blou! έγραψε:"βλακεσ" τους αποκαλουν τα ιδια τα παιδια που βγαινουν απο κει μεσα...
Όταν παλιώσει ο αδερφός σου θα ήθελε/ήθελες να τον λένε έτσι;
blou! έγραψε:"βλακεσ" τους αποκαλουν τα ιδια τα παιδια που βγαινουν απο κει μεσα...
blou! έγραψε:Και σιγα πια... Γινεται καταδρομεας και τι εγινε;μηπως ετσι γινεται αντρας; Δεν τον οφελει σε τιποτα ολο...
θα λεει αργοτερα οτι πηγε ειδικες δυναμεις και λοιπον;
αντε τωρα με ολους τους πορωμενους...
blou! έγραψε:Φυσικα και δεν θα ηθελα... Αλλα αφου υπαρχουνε ομως, δεν υπαρχουν;παντου υπαρχουν οι καλοι και οι "κακοι" αν θελεισ...
ετσι ειναι παντου, θελοντας και μη το ανεχεσαι...
το θεμα μου ειναι ποσο ψυχοφθορο ειναι ολο αυτο που περνανε αυτα τα παιδια που πανε μεσα στην αρχη.
kampf έγραψε:Οι συμμαθητες σου προφανως εχουν παει στρατο και τα χουν δει απο μεσα με αλλη οπτικη τα πραγματα. Αμα θες να πας πηγαινε αλλα να ξες οτι για τα λεφτα γινονται ολα ακομα και στο στρατο
PS: Και εγω αγαπω την πατριδα αλλα μισω τους εκπροσωπους της
Μην σε τρομοκρατει το μεγαλο πευκο... Λιγο τα ποδαρακια θα κουραστουν Κ αυτο ειναι ολο.. Αντε να χουν κ κανα εκπαιδευτη που θα τους κανει να σπαζοντε. Στην μοναδα θα τα δει ολα και αφου ορκιστει, οταν θα τον πιανει Τ/Π. Ε. Ν και νυχτερινα σκοπετα κ ο ημερησιος υπνος θα ανερχεται σε 2-3 ωρες με εκπαιδευση τρεξιμο κ μπιφτεκια αμετρητα αμα περασει πεν στο μεγαλο πευκο.. Γενικα πολυ ταλαιπωρια εχει Αλλα συνηθιζεις κ ο βαθμος κουρασης ταλαιπωριας εξαρταται κ απτο ποια μοναδα θα βρεθεις... Οσο πιο δυσκολα εχεις περασει στη ζωη τοσο πιο απλο θα σου φανει εκει μεσα.. Αμα ο αδερφος σου ειχε ολες τις ανεσεις Και δεν εχει δουλεψει ποτε θα του φανει βουνο.blou! έγραψε:Περιφανη για τον αδερφο μου νιωθω ετσι κι αλλιως. σε ευχαριστω πολυ παντως, και γω πιστευω οτι πλεον δεν γινονται τραγικα πραγματα στο στρατο, αλλα γενικα με αυτα που ακουω για το μεγαλο πευκο εχω τρομοκρατηθει λιγακι...anyway, θα δειξει...
θα συμφωνησω στο οτι δεν σε κανουν να αγαπας την πατριδα αλλα να αναρωτιεσαι με αυτους θα πολεμισω εγω; Κ θα πεσω στη μαχη διπλα τους; Κ η απαντηση ειναι οχι φυσικα! Η συμπεριφορα τους οντως σε κανει να μισεις ποιον, οχι την πατριδα αλλα το συστημα του στρατου.. Αναφερομαι στα στελεχη ειδικων δυναμεων.. Κ οχι ολα φυσικα αλλα την συντριπτικη πλειοψηφια τους.. Ας μην ξεχναμε οτι οπως σε καθε περιπτωση ετσι κ εδω υπαρχουν εξαιρεσεις.. Εχει φτιαχτει ενα ελεινο συστημα εκμεταλευσης κ ανθρωπινης δουλιας απο καποιους για να λουφαρουν οι ιδιοι, να εξοικονομουν χρηματα κ να δειχνουν μια ψευτικη εικονα προς τα εξω.. Ωρες νυχτερινης κατακλισης προχθες γυρισαμε απο εξοδο στις 11 κ ενω ολο το στρατοπεδο κοιμοταν μας ειχαν μεχρι τις 1 παρακαλω με εγερτηριο στις 6 για ετοιμασια φρουρας και αλλοι να πρεπει να σηκωθουν για 2-4/4-6 κ μας ειχαν κ καναμε αγγαριες να κουβαλαμε πραγματα που ηταν δουλεια επ. Οπ! Ανηκουστο; Κιομως συνεβη και αυτο.. Πραγματα που σηκωνουν μεχρι κ καταγγελια αλλα εισαι μαγκας καταδρομεας για την παρτυ σου με ψηλα το κεφαλι κ οτι κανεις το κανεις για σενα κ για κανενα αλλο κ τους γραφεις ολους. Γιατι δυστυχως αυτο ειναι το συστημα που λειτουργει ο στρατος της πατριδας παρολο που δεν το ξερουν αυτοι που πρεπει. Κ μετα ερχεται ο στρατηγος και παιζεις το θεατρο του παραλογου οτι ολα ειναι υπεροχα! Ολα ειναι τελεια.. Με εντολες φυσικα κ διαταγες ακομα κ αυτα κ του παρουσιαζουν μια εικονα μαγικη!kampf έγραψε:PredatorGR έγραψε:Κοιτα να δεις, για να πηγε κεεδ θα το δηλωσε κιολας ετσι; Αρα λογικα θα ξερει και τι θα τραβηξει. Αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα πλεον (αποσο ακουω δεν πηγα ακομα!) αν πηγαινε 3-5 χρονια πριν τοτε σιγουρο θα ηταν οτι θα τα βλεπε σκουρα... Τωρα πλεον ειναι σε ποια ατομα θα πεσεις.blou! έγραψε: Σημερα μπηκε ο αδερφος μου, ειμαι τοσο ανχωμενη που θα ειναι εκει, εχω ακουσει τα χειροτερα ρε #@^&@! Το... Ειναι τοσο χαλια; Υπαρχουν τοσο βλακες εκει; Ποτε εχουν επισκεπτηριο;
ας μου απαντησει καποιοσ...
Στο κατω κατω μπορει να δηλωσει οτι δεν θελει να παραμεινει στις Ε. Δ και τελος το παραμυθι... Αλλα αν πιστευει οτι μπορει να την παλεψει και αγαπαει την πατριδα του το μονο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να νιωθεις περιφανη για τον αδερφο σου
Πιστευω να σε καλυψα, αλλα ας πουν και τα στελεχη του φορουμ αν παρελληψα κατι.
στο στρατο σε κανουν να μισεις την πατριδα οχι να την αγαπας τετοιοι κομματαδες που ειναι εκει μεσα. Ηθος 0. Ειδικες Δυναμεις απο οτι εχω καταλαβει εδω και 9 μηνες πανε οι αμορφωτοι για τα μορια και οι καγκουρες που θελουν να κανουν μοστρα στο φεισμπουκ και στις γκομενες. Τα αξια παλληκαρια εκει μεσα ειναι μετρημενα. Εκτος απο ταλαιπωρια και ατελειωτο χοσε δεν βιωνεις και τιποτα αλλο.
Γιώργος έγραψε:Παιδια καλησπερα! Ειμαι με αδεια ορκομοσιας μεχρι τη τεταρτη και εχω μια απορια... Τη πυλη του κεεδ θα τη περασω με τη στολη εξοδου ή με τα πολιτικα; Μη φαω κανενα ακυρο και τρεχω!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης