ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

blou! έγραψε:"βλακεσ" τους αποκαλουν τα ιδια τα παιδια που βγαινουν απο κει μεσα...

Όταν παλιώσει ο αδερφός σου θα ήθελε/ήθελες να τον λένε έτσι;
blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blou!! »

Και σιγα πια... Γινεται καταδρομεας και τι εγινε; μηπως ετσι γινεται αντρας; Δεν τον οφελει σε τιποτα ολο...

θα λεει αργοτερα οτι πηγε ειδικες δυναμεις και λοιπον;

αντε τωρα με ολους τους πορωμενους...

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

Κοιτα οταν λεω αμορφωτο δεν εννοω καποιον που δεν ξερει να γραφει το ονομα του (αν και ειδα μερικους τετοιους) αλλα καποιον εντελως οτι να ναι, δηλαδη χωρις τροπους, χωρις αποψη σφαιρικη σκεψη, βουληση και λοιπα. Γιατι οταν καποιος δεν μπορει να κατσει ενα λεπτο προσοχη και προτιμα μεταβολλαρει μεχρι να ζαλιστουν τα πευκα, να τσιμπαει ανελεητα και να γελαει δυο τινα συμβαινουν. Η ειναι παντελως στοκος ή δεν ειναι σε θεση να σκεφτει "γιατι τα κανω αυτα". Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Ενας σκυλος μια δυο τρεις δεκα φορες να του πεις κατι στο τελος θα το μαθει. Στις ειδικες δυναμεις ομως ρε φιλε ειδα ατομα που ηταν σα να μιλας στον τοιχο. Αυτους εννοω και αν πιστευεις οτι καποιος που εχει το γνωθι σ'αυτον, εχει διαβασει λιγο και εχει ανοιξει λιγο το μυαλο του θα δεχοταν να τον ξεφτιλιζουν και να γελαει. Δυστυχως τον Ελληνα τον εφαγε η σιγουρια...
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από blou!! »

Φυσικα και δεν θα ηθελα... Αλλα αφου υπαρχουνε ομως, δεν υπαρχουν; παντου υπαρχουν οι καλοι και οι "κακοι" αν θελεισ...

ετσι ειναι παντου, θελοντας και μη το ανεχεσαι...

το θεμα μου ειναι ποσο ψυχοφθορο ειναι ολο αυτο που περνανε αυτα τα παιδια που πανε μεσα στην αρχη.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

blou! έγραψε:Και σιγα πια... Γινεται καταδρομεας και τι εγινε;μηπως ετσι γινεται αντρας; Δεν τον οφελει σε τιποτα ολο...

θα λεει αργοτερα οτι πηγε ειδικες δυναμεις και λοιπον;

αντε τωρα με ολους τους πορωμενους...

1. Αυτό θα τον ρωτήσεις μόλις τελειώσει τον στρατό. Γιατί η λέξη άντρας έχει πολλές έννοιες
2. Του εύχομαι μόνο μην χρειαστεί τα μόρια έτσι, γιατί πολλοί τα είπανε αυτά και τώρα παρακαλάνε.Εικόνα τελοσπάντων καλή θητεία να έχει

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

blou! έγραψε:Φυσικα και δεν θα ηθελα... Αλλα αφου υπαρχουνε ομως, δεν υπαρχουν;παντου υπαρχουν οι καλοι και οι "κακοι" αν θελεισ...

ετσι ειναι παντου, θελοντας και μη το ανεχεσαι...

το θεμα μου ειναι ποσο ψυχοφθορο ειναι ολο αυτο που περνανε αυτα τα παιδια που πανε μεσα στην αρχη.

Και σου ξαναλέω ο αδερφός σου μπορεί να γίνει έτσι χωρίς να το θέλει. Απλά θα εκτελεί εντολές, δεν είναι τίποτα το ψυχοφθόρο πλέον στο πεύκο, παιδική χαρά έχει καταντήσει.

blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από blou!! »

Σε ευχαριστω οπως και να εχουν τα πραγματα... για να τα λες κατι θα ξερεισ...

PredatorGR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Μηχανικάρα

Δημοσίευση από PredatorGR »

Κατσε ρε παιδια ο σημερινος νεοελληνας αποσο βλεπω εγω θελει να παει πεζικο απλα για να την περασει οσο πιο λουφα γινεται (το ξερω απο κατι συμμαθητες μου που πεσανε απ'τα συννεφα οταν τους ειπα οτι θα δηλωσω καταδρομεας και μου λεγαν να παω σε καμια κορινθο και ετσι να περασω φινα η σε κανα τεχνικο/μηχανικο που ειναι και το επαγγελμα μου)

Δηλαδη τα μονα ενταξη παλικαρια θα ειναι αυτα που βλεπω οτι κανουν αθληματα και ετοιμαζονται για ΚΕΕΔ σε μια σελιδα του φορουμ απο δω; Τοτε καικαμε! Εγω για την πατριδα μου παω, μηχανικος ειμαι αλλα οσο να με πρηζουν οι δικοι μου ή η γκομενα μου εγω θα παω!

Και κατι τετοιους τυπου καγκουρες που θελουν να το παιξουν αντρακια στο facebook γενικα δεν τους παω! Ε, δεν θα παλιοσω καποτε; Θα τα κανω αρνακια...

Sorry αν σας κουρασα η μιλησα επιθετικα, ψαχνω το δικιο μου γιατι την αγαπαω την πατριδα μου, και ας την βλεπω να καταστρεφεται.

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

Οι συμμαθητες σου προφανως εχουν παει στρατο και τα χουν δει απο μεσα με αλλη οπτικη τα πραγματα. Αμα θες να πας πηγαινε αλλα να ξες οτι για τα λεφτα γινονται ολα ακομα και στο στρατο

PS: Και εγω αγαπω την πατριδα αλλα μισω τους εκπροσωπους της
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
PredatorGR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Μηχανικάρα

Δημοσίευση από PredatorGR »

kampf έγραψε:Οι συμμαθητες σου προφανως εχουν παει στρατο και τα χουν δει απο μεσα με αλλη οπτικη τα πραγματα. Αμα θες να πας πηγαινε αλλα να ξες οτι για τα λεφτα γινονται ολα ακομα και στο στρατο

PS: Και εγω αγαπω την πατριδα αλλα μισω τους εκπροσωπους της

Αφου λεω οτι ειναι συμμαθητες μου τοτε ουτε αυτοι εχουν παει στρατο απλα θελουν να λουφαρουν, σε αντιθεση με εμενα που θελω να μαθω και 1-2 πραματα απο κει... Τεσπα τι να πεις... Οταν λες οτι για τα λεφτα γινονται ολα ακομα και στο στρατο τι ενοεις;

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

blou! έγραψε:Περιφανη για τον αδερφο μου νιωθω ετσι κι αλλιως. σε ευχαριστω πολυ παντως, και γω πιστευω οτι πλεον δεν γινονται τραγικα πραγματα στο στρατο, αλλα γενικα με αυτα που ακουω για το μεγαλο πευκο εχω τρομοκρατηθει λιγακι...anyway, θα δειξει...

Μην σε τρομοκρατει το μεγαλο πευκο... Λιγο τα ποδαρακια θα κουραστουν Κ αυτο ειναι ολο.. Αντε να χουν κ κανα εκπαιδευτη που θα τους κανει να σπαζοντε. Στην μοναδα θα τα δει ολα και αφου ορκιστει, οταν θα τον πιανει Τ/Π. Ε. Ν και νυχτερινα σκοπετα κ ο ημερησιος υπνος θα ανερχεται σε 2-3 ωρες με εκπαιδευση τρεξιμο κ μπιφτεκια αμετρητα αμα περασει πεν στο μεγαλο πευκο.. Γενικα πολυ ταλαιπωρια εχει Αλλα συνηθιζεις κ ο βαθμος κουρασης ταλαιπωριας εξαρταται κ απτο ποια μοναδα θα βρεθεις... Οσο πιο δυσκολα εχεις περασει στη ζωη τοσο πιο απλο θα σου φανει εκει μεσα.. Αμα ο αδερφος σου ειχε ολες τις ανεσεις Και δεν εχει δουλεψει ποτε θα του φανει βουνο.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

kampf έγραψε:
PredatorGR έγραψε:
blou! έγραψε: Σημερα μπηκε ο αδερφος μου, ειμαι τοσο ανχωμενη που θα ειναι εκει, εχω ακουσει τα χειροτερα ρε #@^&@! Το... Ειναι τοσο χαλια; Υπαρχουν τοσο βλακες εκει; Ποτε εχουν επισκεπτηριο;

ας μου απαντησει καποιοσ...

Κοιτα να δεις, για να πηγε κεεδ θα το δηλωσε κιολας ετσι; Αρα λογικα θα ξερει και τι θα τραβηξει. Αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα πλεον (αποσο ακουω δεν πηγα ακομα!) αν πηγαινε 3-5 χρονια πριν τοτε σιγουρο θα ηταν οτι θα τα βλεπε σκουρα... Τωρα πλεον ειναι σε ποια ατομα θα πεσεις.

Στο κατω κατω μπορει να δηλωσει οτι δεν θελει να παραμεινει στις Ε. Δ και τελος το παραμυθι... Αλλα αν πιστευει οτι μπορει να την παλεψει και αγαπαει την πατριδα του το μονο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να νιωθεις περιφανη για τον αδερφο σουΕικόνα

Πιστευω να σε καλυψα, αλλα ας πουν και τα στελεχη του φορουμ αν παρελληψα κατι.

στο στρατο σε κανουν να μισεις την πατριδα οχι να την αγαπας τετοιοι κομματαδες που ειναι εκει μεσα. Ηθος 0. Ειδικες Δυναμεις απο οτι εχω καταλαβει εδω και 9 μηνες πανε οι αμορφωτοι για τα μορια και οι καγκουρες που θελουν να κανουν μοστρα στο φεισμπουκ και στις γκομενες. Τα αξια παλληκαρια εκει μεσα ειναι μετρημενα. Εκτος απο ταλαιπωρια και ατελειωτο χοσε δεν βιωνεις και τιποτα αλλο.
θα συμφωνησω στο οτι δεν σε κανουν να αγαπας την πατριδα αλλα να αναρωτιεσαι με αυτους θα πολεμισω εγω; Κ θα πεσω στη μαχη διπλα τους; Κ η απαντηση ειναι οχι φυσικα! Η συμπεριφορα τους οντως σε κανει να μισεις ποιον, οχι την πατριδα αλλα το συστημα του στρατου.. Αναφερομαι στα στελεχη ειδικων δυναμεων.. Κ οχι ολα φυσικα αλλα την συντριπτικη πλειοψηφια τους.. Ας μην ξεχναμε οτι οπως σε καθε περιπτωση ετσι κ εδω υπαρχουν εξαιρεσεις.. Εχει φτιαχτει ενα ελεινο συστημα εκμεταλευσης κ ανθρωπινης δουλιας απο καποιους για να λουφαρουν οι ιδιοι, να εξοικονομουν χρηματα κ να δειχνουν μια ψευτικη εικονα προς τα εξω.. Ωρες νυχτερινης κατακλισης προχθες γυρισαμε απο εξοδο στις 11 κ ενω ολο το στρατοπεδο κοιμοταν μας ειχαν μεχρι τις 1 παρακαλω με εγερτηριο στις 6 για ετοιμασια φρουρας και αλλοι να πρεπει να σηκωθουν για 2-4/4-6 κ μας ειχαν κ καναμε αγγαριες να κουβαλαμε πραγματα που ηταν δουλεια επ. Οπ! Ανηκουστο; Κιομως συνεβη και αυτο.. Πραγματα που σηκωνουν μεχρι κ καταγγελια αλλα εισαι μαγκας καταδρομεας για την παρτυ σου με ψηλα το κεφαλι κ οτι κανεις το κανεις για σενα κ για κανενα αλλο κ τους γραφεις ολους. Γιατι δυστυχως αυτο ειναι το συστημα που λειτουργει ο στρατος της πατριδας παρολο που δεν το ξερουν αυτοι που πρεπει. Κ μετα ερχεται ο στρατηγος και παιζεις το θεατρο του παραλογου οτι ολα ειναι υπεροχα! Ολα ειναι τελεια.. Με εντολες φυσικα κ διαταγες ακομα κ αυτα κ του παρουσιαζουν μια εικονα μαγικη!

τελοσπαντων οτι κ να λεμε ειναι τεραστια συζητηση για μενα οποιος δεν χρειαζεται τα μορια κ οποιος δεν εχει ονειρο να γινει αλεξιπτωτιστης κ να κανει τα αλματα δεν αξιζει να παει ειδικες δυναμεις θα ταλαιπωριθει πολυ χωρις σημαντικο λογο.. Βεβαια φυσικα θα του κανει την ζωη μετα πιο ευκολη.. Οταν θα του λενε να δουλευει 8 ωρες κ να παιρνει 700 ευρω ενω υπηρχαν μερες που δουλευε 16ωρες κ πολυ πιο σκληρα κ επερνε 8.60. Θα λεει κ πολλα μου δινουν! Σε καποιους καταδρομεις θα φανουν περιεργα αυτα που λεω κ ομως ανα μοναδα διαφερουν πολλα..
Mike88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο-γυμναστικη-μουσικη
Επάγγελμα: φοιτητης

Δημοσίευση από Mike88 »

Συγνωμη για την παρεμβαση.Περιμενω αδερφια το χαρτι απο μηνα σε μηνα για να μπω τον Μαιο. Εχω δηλωσει Ε. Δ λογω του πατερα που υπηρετησε ως Υπαξ, σε καιρο Πολεμου και λογω του οτι το λεει η καρδια μου να υπηρετησω στα Λ. Ο. Κ. Το αιμα ειναι εμποτισμενο με τον ορο Λ. Ο. Κ Οι Ε. Δυναμεις, απευθυνονται σε ατομα που ξερουν τι ζητουν απο τον εαυτο τους. Τα μορια για μενα προσωπικα δεν παιζουν κανενα ρολο. Οσο για αυτο που ανεφερε ενα παλικαρι πιο πριν, οτι δηλαδη πανε εκει οι Αμορφωτοι, πρεπει να ξερει λοιπον, οτι πανε και ατομα του πανεπιστημιου. Με πτυχια, μεταπτυχιακα, διδακτορικα και μαστερ. Εξαλλου, για να γινεις κομμαντο δεν χρειαζεσαι να εχεις τελειωσει δεκα πανεπιστημια, μα να εχεις ΚΑΡΔΙΑ...

Ξερετε τι ειναι αυτο; ΚΑΡΔΙΑ... Το εχουν χιλιο πει τα παλικαρια στο μπλογκ, πως Ειδικες Δυναμεις δεν ερχεσαι με το ζορι. Ερχεσαι γιατι γουσταρεις να υπηρετησεις σε αυτο το επιλεκτο σωμα. Να τιμησεις τον πρασινο μπερε, και τα ιδανικα που προσταζει αυτος. Οι "Πρασινοσκουφηδες" δεν σκυβουν το κεφαλι σε κανεναν. Δεν το λεω εγω αυτο, που ακομα δεν υπηρετησα στρατο, μα ατομα που αφησαν ιστορια Στο μεγαλο Πευκο, και γενικα στους καταδρομεις. Εχεις ψυχη; Αν θες δηλωνεις Καταδρομεας. Δεν θες, με γεια σου με χαρα σου. Θα με πειτε στρατοκαυλο η δεν ξερω και εγω πως, αλλα δεν με ενδιαφερει, γιατι αυτο που πιστευω και νιωθω δεν το αλλαζει κανεις. Η πατριδα και η σημαια δεν μας εκαναν να εχουμε αλλοιωθει τοσο πολυ σε σχεση με τα παλια χρονια, αλλα τα ατομα που Χρίστηκαν αξιωματα και αντι να υπηρετουν την Ελλαδα υπηρετουν την παρτη τους. Μιλαω βεβαια για Πολιτικα προσωπα και οχι Στρατιωτικα, καθως δεν ξερω κατι γι αυτα. Μιλαω για αυτα που γνωριζουμε ολοι μας απο την καθημερινοτητα, τις ειδησεις κ. Λ. Π Ειναι υποτιμητικο να λεει καποιος οτι οι αμορφωτοι πανε στις ειδικες Δυναμεις.

Προφανως αυτος που το λεει δεν θα ειναι ο ιδιος Λοκατζης, ειτε γιατι φοβαται να παρει 10 καμψεις ειτε γιατι τον εκοψαν, ειτε γιατι ειναι Βυσματιας... Ολοι καλα μιλαμε απο απ'εξω. Εκ του ασφαλους. Τα πραγματα δεν ειναι παντα ετσι ομως. Αυτο θελω να πιστευω. Αν κανω λαθος ζηταω συγνωμη. Προσευχομαι να ερθει Μαιος και να με εχουν επιλεξει για ΚΕΕΔ. Οι "ΨΥΧΕΣ" υπαρχουν στις Ε. Δυναμεις.

Τα ΚΟΜΜΑΝΤΟ υπαρχουν ακομα. Αντρας και βεβαια δεν γινεσαι με το να υπηρετησεις στις Ε. Δ. Συμφωνω. Αλλα σκληραγωγεισαι ομως... Εχει διαφορα αυτο... Καψονια θα υπαρξουν. Το δεχομαι. Εκει κρατας οπλο. Εκει ΕΣΥ εισαι ο πρωτος που θα παει να σωσει την πατριδα απο τον εχθρο. Δεν μπορει να σε εχουν στα ωπα ωπα. Η εισαι αντρας η δεν εισαι. Αυτο πιστευω φιλοι μου. Δεν περηφανευομαι για κατι γτ οπως ειπα δεν πηγα ακομα στρατο.

Ευχαριστω πολυ για την παρεμβαση, καλη θητεια σε ολους και ολες και παντα υγεια αδερφια... Και μην το ξεχνατε... Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.

edit: Επειδη τωρα ξανα διαβασα τα προηγουμενα μηνυματα και επειδη δεν εχω τιποτα με κανενα παλικαρι, προς θεου, εχεις δικιο φιλε kampf, οι εκπροσωποι αυτης της χωρας ειναι για τα μπαζα. Οσο και για τους απειθαρχους, πιστευω και με βαση οσα ακουω απο φιλους που ειναι στρατο, παντα και παντου υπαρχουν και υπηρχαν. Αν ο αλλος ειναι "στοκος" μετα συγχωρησεως, δεν μπορει κανεις να τον κανει να γινει σωστος στρατιωτης, και σωστος ανθρωπος. Και αυτο που πρεπει να γινει ειναι να εκδιωχθει ειτε απο τις Ε. Δ ειτε και απο το σωμα του στρατου για τον λογο οτι τον ρεζιλευει. Βεβαια αυτο π λεω ανοιγει μια αλλη κουβεντα, αυτη της υποχρεωτικης θητειας και των οσως θελουν απο αγαπη να υπηρετησουν... Και αυτων π δεν επιθυμουν για δικους τους λογους να απεχουν... Τεσπα... Υγεια να υπαρχει και υπομονη.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδια καλησπερα! Ειμαι με αδεια ορκομοσιας μεχρι τη τεταρτη και εχω μια απορια... Τη πυλη του κεεδ θα τη περασω με τη στολη εξοδου ή με τα πολιτικα; Μη φαω κανενα ακυρο και τρεχω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιώργος έγραψε:Παιδια καλησπερα! Ειμαι με αδεια ορκομοσιας μεχρι τη τεταρτη και εχω μια απορια... Τη πυλη του κεεδ θα τη περασω με τη στολη εξοδου ή με τα πολιτικα; Μη φαω κανενα ακυρο και τρεχω!

Πολιτικά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες