Ναι πιασου στα χερια με τους μονιμους και μετα θα ερθουν τα παιδια με τα χρυσα κορδωνια και βγαλτα περα μαζι τους και με τους Στρατοδικες που θα σε αναλαβουν μετα...100ΑΡΙ έγραψε:Γεια καθιστε εαν δεν Γουσταρω να κανω καψονι γι γιναιτε; Πιανομαι στα χερια; Γιατι εγω ρε φιλε δεν γουσταρω τον στρατο και να μου δινει διαταγες ο καθς μ@@ας δουλος δεν εγινα και δεν θα γινω σε κανεναν ειμαι που ειμαι απ'τη φυση μου νευρικος και λιγο τρελαμενος λιγο πιεση η κατι να μου πουνε θαγινει χαμος
Καψόνι στο στρατό
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Καψόνι στο στρατό
Καψόνι στο στρατό
Δεν θελω να κανω σαματα αλα μην με πιεσεται μπορω να φτωσω στα ακρα... Θελω ειρηνηκει θητεια
Καψόνι στο στρατό
Καλά, περνώντας την κεντρική πύλη να δηλώσεις ότι είσαι ο 100ΑΡΙ για να λάβεις ειδική μεταχείριση.
- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Καψόνι στο στρατό
Βάλε βύσμα κ πάνε Ναυτικό ή Αεροπορία. Τότε σίγουρα ούτε ομαδικά καψόνια δεν θα σε πιάνουν.
Καψόνι στο στρατό
100ΑΡΙ έγραψε:Δεν θελω να κανω σαματα αλα μην με πιεσεται μπορω να φτωσω στα ακρα... Θελω ειρηνηκει θητεια
Χαλάρωσε μικρέ, στην ηλικία σου και εμείς το παίζαμε νταήδες και ραμπόνια πρίν κάν περάσουμε την πύλη αλλά το νοιώσαμε / βιώσαμε το λουκουμάκι. Υπομονή χρειάζεται μόνο να κάνεις και που θα πάει, θα περάσουν οι 9 (ξεφτίλα) μήνες.

Καψόνι στο στρατό
ΔΥΚ δεν το παιζω Νταης απλα δεν θελω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει κανε εκεινο κανε το αλο δεν το εχω επιτρεψει Σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΟΥΤΕ προκειται να το Επιτρεψω καραβαναδες! Και πιεστεψεμε αμα μπω μεσα δεν θα μου κοπει η μαγκια η δεν φοβαμια ΚΑΝΕΝΑΝ παραμονο τον Θεο και μονο σε αυτον επιτρεπω να μου λειει κανε εκεινο αι το αλο απο ανθρωπους σε κανεναν! Και ποιο πισω λεει ο γιαντερακος για δουλει οτι δεν εχω δουλεψει θελω να του πω οτι εχω δικια μου δουλεια και δεν εχω αφεντικο!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Καψόνι στο στρατό
100ΑΡΙ έγραψε:ΔΥΚ δεν το παιζω Νταης απλα δεν θελω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει κανε εκεινο κανε το αλο δεν το εχω επιτρεψει Σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΟΥΤΕ προκειται να το Επιτρεψω καραβαναδες! Και πιεστεψεμε αμα μπω μεσα δεν θα μου κοπει η μαγκια η δεν φοβαμια ΚΑΝΕΝΑΝ παραμονο τον Θεο και μονο σε αυτον επιτρεπω να μου λειει κανε εκεινο αι το αλο απο ανθρωπους σε κανεναν! Και ποιο πισω λεει ο γιαντερακος για δουλει οτι δεν εχω δουλεψει θελω να του πω οτι εχω δικια μου δουλεια και δεν εχω αφεντικο!
Μεγάλε άλλαξε πλευρό πραγματικά. Έχεις διαβάσει καθόλου τον όρκο του στρατιώτη;
-
- Στρατηγός
Καψόνι στο στρατό
Λέει αυτό όμως.
Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου,
να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των.
Για το καλό σου στο λέμε. Αν είναι να πας με τέτοια μυαλά στον στρατό. Δυο πράγματα μπορούνε να γίνουνε.
1. Αντί για 9 θα κάνεις 12-13 μήνες και δεν αποκλείω αν κάνεις τίποτα τσαμπουκάδες σε ανώτερους να φας στρατοδικείο και να σε στείλουνε πακέτο στις στρατιωτικές φυλακές
2. Δεν θα την παλέψεις και θα πάρεις αναβολή
Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου,
να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των.
Για το καλό σου στο λέμε. Αν είναι να πας με τέτοια μυαλά στον στρατό. Δυο πράγματα μπορούνε να γίνουνε.
1. Αντί για 9 θα κάνεις 12-13 μήνες και δεν αποκλείω αν κάνεις τίποτα τσαμπουκάδες σε ανώτερους να φας στρατοδικείο και να σε στείλουνε πακέτο στις στρατιωτικές φυλακές
2. Δεν θα την παλέψεις και θα πάρεις αναβολή
Καψόνι στο στρατό
Μάλιστα, το να μαζεύεις γόπες είναι καψώνι. Που να σε βάλουν να κάνεις τίποτα "ηλεκτρόνια" ή να στρώνεις το κρεβάτι σου και να στο γυρνάνε τούμπα επειδή δεν ήταν "αεροδιάδρομος".
Που να σε βάλουν να βάψεις και πέτρες δηλαδή...
Αν θές τη γνώμη μου, πήγαινε κάνε εναλλακτική θητεία.
Που να σε βάλουν να βάψεις και πέτρες δηλαδή...
Αν θές τη γνώμη μου, πήγαινε κάνε εναλλακτική θητεία.
-
- Στρατηγός
Καψόνι στο στρατό
Η να μετράει σε βραδινή αναφορά τα κεραμίδια

-
- Στρατηγός
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Καψόνι στο στρατό
Τα κεραμιδια μετρουνται! Τα αστερια οχι! επισης μπορει να σε βαλουν να στοιχησεις τα δεντρα, να μετακινησεις το κτηριο του Λοχου 2-3 μετρα πιο κει γιατι δεν το εχτησαν σωστα... πολλα... παρα πολλα...Greek_Army έγραψε:Η να μετράει σε βραδινή αναφορά τα κεραμίδια
Υ. Γ. αυτο δεν ειναι περισσοτερο ηρωνικο απο τα δικα σας... δεν ειναι αναγκη να το σβησετε κ αυτο...
Καψόνι στο στρατό
ΓΚΡΕΕΚ ΑΡΜΥ αμα μου πουνε κανε τον ***** θα τον κανω; Με πειραται απ'τα μουτρα οχι εσυ αλα ο 297ιμακ που μας το παιζει και μαγκακι τεσπα. Δεν μπαινω στρατο για να κανω τον τσαπουκα ειπα μονο εαν τυχει και πουνε μια αγγαρεια που την θεωρησω εξεφτελιστεικει και επιμενουναι και μου υψωσουν φωνη μονο τοτες. Και κατι αλο ενας φιλος μου που ειχε μπει στρατο και του ειπε ενας καραβανας να κανει μια δουλεια και τον βουτηξε απ'τον γιακα γιατι δεν του καναναι τιππτα αυτος; , και λες οτι μου τα λετε για το καλο μου αν και δεν νομιζω γιατι εχουν δει πολα τα ματια μου Αλα ουτε και σας κατηγορο εκτος απο τον 297ιμακ που λεει πολα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες