Καψόνι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

100ΑΡΙ έγραψε:Γεια καθιστε εαν δεν Γουσταρω να κανω καψονι γι γιναιτε; Πιανομαι στα χερια; Γιατι εγω ρε φιλε δεν γουσταρω τον στρατο και να μου δινει διαταγες ο καθς μ@@ας δουλος δεν εγινα και δεν θα γινω σε κανεναν ειμαι που ειμαι απ'τη φυση μου νευρικος και λιγο τρελαμενος λιγο πιεση η κατι να μου πουνε θαγινει χαμος
Ναι πιασου στα χερια με τους μονιμους και μετα θα ερθουν τα παιδια με τα χρυσα κορδωνια και βγαλτα περα μαζι τους και με τους Στρατοδικες που θα σε αναλαβουν μετα...
100ΑΡΙ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100ΑΡΙ »

Δεν θελω να κανω σαματα αλα μην με πιεσεται μπορω να φτωσω στα ακρα... Θελω ειρηνηκει θητεια

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Καλά, περνώντας την κεντρική πύλη να δηλώσεις ότι είσαι ο 100ΑΡΙ για να λάβεις ειδική μεταχείριση.
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από evritis309 »

Βάλε βύσμα κ πάνε Ναυτικό ή Αεροπορία. Τότε σίγουρα ούτε ομαδικά καψόνια δεν θα σε πιάνουν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

100ΑΡΙ έγραψε:Δεν θελω να κανω σαματα αλα μην με πιεσεται μπορω να φτωσω στα ακρα... Θελω ειρηνηκει θητεια

Χαλάρωσε μικρέ, στην ηλικία σου και εμείς το παίζαμε νταήδες και ραμπόνια πρίν κάν περάσουμε την πύλη αλλά το νοιώσαμε / βιώσαμε το λουκουμάκι. Υπομονή χρειάζεται μόνο να κάνεις και που θα πάει, θα περάσουν οι 9 (ξεφτίλα) μήνες. Εικόνα

100ΑΡΙ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100ΑΡΙ »

ΔΥΚ δεν το παιζω Νταης απλα δεν θελω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει κανε εκεινο κανε το αλο δεν το εχω επιτρεψει Σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΟΥΤΕ προκειται να το Επιτρεψω καραβαναδες! Και πιεστεψεμε αμα μπω μεσα δεν θα μου κοπει η μαγκια η δεν φοβαμια ΚΑΝΕΝΑΝ παραμονο τον Θεο και μονο σε αυτον επιτρεπω να μου λειει κανε εκεινο αι το αλο απο ανθρωπους σε κανεναν! Και ποιο πισω λεει ο γιαντερακος για δουλει οτι δεν εχω δουλεψει θελω να του πω οτι εχω δικια μου δουλεια και δεν εχω αφεντικο!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

100ΑΡΙ έγραψε:ΔΥΚ δεν το παιζω Νταης απλα δεν θελω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει κανε εκεινο κανε το αλο δεν το εχω επιτρεψει Σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΟΥΤΕ προκειται να το Επιτρεψω καραβαναδες! Και πιεστεψεμε αμα μπω μεσα δεν θα μου κοπει η μαγκια η δεν φοβαμια ΚΑΝΕΝΑΝ παραμονο τον Θεο και μονο σε αυτον επιτρεπω να μου λειει κανε εκεινο αι το αλο απο ανθρωπους σε κανεναν! Και ποιο πισω λεει ο γιαντερακος για δουλει οτι δεν εχω δουλεψει θελω να του πω οτι εχω δικια μου δουλεια και δεν εχω αφεντικο!

Μεγάλε άλλαξε πλευρό πραγματικά. Έχεις διαβάσει καθόλου τον όρκο του στρατιώτη;
100ΑΡΙ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100ΑΡΙ »

Οχι λα δεν νομιζω να λεει μαζεψε ΓΟΠΕΣ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Λέει αυτό όμως.

Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου,
να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των.

Για το καλό σου στο λέμε. Αν είναι να πας με τέτοια μυαλά στον στρατό. Δυο πράγματα μπορούνε να γίνουνε.
1. Αντί για 9 θα κάνεις 12-13 μήνες και δεν αποκλείω αν κάνεις τίποτα τσαμπουκάδες σε ανώτερους να φας στρατοδικείο και να σε στείλουνε πακέτο στις στρατιωτικές φυλακές
2. Δεν θα την παλέψεις και θα πάρεις αναβολή
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Μάλιστα, το να μαζεύεις γόπες είναι καψώνι. Που να σε βάλουν να κάνεις τίποτα "ηλεκτρόνια" ή να στρώνεις το κρεβάτι σου και να στο γυρνάνε τούμπα επειδή δεν ήταν "αεροδιάδρομος".

Που να σε βάλουν να βάψεις και πέτρες δηλαδή...

Αν θές τη γνώμη μου, πήγαινε κάνε εναλλακτική θητεία.
100ΑΡΙ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100ΑΡΙ »

Τι ειναι η εναλλακτικη θειτεια;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

Η να μετράει σε βραδινή αναφορά τα κεραμίδιαΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καψόνι στο στρατό

100ΑΡΙ έγραψε:Τι ειναι η εναλλακτικη θειτεια;

Διάβασε εδώ
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:Η να μετράει σε βραδινή αναφορά τα κεραμίδιαΕικόνα
Τα κεραμιδια μετρουνται! Τα αστερια οχι! επισης μπορει να σε βαλουν να στοιχησεις τα δεντρα, να μετακινησεις το κτηριο του Λοχου 2-3 μετρα πιο κει γιατι δεν το εχτησαν σωστα... πολλα... παρα πολλα...

Υ. Γ. αυτο δεν ειναι περισσοτερο ηρωνικο απο τα δικα σας... δεν ειναι αναγκη να το σβησετε κ αυτο...

100ARI

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100ARI »

ΓΚΡΕΕΚ ΑΡΜΥ αμα μου πουνε κανε τον ***** θα τον κανω; Με πειραται απ'τα μουτρα οχι εσυ αλα ο 297ιμακ που μας το παιζει και μαγκακι τεσπα. Δεν μπαινω στρατο για να κανω τον τσαπουκα ειπα μονο εαν τυχει και πουνε μια αγγαρεια που την θεωρησω εξεφτελιστεικει και επιμενουναι και μου υψωσουν φωνη μονο τοτες. Και κατι αλο ενας φιλος μου που ειχε μπει στρατο και του ειπε ενας καραβανας να κανει μια δουλεια και τον βουτηξε απ'τον γιακα γιατι δεν του καναναι τιππτα αυτος; , και λες οτι μου τα λετε για το καλο μου αν και δεν νομιζω γιατι εχουν δει πολα τα ματια μου Αλα ουτε και σας κατηγορο εκτος απο τον 297ιμακ που λεει πολα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες