Άδεια ορκομωσίας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν μετα την αδεια της ορκομωσιας υπαρχουν καποιες εξοδοι. Συγκεκριμενα μπαινω αρχες μαιου και γυρω στις 27 εχω μια μεγαλη υποχρεωση που πρεπει να παω το βραδυ. Γινεται να ζητησω εξοδο μεχρι τα ξημερωματα της επομενης(περιπου για 12 ωρες) η να κανονισω με καποιον αλλον να αλλαξουμε εξοδους(αν λεω Μλκιες πειτε το). Ευχαριστω πολυ!
tasos2009
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από tasos2009 »

Μετα την αδεια ορκομωσιας παιρνεις ενα ή δυο σαββατοκυριακα αναλογα... Επισης υπολογισε οτι ορκιζεσαι 10-12 μερες αφου μπεις...
ApOsToLoS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

Βασικα απο δικη μου προσωπικη εμπειρια φιλε μου, μετα απο την ορκομωσια βγαιναμε καθε απογευμα. Ομως τωρα για να φυγεις με διανυκτερευση ειναι λιγο δυσκολο οσο θα εισαι στο κεντρο. Μετα που θα παρεις την πρωτη μεταθεση νομιζω θα μπορεις να διανυκτερευσεις. Τωρα εαν σου τυχει πριν την ορκομωσια. Μονο για σοβαρο λογο μπορεις να βγεις. Και αυτο με καποια δικαιολογιτικα.
Anonymous

Άδεια ορκομωσίας

Γεια σας παιδια.Hθελα να ρωτησω αν μετα την αδεια της ορκομωσιας υπαρχουν καποιες εξοδοι. Συγκεκριμενα μπαινω αρχες μαιου και γυρω στις 27 εχω μια μεγαλη υποχρεωση που πρεπει να παω το βραδυ. Γινεται να ζητησω εξοδο μεχρι τα ξημερωματα της επομενης(περιπου για 12 ωρες) η να κανονισω με καποιον αλλον να αλλαξουμε εξοδους(αν λεω ***** πειτε το). Ευχαριστω πολυ!
Anonymous

Άδεια ορκομωσίας

Νομιζω οτι μπορεις να κανεις μια αιτηση! Ζητα μια μερα κανονικη αδεια και κανε την αιτηση νωρις...

Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Νομίζω ότι μπορείς να βγεις στην πρωινή αναφορά και να αιτηθείς αδείας αφου υπάρχει και σοβαρός λόγος δεν νομίζω να σου το αρνηθούν.
jorz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από jorz »

Στο Πευκο ποσες μερες κανεις για να ορκειστεις;

Anonymous

Άδεια ορκομωσίας

Μετά την ορκωμοσία πόσες μέρες άδεια δικαιούται ο φαντάρος; Πόσες μέρες μένει μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης μέχρι την ορκωμοσία; Άλλοι μου χουν πει 18μέρες, άλλοι 2 εβδομάδες. Ευχαριστώ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μεχρι στιγμης ητανε 11 μερες! Συνηθως στο πεζικο παιρνουν 3 με 4 μερες! Για παραπανω δεν εχω ακουσει!

Snip3r
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Snip3r »

Εχω μια ερωτηση μαγκες... Τσιμπαμε μετα την ορκομωσια την αδεια... Πρεπει να παμε σπιτι μας; Δηλαδη αν παμε σε αλλη πολη για χ-ψ λογους... Υπαρχει προβλημα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι, τι πρόβλημα να υπάρχει;
Ώπου θέλετε να πάτε παιδιά!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Hyper »

Την Αδεια της ορκωμοσιας μας ειχαν πει οτι ειναι αγραφη-τιμητικη. Αλλα ακουγεται οτι εχουν γραψει 3 μερες ισχυει αυτο; Κ οτι αντι 15 εχουμε 12 αδεια
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι ισχύει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Greek_Army »

Hyper έγραψε:Την Αδεια της ορκωμοσιας μας ειχαν πει οτι ειναι αγραφη-τιμητικη. Αλλα ακουγεται οτι εχουν γραψει 3 μερες ισχυει αυτο; Κ οτι αντι 15 εχουμε 12 αδεια

Tυχερός είσαι. Σε εμένα είχανε γράψει και τις 4
tom

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από tom »

Αν ορκιστουμε στις 25/2 ποσες μερες αδεια θα παρουμε; Δλδ ποτε θα πρεπει να μαστε πισω;

Τι γινεται συνηθως δηλαδη.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες