Άδεια ορκομωσίας
Άδεια ορκομωσίας
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν μετα την αδεια της ορκομωσιας υπαρχουν καποιες εξοδοι. Συγκεκριμενα μπαινω αρχες μαιου και γυρω στις 27 εχω μια μεγαλη υποχρεωση που πρεπει να παω το βραδυ. Γινεται να ζητησω εξοδο μεχρι τα ξημερωματα της επομενης(περιπου για 12 ωρες) η να κανονισω με καποιον αλλον να αλλαξουμε εξοδους(αν λεω Μλκιες πειτε το). Ευχαριστω πολυ!
Άδεια ορκομωσίας
Μετα την αδεια ορκομωσιας παιρνεις ενα ή δυο σαββατοκυριακα αναλογα... Επισης υπολογισε οτι ορκιζεσαι 10-12 μερες αφου μπεις...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Άδεια ορκομωσίας
Βασικα απο δικη μου προσωπικη εμπειρια φιλε μου, μετα απο την ορκομωσια βγαιναμε καθε απογευμα. Ομως τωρα για να φυγεις με διανυκτερευση ειναι λιγο δυσκολο οσο θα εισαι στο κεντρο. Μετα που θα παρεις την πρωτη μεταθεση νομιζω θα μπορεις να διανυκτερευσεις. Τωρα εαν σου τυχει πριν την ορκομωσια. Μονο για σοβαρο λογο μπορεις να βγεις. Και αυτο με καποια δικαιολογιτικα.
Άδεια ορκομωσίας
Γεια σας παιδια.Hθελα να ρωτησω αν μετα την αδεια της ορκομωσιας υπαρχουν καποιες εξοδοι. Συγκεκριμενα μπαινω αρχες μαιου και γυρω στις 27 εχω μια μεγαλη υποχρεωση που πρεπει να παω το βραδυ. Γινεται να ζητησω εξοδο μεχρι τα ξημερωματα της επομενης(περιπου για 12 ωρες) η να κανονισω με καποιον αλλον να αλλαξουμε εξοδους(αν λεω ***** πειτε το). Ευχαριστω πολυ!
Άδεια ορκομωσίας
Νομιζω οτι μπορεις να κανεις μια αιτηση! Ζητα μια μερα κανονικη αδεια και κανε την αιτηση νωρις...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Άδεια ορκομωσίας
Νομίζω ότι μπορείς να βγεις στην πρωινή αναφορά και να αιτηθείς αδείας αφου υπάρχει και σοβαρός λόγος δεν νομίζω να σου το αρνηθούν.
Άδεια ορκομωσίας
Στο Πευκο ποσες μερες κανεις για να ορκειστεις;
Άδεια ορκομωσίας
Μετά την ορκωμοσία πόσες μέρες άδεια δικαιούται ο φαντάρος; Πόσες μέρες μένει μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης μέχρι την ορκωμοσία; Άλλοι μου χουν πει 18μέρες, άλλοι 2 εβδομάδες. Ευχαριστώ.
Άδεια ορκομωσίας
Μεχρι στιγμης ητανε 11 μερες! Συνηθως στο πεζικο παιρνουν 3 με 4 μερες! Για παραπανω δεν εχω ακουσει!
Άδεια ορκομωσίας
Εχω μια ερωτηση μαγκες... Τσιμπαμε μετα την ορκομωσια την αδεια... Πρεπει να παμε σπιτι μας; Δηλαδη αν παμε σε αλλη πολη για χ-ψ λογους... Υπαρχει προβλημα?
Άδεια ορκομωσίας
Όχι, τι πρόβλημα να υπάρχει;
Ώπου θέλετε να πάτε παιδιά!
Ώπου θέλετε να πάτε παιδιά!
Άδεια ορκομωσίας
Την Αδεια της ορκωμοσιας μας ειχαν πει οτι ειναι αγραφη-τιμητικη. Αλλα ακουγεται οτι εχουν γραψει 3 μερες ισχυει αυτο; Κ οτι αντι 15 εχουμε 12 αδεια
Άδεια ορκομωσίας
Ναι ισχύει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
Άδεια ορκομωσίας
Hyper έγραψε:Την Αδεια της ορκωμοσιας μας ειχαν πει οτι ειναι αγραφη-τιμητικη. Αλλα ακουγεται οτι εχουν γραψει 3 μερες ισχυει αυτο; Κ οτι αντι 15 εχουμε 12 αδεια
Tυχερός είσαι. Σε εμένα είχανε γράψει και τις 4
Άδεια ορκομωσίας
Αν ορκιστουμε στις 25/2 ποσες μερες αδεια θα παρουμε; Δλδ ποτε θα πρεπει να μαστε πισω;
Τι γινεται συνηθως δηλαδη.
Τι γινεται συνηθως δηλαδη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες