τις περικωπες τις εχεις ακουστα; Η τηλεοραση ειπε οτι οι δημοσιοι υπαλλοιλοι θα παρουν δωρο χριστουγεννων 500 ευρω. Εσυ σαν δοκιμος θα παρεις τα μισα 250 ευρω δηλαδη. Αυτα θα σε σωσουν; Αν ηταν θα ειχατε ηδη πληρωθει. Μονο τον μπελλα σου θα βρεισsteeven έγραψε:Αγορινα... Δεν ξερω ποιος την εχει ψωνισει οπως λες... Και δεν καταλαβαινω προς τι η ηρωνια σου...
Αν θελουν λεφτα να πανε να τα βρουν σε αυτους που τα εφαγαν...
Απο την στιγμη που δεν εχει ψηφιστη κατι στο να μην πληρωθουν η δοκιμοι... Δεν μπορουν να μην μας δωσουν το δωρο... Οκ...
ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Της περικοπες της εχω Ακουστα... και επειδη το εψαξα το θεμα...
και Επειδη θελουν να φανε λεφτα χωρις να υπαρχει Πουθενα νομος η γενικοτερα κατι που να λεει οτι οι Δοκιμοι εφεδροι αξιοματικοι (Στρατιωτες) Δεν Δικαιουνται δωρο χριστουγεννων... Και απλα πανε να το καλυψουν με το να λενε οτι εγινε λαθος τοσα χρονια και οι δοκιμοι απο λαθος παιρνουν Δωρο...
Θα μπω πιο βαθια... Και πιστεψε με δεν θα εχω καμμια επιπτωση...
Ο καθαρος Ουρανος Αστραπες δεν Φοβαται...
Και ειδικοτερα αυτος που παει με Σωστα βηματα... Και Ακολουθη Τα Βηματα Απο τον Χαμηλωτερο σε Ιεραρχια Μεχρι τον Υψηλωτερο... Δεν εχει να φοβαται τιποτα... Αν με καταλαβαινεις τι εννοω... !
και Επειδη θελουν να φανε λεφτα χωρις να υπαρχει Πουθενα νομος η γενικοτερα κατι που να λεει οτι οι Δοκιμοι εφεδροι αξιοματικοι (Στρατιωτες) Δεν Δικαιουνται δωρο χριστουγεννων... Και απλα πανε να το καλυψουν με το να λενε οτι εγινε λαθος τοσα χρονια και οι δοκιμοι απο λαθος παιρνουν Δωρο...
Θα μπω πιο βαθια... Και πιστεψε με δεν θα εχω καμμια επιπτωση...
Ο καθαρος Ουρανος Αστραπες δεν Φοβαται...
Και ειδικοτερα αυτος που παει με Σωστα βηματα... Και Ακολουθη Τα Βηματα Απο τον Χαμηλωτερο σε Ιεραρχια Μεχρι τον Υψηλωτερο... Δεν εχει να φοβαται τιποτα... Αν με καταλαβαινεις τι εννοω... !
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Καταλαβενω τι εννοεις παρ'ολα αυτα νομιζω οτι αυτα που θα δωσεις εσυ θα ειναι πολλα παραπανω απο τα 250 ευρω και μεχρι να τελειωσει η διαδικασια θα εχεις απολυθει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μα δεν θα το κυνιγησω με μυνησης... Μεσω Τηλεορασης... Ξερεις οτι μεσω τηλεορασης Λυνονται αμεσως... Ολα τα προβληματα... Κατσε να δεις... Παρακολουθησε τηλεοραση... Συντομα και θα δεις...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Μακαρι να καταφερεις κατι και να δηκαιωθειτε ολοι. Αλλα αυτα τα λαμογια θα το ''πνιξουν'' το θεμα οπως ξερουν καλα να κανουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Πιστεψε με... Αν κανουν κατι τετοιο... Δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω μαζεψει απο το πρωι... Που δειχνει και λεει οτι πληρωνομαστε κανονικα... Δεν θα ξερουν απο που τους ηρθε...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Η Ελλαδα παει απο το κακο στο χειροτερο...
Μπορει καποιος ο οποιοσδηποτε... Να μου πει γιατι οι Δοκιμοι Εφεδροι Αξιοματικοι δεν θα παρουν Δωορο χριστουγεννων;
Μπορει καποιος ο οποιοσδηποτε... Να μου πει γιατι οι Δοκιμοι Εφεδροι Αξιοματικοι δεν θα παρουν Δωορο χριστουγεννων;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Ποσα χρηματα παιρνει ενας ελδυκαριος δοκιμος των εδ?
Εγώ πάντως όταν υπηρέτησα και δώρο πήρα και κάτι 'περισσευόμενα' παίρναμε.
Βέβαια από το 2001 πολλά έχουν αλλάξει...
Βέβαια από το 2001 πολλά έχουν αλλάξει...
Σας έχω νέα. Η Ελλάδα σώθηκε. Από το δώρο που κόψανε από τους ΔΕΑ. Καλές γιορτές σε όλους.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
κοψανε τα δωρα των δεα και πληρωσανε τη δοση στο δντ;ff έγραψε:Σας έχω νέα. Η Ελλάδα σώθηκε. Από το δώρο που κόψανε από τους ΔΕΑ. Καλές γιορτές σε όλους.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Πριν 2 χρόνια, όντας ήδη απολυμένοι από τον Οκτώβρη, πήραμε ένα καλό δώρο, νομίζω 300 ευρώ.
Αυτη το πηραν το δωρο τους... Τοτε... Οπως το πηραν ολοι... Του Ε. Σ!
Τωρα ομως Πηρε ολος ο Ε. Σ
Μπορουν να μας απαντησουν ;
Να πουν την αληθεια;
και οχι να λενε οτι απο λαθος τοσα χρονια παιρνουν δωρο οι ΔΕΑ.
Τωρα ομως Πηρε ολος ο Ε. Σ
Μπορουν να μας απαντησουν ;
Να πουν την αληθεια;
και οχι να λενε οτι απο λαθος τοσα χρονια παιρνουν δωρο οι ΔΕΑ.
Οι αποδοχές των ΔΕΑ ρυθμίζονται από το Ν. Δ.334/1974 και τις διατάξεις του άρθρου
51 του ν.3205/2003 (ΦΕΚ:297Α/2003) στο οποίο ρητά αναφέρεται οτι οι ΔΕΑ δεν λαμβάνουν μόνο το επίδομα Ευθύνης Διοίκησης - Διεύθυνσης, και Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Μονάδας. Στη δε παραγραφο Β.5 του άρθρου
51 του ν.3205/2003 (ΦΕΚ:297Α/2003) αναφέρει το Επίδομα εορτών και αδείας χωρίς να αναφέρει όπως προηγουμένως οτι εξαιρούνται οι ΔΕΑ.
Άρα η ερμηνεία του Διευθυντή Οικονομικών είναι αυθαίρετη, στερείται νομικής βάσεις και άποψη μου είναι να γίνει καταγγελία στον υπουργό και ενδεχομένως προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
51 του ν.3205/2003 (ΦΕΚ:297Α/2003) στο οποίο ρητά αναφέρεται οτι οι ΔΕΑ δεν λαμβάνουν μόνο το επίδομα Ευθύνης Διοίκησης - Διεύθυνσης, και Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Μονάδας. Στη δε παραγραφο Β.5 του άρθρου
51 του ν.3205/2003 (ΦΕΚ:297Α/2003) αναφέρει το Επίδομα εορτών και αδείας χωρίς να αναφέρει όπως προηγουμένως οτι εξαιρούνται οι ΔΕΑ.
Άρα η ερμηνεία του Διευθυντή Οικονομικών είναι αυθαίρετη, στερείται νομικής βάσεις και άποψη μου είναι να γίνει καταγγελία στον υπουργό και ενδεχομένως προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Νομιζω οτι μας καλυψες ολουσ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες