Λαθρομετανάστευση (παράνομοι / παράτυποι μετανάστες)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kerveros

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από Kerveros »

Όταν κάποιοι φωνάζουμε για τους λαθρομετανάστες που είναι ανεξέλεγκτη η είσοδός τους μας λένε ρατσιστές γιατί δεν βλέπουν τί κρύβεται πίσω ούτε το ψάχνουν... Πολλοί είναι πράκτορες... Διάβαζα και στο hellenic nexus σχετικό άρθρο. Και ο Πρέκας τα λέει αλλά τον κοροϊδεύουν! Ας μην κοιτούσαν όλοι Αυτό που φαίνεται...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 68

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από Signaller »

Kerveros έγραψε:Όταν κάποιοι φωνάζουμε για τους λαθρομετανάστες που είναι ανεξέλεγκτη η είσοδός τους μας λένε ρατσιστές γιατί δεν βλέπουν τί κρύβεται πίσω ούτε το ψάχνουν... Πολλοί είναι πράκτορες...
Πράκτορες ; Ποιούς εννοείς ; Αυτούς που μιλάνε για ρατσισμό ή τους λαθρομετανάστες;
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Kerveros

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από Kerveros »

Ε τους λαθρομετανάστες...

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παράνομοι μετανάστες

Kerveros έγραψε: Ε τους λαθρομετανάστες...

Δεν νομίζω μωρέ οι λαθρομετανάστες. Οι άλλοι που βγάζουν καπνούς στο άκουσμα και μόνο της έκφρασης "περιορισμός στη λαθρομετνάστευση" ίσως έχουν άλλο ρόλο, αλλά οι φουκαριάρηδες οι λαθρομετανάστε δεν νομίζω. Άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα είναι
στρος-μπαν

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από στρος-μπαν »

Το μεταβατικό Προεδρικό Διάταγμα για τη χορήγηση ασύλου σε μετανάστες βρίσκεται στο εθνικό τυπογραφείο και θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως εντός της εβδομάδας, γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ανακοίνωσε και την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την προώθηση του νομοσχεδίου που αφορά στην ίδρυση ανεξάρτητης από την αστυνομία υπηρεσίας για τη χορήγηση ασύλου. Προβλέπει τη λειτουργία υπηρεσίας πρώτης υποδοχής μεταναστών, η οποία θα αναλάβει και το πρώτο στάδιο αξιολόγησης των αιτούντων άσυλο. Επίσης, θα δημιουργηθεί ανεξάρτητη επιτροπή για τις προσφυγές.

Όπως ανέφερε ο υπουργός, στο νόμο προβλέπεται και η ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας του 2008, που προβλέπει ότι όσοι βρίσκονται παρανόμως σε μία χώρα μέλος της Ε. Ε. Έχουν δύο επιλογές: Να επιδοτηθούν και να επιστρέψουν στις χώρες τους οικειοθελώς ή να απομακρυνθούν αναγκαστικά από ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο Χρ. Παπουτσής πρόσθεσε πως την ψήφιση του νόμου θα ακολουθήσουν αυστηροί έλεγχοι. Δεν ανέφερε, όμως, πως θα γίνει η αναγκαστική απομάκρυνση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=225269

Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από Sasuke »

Αν και έχω σημαντικές ιδεολογικές διαφορές με την ΝΕ. Ο. Σ. Το βίντεο είναι εξαιρετικό.
... ...
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παράνομοι μετανάστες

Συγκλονιστικό. Και κυνικά ρεαλιστικό Εικόνα
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από TEIN »

Οντως πολυ ρεαλιστικο και παραλληλα τρομαχτικο!

Αυτο πρεπει να το δουνε οι κυβερνουντες, μπας και ξεστραβοθουνε. Αν και πολυ χλωμο το κοβω!Εικόνα

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παράνομοι μετανάστες

TEIN έγραψε:Οντως πολυ ρεαλιστικο και παραλληλα τρομαχτικο! Αυτο πρεπει να το δουνε οι κυβερνουντες, μπας και ξεστραβοθουνε. Αν και πολυ χλωμο το κοβω!Εικόνα

Κυκλοφορεί και ένα βιντεάκι παρόμοιο, που μιλάει και για όλον τον υπόλοιπο κόσμο με αντίστοιχα στοιχεία. Αν το βρω θα το ανεβάσω

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από TEIN »

OK, αν το βρεις βαλ'το να φτιαξουμε διαθεση!

Ειχα δει και ενα παρομοιο βιντεο στο ραδιο αρβυλα και επαθα σοκ αλλα δεν μπορω να το βρω...

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παράνομοι μετανάστες

Παίξαν στο Ράδιο Αρβύλα βίντεο με τέτοιο περιεχόμενο ;Εικόνα Θαύμα !

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από dn24 »

Ξυπνα λοιπον καταληγει, κ κανε τι; Τι να κανω εγω οσο κ αν εχω συνηδητοποιησει αυτα που λεει; Εγω θα τους διωξω τους λαθρομεταναστες; Εγω θα κινητοποιησω τους μηχανισμους; Κατα τ'αλλα δικιο εχει μηνυμα του βιντεο.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παράνομοι μετανάστες

dn24 έγραψε:Ξυπνα λοιπον καταληγει, κ κανε τι; Τι να κανω εγω οσο κ αν εχω συνηδητοποιησει αυτα που λεει; Εγω θα τους διωξω τους λαθρομεταναστες; Εγω θα κινητοποιησω τους μηχανισμους; Κατα τ'αλλα δικιο εχει μηνυμα του βιντεο.
Σωστά Εικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Παράνομοι μετανάστες

Δημοσίευση από dn24 »

Signaller έγραψε:
dn24 έγραψε:Ξυπνα λοιπον καταληγει, κ κανε τι; Τι να κανω εγω οσο κ αν εχω συνηδητοποιησει αυτα που λεει; Εγω θα τους διωξω τους λαθρομεταναστες; Εγω θα κινητοποιησω τους μηχανισμους; Κατα τ'αλλα δικιο εχει μηνυμα του βιντεο.
Σωστά Εικόνα
ετσι δεν ειναι ρε φιλαρακι; Οταν βομβαρδιζομαι καθημερινα απο τις λεξεις: Μνημονιο, περικοπες, ανεργια, ακριβεια, που να βρω χωρο κ χρονο ωστε να σκεφτω κ τους λαθρομεταναστες, οταν αυτο που εχει προτεραιοτητα στη ζωη μου ειναι η επιβιωση μου; Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Ολα τα εχουν δρομολογησει αλλοι για εμας. Μεχρι να πετυχουν τον πληρη ανθελληνισμο μας, δεν θα υπαρχουμε εσυ κ εγω.

...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παράνομοι μετανάστες

dn24 έγραψε:ετσι δεν ειναι ρε φιλαρακι; Οταν βομβαρδιζομαι καθημερινα απο τις λεξεις: Μνημονιο, περικοπες, ανεργια, ακριβεια, που να βρω χωρο κ χρονο ωστε να σκεφτω κ τους λαθρομεταναστες, οταν αυτο που εχει προτεραιοτητα στη ζωη μου ειναι η επιβιωση μου; Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Ολα τα εχουν δρομολογησει αλλοι για εμας. Μεχρι να πετυχουν τον πληρη ανθελληνισμο μας, δεν θα υπαρχουμε εσυ κ εγω...
Έτσι είναι. Η ζημιά έχει ήδη γίνει. Κάποιοι μίλαγαν κάποτε (πριν 15 χρόνια) αλλά είχαν χαρακτηριστεί ακραίοι. Και τώρα ξεσηκώνονται οι κάτοικοι. Αμ, τώρα είναι αργά πουλάκια μου. Τί φωνάζετε;

Εσείς το χτίζατε τόσο καιρό αυτό ...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες