι βρίσκονται παρανόμως σε μία χώρα μέλος της Ε. Ε. Έχουν δύο επιλογές: Να επιδοτηθούν και να επιστρέψουν στις χώρες τους οικειοθελώς ή να απομακρυνθούν αναγκαστικά από ευρωπαϊκό έδαφος.
Ο Χρ. Παπουτσής πρόσθεσε πως την ψήφιση του νόμου θα ακολουθήσουν αυστηροί έλεγχοι. Δεν ανέφερε, όμως, πως θα γίνει η αναγκαστική απομάκρυνση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=225269
Παράνομοι μετανάστες
Αν και έχω σημαντικές ιδεολογικές διαφορές με την ΝΕ. Ο. Σ. Το βίντεο είναι εξαιρετικό.
... ...
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Παράνομοι μετανάστες
Συγκλονιστικό. Και κυνικά ρεαλιστικό 

Παράνομοι μετανάστες
Οντως πολυ ρεαλιστικο και παραλληλα τρομαχτικο!
Αυτο πρεπει να το δουνε οι κυβερνουντες, μπας και ξεστραβοθουνε. Αν και πολυ χλωμο το κοβω!
Αυτο πρεπει να το δουνε οι κυβερνουντες, μπας και ξεστραβοθουνε. Αν και πολυ χλωμο το κοβω!

Παράνομοι μετανάστες
Κυκλοφορεί και ένα βιντεάκι παρόμοιο, που μιλάει και για όλον τον υπόλοιπο κόσμο με αντίστοιχα στοιχεία. Αν το βρω θα το ανεβάσωTEIN έγραψε:Οντως πολυ ρεαλιστικο και παραλληλα τρομαχτικο! Αυτο πρεπει να το δουνε οι κυβερνουντες, μπας και ξεστραβοθουνε. Αν και πολυ χλωμο το κοβω!
Παράνομοι μετανάστες
OK, αν το βρεις βαλ'το να φτιαξουμε διαθεση!
Ειχα δει και ενα παρομοιο βιντεο στο ραδιο αρβυλα και επαθα σοκ αλλα δεν μπορω να το βρω...
Ειχα δει και ενα παρομοιο βιντεο στο ραδιο αρβυλα και επαθα σοκ αλλα δεν μπορω να το βρω...
Παράνομοι μετανάστες
Παίξαν στο Ράδιο Αρβύλα βίντεο με τέτοιο περιεχόμενο ;
Θαύμα !

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
- Επικοινωνία:
Παράνομοι μετανάστες
Ξυπνα λοιπον καταληγει, κ κανε τι; Τι να κανω εγω οσο κ αν εχω συνηδητοποιησει αυτα που λεει; Εγω θα τους διωξω τους λαθρομεταναστες; Εγω θα κινητοποιησω τους μηχανισμους; Κατα τ'αλλα δικιο εχει μηνυμα του βιντεο.
Παράνομοι μετανάστες
Σωστάdn24 έγραψε:Ξυπνα λοιπον καταληγει, κ κανε τι; Τι να κανω εγω οσο κ αν εχω συνηδητοποιησει αυτα που λεει; Εγω θα τους διωξω τους λαθρομεταναστες; Εγω θα κινητοποιησω τους μηχανισμους; Κατα τ'αλλα δικιο εχει μηνυμα του βιντεο.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
- Επικοινωνία:
Παράνομοι μετανάστες
ετσι δεν ειναι ρε φιλαρακι; Οταν βομβαρδιζομαι καθημερινα απο τις λεξεις: Μνημονιο, περικοπες, ανεργια, ακριβεια, που να βρω χωρο κ χρονο ωστε να σκεφτω κ τους λαθρομεταναστες, οταν αυτο που εχει προτεραιοτητα στη ζωη μου ειναι η επιβιωση μου; Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Ολα τα εχουν δρομολογησει αλλοι για εμας. Μεχρι να πετυχουν τον πληρη ανθελληνισμο μας, δεν θα υπαρχουμε εσυ κ εγω.Signaller έγραψε:Σωστάdn24 έγραψε:Ξυπνα λοιπον καταληγει, κ κανε τι; Τι να κανω εγω οσο κ αν εχω συνηδητοποιησει αυτα που λεει; Εγω θα τους διωξω τους λαθρομεταναστες; Εγω θα κινητοποιησω τους μηχανισμους; Κατα τ'αλλα δικιο εχει μηνυμα του βιντεο.
...
Παράνομοι μετανάστες
Έτσι είναι. Η ζημιά έχει ήδη γίνει. Κάποιοι μίλαγαν κάποτε (πριν 15 χρόνια) αλλά είχαν χαρακτηριστεί ακραίοι. Και τώρα ξεσηκώνονται οι κάτοικοι. Αμ, τώρα είναι αργά πουλάκια μου. Τί φωνάζετε;dn24 έγραψε:ετσι δεν ειναι ρε φιλαρακι; Οταν βομβαρδιζομαι καθημερινα απο τις λεξεις: Μνημονιο, περικοπες, ανεργια, ακριβεια, που να βρω χωρο κ χρονο ωστε να σκεφτω κ τους λαθρομεταναστες, οταν αυτο που εχει προτεραιοτητα στη ζωη μου ειναι η επιβιωση μου; Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Ολα τα εχουν δρομολογησει αλλοι για εμας. Μεχρι να πετυχουν τον πληρη ανθελληνισμο μας, δεν θα υπαρχουμε εσυ κ εγω...
Εσείς το χτίζατε τόσο καιρό αυτό ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης