ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Signaller »

Είχα ακούσει το στρατόπεδο της Αυλώνας, λόγω Ολυμπιακών το 2004, το είχαν κάνει τζιτζί και τώρα είναι το καλύτερο της χώρας
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, το ανακαίνησαν με εξαίρεση ίσως τα φυλάκια.
zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zarko »

Ένα από τα καλυτερα στρατοπεδα είναι ειναι ο αυλωνας, τεραστιο στρατοπεδο... !
Σημερα ορκιστηκαμε, πηραμε και τις μερες μας και μπαινουμε παλι Τεταρτη και φευγουμε σουμπιτοι για μοναδες, Κυπρο ή καθομαστε 4 εβδομαδες ακομα αυλωνα για εκπαιδευση στα αρματα οδηγος κλπ...

Ωραια ειναι στον αυλωνα, Μην ψαρωνετε ! Ησυχα ολα ειναι παίδες... !

...
skalk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από skalk »

Nassos έγραψε:
Apu έγραψε:Λοιπον, ειμαι εδω και 3 εβδομαδες μεδα και εχω να πω τα καλυτερα λογια. Ειναι τεραστιο χυμειο. Υπαρχοθν φυσικα κανα δυο στελεχη που δεν μασανε και ειναι αρκετα αυστηροι αλλα κατα τα αλλα μας αφηνουν πολυ χαλαρα. Ποιο χαλαρα απο οτι θα επρεπε για μερικους μεν, αλλα βλακες υπαρχουν παντου. Τελικως λοιπον να συμπερανω πως ολα οσα λενε περι μαυριλας στην Αυλωνα και δεν συμμαυευεται ειναι τριχες. Και οι εγκαταστασεις ειναι ΟΚ και το φαι. Το μονο κακο ειναι το κακης ποιοτητας νερο της περιοχης. Να παιρνετε μονο εμφιαλωμενο. Στο φαι δεν υπαρχει προβλημα μιας και βραζεται.
Λέω και εγώ, έγινε πιο αυστηρό στα 2 χρόνια που έφυγα;ΕικόναΗ μαυρίλα στον Αυλώνα υφίστατο τις δεκαετίες 1980 και 1990. Και με χάλια εγκαταστάσεις. Δυστυχώς νερό όλοι αναγκαζόμασταν να αγοράζουμε εμφιαλωμένο.
Εγώ ήμουν το 84 εκεί και ξαναπήγα το 85 λόγω 5ετίας (ήμουν στην 1η σειρά των ΟΠΥ). Περιττό να πω πως ήταν πραγματική μαυρίλα. Την 2η φορά πέρασα καλά γιατί ήμουν εκπαιδευτής και το μόνο μου πρόβλημα ήταν που με πίεζαν να τρέχω τους νεοφερμένους ενώ εγώ δεν το 'θελα. Βέβαια ποτέ δεν κατάφερα να "τρέξω" κάποιον γιατί δεν ήταν του χαρακτήρα μου. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που κρατάω ακόμη και τώρα επαφές με πάρα πολλούς εν έτη 2010.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Απορώ πως αντέχατε. Μου έλεγαν ότι τότε ήταν πολύ πιο αυστηρά ακόμη και από τις Ειδικές Δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Rossoblu
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rossoblu »

Σειρα 313, Ιλη 4-2 με υπιλαρχο Καπανταη και λοχια Μπουρνελη ftw!
17/11/10 - 9/12/10 ΚΕΤΘ 9/12/10 - 6/5/11 3ο ΤΕΑΣ 7/5/11 - 29/5/11 I ΜΠ/ΛΣ 30/5/11 - 16/8/11 3ο ΤΕΑΣ
γεστ

Δημοσίευση από γεστ »

Γειά, καλή χρονιά

Πάτισα στο army.gr τα στοιχεία μου και έβγαλε ΚΕΤΘ, Πυροβολικό. Έχει ο Αυλώνας πυροβολικό ;
Psarakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Psarakas »

Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Σημερα εμαθα απο το army.gr οτι παρουσιαζομαι πεζικό στο Κ. Ε. ΤΘ. Στις 7/2. Επειδη εχω αγχωθει θελω να βοηθήσετε γενικα με το τι παιζει εκει αν ειναι οντως κοκομπλοκο. Απο χαλκιδα ειμαι οποτε θα ειναι κοντα δεν με νοιαζει για τα τρενα.Sleeping bags και κινητο (κινεζικο με tv και καμερα) περνάω; Τι παιζει με το ΛΥΒ τι ειδικοτητες θα υπαρχουν και γενικα οτι χρειαζεται κανεις για να μην παει στα τυφλα. Θα το εκτιμησω πολυ αν μας βοηθησετε και εγω και η υπολοιπη σειρουλα που παρουσιαζεται μαζι μου. Ευχαριστω πολυ, μολις καταλαβα οτι βρόμισα!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

γεστ έγραψε:Γειά, καλή χρονιά

Πάτισα στο army.gr τα στοιχεία μου και έβγαλε ΚΕΤΘ, Πυροβολικό. Έχει ο Αυλώνας πυροβολικό ;

Πυροβολικό;Εικόνα Για ξαναέλεγξε. Μάλλον λάθος έχουν κάνει εκείνοι.

Psarakas έγραψε:Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Σημερα εμαθα απο το army.gr οτι παρουσιαζομαι πεζικό στο Κ. Ε. ΤΘ. Στις 7/2. Επειδη εχω αγχωθει θελω να βοηθήσετε γενικα με το τι παιζει εκει αν ειναι οντως κοκομπλοκο. Απο χαλκιδα ειμαι οποτε θα ειναι κοντα δεν με νοιαζει για τα τρενα.Sleeping bags και κινητο (κινεζικο με tv και καμερα) περνάω; Τι παιζει με το ΛΥΒ τι ειδικοτητες θα υπαρχουν και γενικα οτι χρειαζεται κανεις για να μην παει στα τυφλα. Θα το εκτιμησω πολυ αν μας βοηθησετε και εγω και η υπολοιπη σειρουλα που παρουσιαζεται μαζι μου. Ευχαριστω πολυ, μολις καταλαβα οτι βρόμισα!

1) Ναι επιτρέπεται υπνόσακος.

2) Πάρε απλό κινητό χωρίς κάμερα.

3) Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες για περί ειδικοτήτων. Επίσης μπορεί να σου απαντήσουν και άτομα που πήγαν πρόσφατα στο ΚΕΤΘ.

4) Για τα υπόλοιπα (έγγραφα, ρούχα, υλικά κλπ) δές τα θέματα που υπάρχουν εδώ

Κατάταξη στο Στρατό
...
Psarakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ευχαριστω φιλε νασσο. Μια ερωτηση ακομα, στο army λεει οτι ειμαι οπλο-σωμα καταταξης πεζικο και κεντρο καταταξης ΚΕΤΘ, θα ειμαι μαυροσκουφης τεθορακισμενα η μπλε μηχανοκινητο πεζικο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μηχανοκίνητο Πεζικό και θα φοράς μπλέ μπερέ.
Psarakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ειναι καλα σε αυτο το σωμα; Τι ειδικοτητες εχει και απο παραμεθώριο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ψάξε θέματα σχετικά με το Πεζικό.Εικόνα

Μεταθέσεις έχει σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, όπως επίσης υπάρχει και Τάγμα Πεζικού στην ΕΛΔΥΚ.
Psarakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Υστερα απο οσα έχω διαβάσει για το ελδυκ το σκεφτομαι παρα πολυ. Ελεγες οτι οι μαυροι τρωνε πολυ χώσιμο στο σωμα που θα ειμαι τι παιζει.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα.Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες