Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Φανή

Δημοσίευση από Φανή »

Καλησπέρα... Είναι νηπιαγωγός στον ένδοξο ελληνικό στρατό...1) στην δουλεία πηγαίνουμε με τα πολιτικά 3) Οι υπηρεσίες παίζουν ανάλογα την μονάδα που είσαι (πχ στον Έβρο κάνουν 7 υπηρεσίες στα νησιά από 2 έως και καθόλου) 4) Οι υπηρεσίες είναι του τύπου σηκώνω τηλ στο ανθυπασπιστήριο, εκτός αν είσαι Έβρο που βαράν κανονικά σκοπέτα και περίπολάαααακια. 5) μέσα στον παιδικό σταθμό υπάρχουν κ άσχετες ειδικότητες γιατί υπάρχει έλλειψη 6) Για τις νηπιαγωγούς να ξεχάσουν ότι έμαθαν στη σχολή γιατί εκεί μέσα ισχύει καθαρά νοοτροπία παιδικού σταθμού.7) δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω για ασεπ 2012. Φιλάκια.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από evi85 »

Φανή έγραψε:Καλησπέρα... Είναι νηπιαγωγός στον ένδοξο ελληνικό στρατό...1) στην δουλεία πηγαίνουμε με τα πολιτικά 3) Οι υπηρεσίες παίζουν ανάλογα την μονάδα που είσαι (πχ στον Έβρο κάνουν 7 υπηρεσίες στα νησιά από 2 έως και καθόλου) 4) Οι υπηρεσίες είναι του τύπου σηκώνω τηλ στο ανθυπασπιστήριο, εκτός αν είσαι Έβρο που βαράν κανονικά σκοπέτα και περίπολάαααακια. 5) μέσα στον παιδικό σταθμό υπάρχουν κ άσχετες ειδικότητες γιατί υπάρχει έλλειψη 6) Για τις νηπιαγωγούς να ξεχάσουν ότι έμαθαν στη σχολή γιατί εκεί μέσα ισχύει καθαρά νοοτροπία παιδικού σταθμού.7) δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω για ασεπ 2012. Φιλάκια.

φανή σε ακούω πολύ απογοητευμένη και με ανησυχεί το γεγονός από ακούω τα ίδια και απο άλλες κοπέλες... Απλά εσύ σα νηπιαγωγός οργανώνεις μόνη σου τη διδασκαλία ή σου "επιβάλλουν" οι ανώτεροι τι δραστηριότητες θα κάνεις... ; Πάντως είσαι τόσο απογοητευμένη που θες να φύγεις; Γιατι και στον ΑΣΕΠ είναι τραγικά τα πράγματα... Ρίχνεις τρελό διάβασμα και δεν ξέρεις να θα είσαι μέσα. Πάντως ότι αποφασίσεις σου εύχομαι καλή επιτυχία (και εγω θα αρχίσω διάβασμα)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Εύη μην επηρεάζεσαι από κανέναν... Εσύ κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σένα! Το καθεστώς που επικρατεί στον στρατό δεν είναι αρεστό σε πολλούς οπότε λογικό να βγάζουν πίκρα κ απογοήτευση... Κοίτα τώρα θα αρχίσουν να τους απορροφάνε τους νηπιαγωγούς οπότε έχεις πολλές πιθανότητες να περάσεις ασεπΕικόνα
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

illy έγραψε:Εύη μην επηρεάζεσαι από κανέναν... Εσύ κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σένα! Το καθεστώς που επικρατεί στον στρατό δεν είναι αρεστό σε πολλούς οπότε λογικό να βγάζουν πίκρα κ απογοήτευση... Κοίτα τώρα θα αρχίσουν να τους απορροφάνε τους νηπιαγωγούς οπότε έχεις πολλές πιθανότητες να περάσεις ασεπΕικόνα

φίλη μου μακάρι να ήταν τα πράγματα έτσι όπως τα λες αλλά πλέον δε θα παίρνουν τόσους νηπιαγωγούς όσους παίρνανε... Τι να πω μακάρι να πάνε τα πράγματα έτσι όπως τα επιθυμεί ο καθένας μας, γιατί αν κάτι σου αρέσει τότε είσαι πιο αποδοτικός στη δουλεία σου
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι ναι, θα αρχίσουν να ανοίγουν οι θέσεις για τους νηπιαγωγούςΕικόνα Σαν ολοήμερα θα γίνουν
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

illy έγραψε:Ναι ναι, θα αρχίσουν να ανοίγουν οι θέσεις για τους νηπιαγωγούςΕικόνα Σαν ολοήμερα θα γίνουν

το ξέρω μας τα λέγανε στη σχολή αλλά όταν έκανα τα χαρτιά για αναπληρώτρια εκεί μας έλεγαν άλλα. Πάντως ειλικρινά όσες ακούω εποπ νηπιαγωγούς όλες θέλουν να φύγουν... Βασανιστηρια τους κάνουν ρε συ; Δεν μπορω να καταλάβω.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μην ακούς κανέναν ρε κούκλα κ μην επηρεάζεσαι από κανέναν... Μπες κ εσύ με το καλό αν τα καταφέρεις κ τότε θα μπορείς να κρίνεις!Εικόνα

Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

illy έγραψε:Μην ακούς κανέναν ρε κούκλα κ μην επηρεάζεσαι από κανέναν... Μπες κ εσύ με το καλό αν τα καταφέρεις κ τότε θα μπορείς να κρίνεις!Εικόνα

σίγουρα θα μπορώ να κρίνω πιο ουσιαστικά. Αλλά να ακούς συνέχεια αρνητικά είναι κάπως. Δηλ αυτή η δουλεία εκτός απο τις οικονομικές απολαβές δεν τους πρόσφερε τπτ άλλο θετικό; Μακάρι να βγεί προκήρυξη και για την ειδικότητα μου γιατί θέλω πολύ να μπω. Τώρα κάποιες που είναι μέσα θα αναρωτιούνται "αχ και να ξερες κοπέλα μου τι σε περιμένει"αλλά δεν είστε όλοι ίδιοι και ούτε έχουμε τις ίδιες επιθυμίες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

evi85 έγραψε:
illy έγραψε:Μην ακούς κανέναν ρε κούκλα κ μην επηρεάζεσαι από κανέναν... Μπες κ εσύ με το καλό αν τα καταφέρεις κ τότε θα μπορείς να κρίνεις!Εικόνα

σίγουρα θα μπορώ να κρίνω πιο ουσιαστικά. Αλλά να ακούς συνέχεια αρνητικά είναι κάπως.Δηλ αυτή η δουλεία εκτός απο τις οικονομικές απολαβές δεν τους πρόσφερε τπτ άλλο θετικό; Μακάρι να βγεί προκήρυξη και για την ειδικότητα μου γιατί θέλω πολύ να μπω. Τώρα κάποιες που είναι μέσα θα αναρωτιούνται "αχ και να ξερες κοπέλα μου τι σε περιμένει"αλλά δεν είστε όλοι ίδιοι και ούτε έχουμε τις ίδιες επιθυμίες

γενικά ο στρατός μόνο λεφτά σου προσφέρει.

Υ. Γ α ναι το ξέχασα και πολλές μεταθέσεις.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Greek_Army έγραψε:
evi85 έγραψε:

σίγουρα θα μπορώ να κρίνω πιο ουσιαστικά. Αλλά να ακούς συνέχεια αρνητικά είναι κάπως.Δηλ αυτή η δουλεία εκτός απο τις οικονομικές απολαβές δεν τους πρόσφερε τπτ άλλο θετικό; Μακάρι να βγεί προκήρυξη και για την ειδικότητα μου γιατί θέλω πολύ να μπω. Τώρα κάποιες που είναι μέσα θα αναρωτιούνται "αχ και να ξερες κοπέλα μου τι σε περιμένει"αλλά δεν είστε όλοι ίδιοι και ούτε έχουμε τις ίδιες επιθυμίες

γενικά ο στρατός μόνο λεφτά σου προσφέρει.

Υ. Γ α ναι το ξέχασα και πολλές μεταθέσεις.

να σου πω τι γνώμη μου; Αν είναι να μπεις σε μια ειδικότητα οπως του νηπιαγωγού τότε εξασκείς το επάγγελμα το οποίο σπούδασες κι όλας... Όσο για τις μεταθέσεις υπάρχουν άτομα που το βλέπουν και σαν ευκαιρία να γνωρίσεις την Ελλάδα, έστω κι αν πας στον Έβρο... Ο καθένας έχει το δικό του σκεπτικό οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν...
mantarini

Δημοσίευση από mantarini »

Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση, οι βρεφονηπιοκόμοι ΔΕ μπορούν να πάρουν μέρος στις Προκηρύξεις Του στρατού για τους παιδικούς σταθμούς ή μόνο από ΑΕΙ/ΤΕΙ;
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

mantarini έγραψε:Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση, οι βρεφονηπιοκόμοι ΔΕ μπορούν να πάρουν μέρος στις Προκηρύξεις Του στρατού για τους παιδικούς σταθμούς ή μόνο από ΑΕΙ/ΤΕΙ;

απο ΑΕΙ είναι νηπιαγωγοί, από ΤΕΙ είναι οι βρεφονηπιοκόμοι. Σου παραθέτω ένα link να τα δεις αναλυτικά. http://kesyp.flo.sch.gr/www/attachments/article/384/epop_strat_spoudes_2009.pdf
Φανή

Δημοσίευση από Φανή »

Το προβλημα ειναι οτι είσαι αναγκασμένη να συνεργαζεσαι με βρεφονηπιοκομους κ ασχετες που δεν εχουν ιδεα τι θα πει παιδαγωγική μέθοδος γιατί πολύ απλα τυχαίνει να είναι πιο παλιές απο σενα. Πρέπει λοιπόν να κρατάς τις ισορροπίες μαζί τους παντα σε βαρος των παιδιών. Με λιγα λογια είσαι περισσότερο παιδοφύλακας εκει μεσα παρά παιδαγωγός.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Φανή έγραψε:Το προβλημα ειναι οτι είσαι αναγκασμένη να συνεργαζεσαι με βρεφονηπιοκομους κ ασχετες που δεν εχουν ιδεα τι θα πει παιδαγωγική μέθοδος γιατί πολύ απλα τυχαίνει να είναι πιο παλιές απο σενα. Πρέπει λοιπόν να κρατάς τις ισορροπίες μαζί τους παντα σε βαρος των παιδιών. Με λιγα λογια είσαι περισσότερο παιδοφύλακας εκει μεσα παρά παιδαγωγός.

το ξερω πως το επάγγελμα μας είναι πολύ δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν θα είσαι και στο στρατό... !
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Μια ερωτηση οι ΕΠΟΠ. αυτης της ειδικοτητας τι κανουνεν καιρο πολεμου ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης