ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων
Είχα ακούσει το στρατόπεδο της Αυλώνας, λόγω Ολυμπιακών το 2004, το είχαν κάνει τζιτζί και τώρα είναι το καλύτερο της χώρας
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
Ναι, το ανακαίνησαν με εξαίρεση ίσως τα φυλάκια.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Ένα από τα καλυτερα στρατοπεδα είναι ειναι ο αυλωνας, τεραστιο στρατοπεδο... !
Σημερα ορκιστηκαμε, πηραμε και τις μερες μας και μπαινουμε παλι Τεταρτη και φευγουμε σουμπιτοι για μοναδες, Κυπρο ή καθομαστε 4 εβδομαδες ακομα αυλωνα για εκπαιδευση στα αρματα οδηγος κλπ...
Ωραια ειναι στον αυλωνα, Μην ψαρωνετε ! Ησυχα ολα ειναι παίδες... !
...
Σημερα ορκιστηκαμε, πηραμε και τις μερες μας και μπαινουμε παλι Τεταρτη και φευγουμε σουμπιτοι για μοναδες, Κυπρο ή καθομαστε 4 εβδομαδες ακομα αυλωνα για εκπαιδευση στα αρματα οδηγος κλπ...
Ωραια ειναι στον αυλωνα, Μην ψαρωνετε ! Ησυχα ολα ειναι παίδες... !
...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εγώ ήμουν το 84 εκεί και ξαναπήγα το 85 λόγω 5ετίας (ήμουν στην 1η σειρά των ΟΠΥ). Περιττό να πω πως ήταν πραγματική μαυρίλα. Την 2η φορά πέρασα καλά γιατί ήμουν εκπαιδευτής και το μόνο μου πρόβλημα ήταν που με πίεζαν να τρέχω τους νεοφερμένους ενώ εγώ δεν το 'θελα. Βέβαια ποτέ δεν κατάφερα να "τρέξω" κάποιον γιατί δεν ήταν του χαρακτήρα μου. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που κρατάω ακόμη και τώρα επαφές με πάρα πολλούς εν έτη 2010.Nassos έγραψε:Λέω και εγώ, έγινε πιο αυστηρό στα 2 χρόνια που έφυγα;Apu έγραψε:Λοιπον, ειμαι εδω και 3 εβδομαδες μεδα και εχω να πω τα καλυτερα λογια. Ειναι τεραστιο χυμειο. Υπαρχοθν φυσικα κανα δυο στελεχη που δεν μασανε και ειναι αρκετα αυστηροι αλλα κατα τα αλλα μας αφηνουν πολυ χαλαρα. Ποιο χαλαρα απο οτι θα επρεπε για μερικους μεν, αλλα βλακες υπαρχουν παντου. Τελικως λοιπον να συμπερανω πως ολα οσα λενε περι μαυριλας στην Αυλωνα και δεν συμμαυευεται ειναι τριχες. Και οι εγκαταστασεις ειναι ΟΚ και το φαι. Το μονο κακο ειναι το κακης ποιοτητας νερο της περιοχης. Να παιρνετε μονο εμφιαλωμενο. Στο φαι δεν υπαρχει προβλημα μιας και βραζεται.Η μαυρίλα στον Αυλώνα υφίστατο τις δεκαετίες 1980 και 1990. Και με χάλια εγκαταστάσεις. Δυστυχώς νερό όλοι αναγκαζόμασταν να αγοράζουμε εμφιαλωμένο.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Απορώ πως αντέχατε. Μου έλεγαν ότι τότε ήταν πολύ πιο αυστηρά ακόμη και από τις Ειδικές Δυνάμεις.
Σειρα 313, Ιλη 4-2 με υπιλαρχο Καπανταη και λοχια Μπουρνελη ftw!
17/11/10 - 9/12/10 ΚΕΤΘ 9/12/10 - 6/5/11 3ο ΤΕΑΣ 7/5/11 - 29/5/11 I ΜΠ/ΛΣ 30/5/11 - 16/8/11 3ο ΤΕΑΣ
Γειά, καλή χρονιά
Πάτισα στο army.gr τα στοιχεία μου και έβγαλε ΚΕΤΘ, Πυροβολικό. Έχει ο Αυλώνας πυροβολικό ;
Πάτισα στο army.gr τα στοιχεία μου και έβγαλε ΚΕΤΘ, Πυροβολικό. Έχει ο Αυλώνας πυροβολικό ;
Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Σημερα εμαθα απο το army.gr οτι παρουσιαζομαι πεζικό στο Κ. Ε. ΤΘ. Στις 7/2. Επειδη εχω αγχωθει θελω να βοηθήσετε γενικα με το τι παιζει εκει αν ειναι οντως κοκομπλοκο. Απο χαλκιδα ειμαι οποτε θα ειναι κοντα δεν με νοιαζει για τα τρενα.Sleeping bags και κινητο (κινεζικο με tv και καμερα) περνάω; Τι παιζει με το ΛΥΒ τι ειδικοτητες θα υπαρχουν και γενικα οτι χρειαζεται κανεις για να μην παει στα τυφλα. Θα το εκτιμησω πολυ αν μας βοηθησετε και εγω και η υπολοιπη σειρουλα που παρουσιαζεται μαζι μου. Ευχαριστω πολυ, μολις καταλαβα οτι βρόμισα!
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
γεστ έγραψε:Γειά, καλή χρονιά
Πυροβολικό;

Psarakas έγραψε:Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Σημερα εμαθα απο το army.gr οτι παρουσιαζομαι πεζικό στο Κ. Ε. ΤΘ. Στις 7/2. Επειδη εχω αγχωθει θελω να βοηθήσετε γενικα με το τι παιζει εκει αν ειναι οντως κοκομπλοκο. Απο χαλκιδα ειμαι οποτε θα ειναι κοντα δεν με νοιαζει για τα τρενα.Sleeping bags και κινητο (κινεζικο με tv και καμερα) περνάω; Τι παιζει με το ΛΥΒ τι ειδικοτητες θα υπαρχουν και γενικα οτι χρειαζεται κανεις για να μην παει στα τυφλα. Θα το εκτιμησω πολυ αν μας βοηθησετε και εγω και η υπολοιπη σειρουλα που παρουσιαζεται μαζι μου. Ευχαριστω πολυ, μολις καταλαβα οτι βρόμισα!
1) Ναι επιτρέπεται υπνόσακος.
2) Πάρε απλό κινητό χωρίς κάμερα.
3) Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες για περί ειδικοτήτων. Επίσης μπορεί να σου απαντήσουν και άτομα που πήγαν πρόσφατα στο ΚΕΤΘ.
4) Για τα υπόλοιπα (έγγραφα, ρούχα, υλικά κλπ) δές τα θέματα που υπάρχουν εδώ
Κατάταξη στο Στρατό
...
Ευχαριστω φιλε νασσο. Μια ερωτηση ακομα, στο army λεει οτι ειμαι οπλο-σωμα καταταξης πεζικο και κεντρο καταταξης ΚΕΤΘ, θα ειμαι μαυροσκουφης τεθορακισμενα η μπλε μηχανοκινητο πεζικο;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Μηχανοκίνητο Πεζικό και θα φοράς μπλέ μπερέ.
Ειναι καλα σε αυτο το σωμα; Τι ειδικοτητες εχει και απο παραμεθώριο;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Ψάξε θέματα σχετικά με το Πεζικό.
Μεταθέσεις έχει σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, όπως επίσης υπάρχει και Τάγμα Πεζικού στην ΕΛΔΥΚ.

Μεταθέσεις έχει σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, όπως επίσης υπάρχει και Τάγμα Πεζικού στην ΕΛΔΥΚ.
Υστερα απο οσα έχω διαβάσει για το ελδυκ το σκεφτομαι παρα πολυ. Ελεγες οτι οι μαυροι τρωνε πολυ χώσιμο στο σωμα που θα ειμαι τι παιζει.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης