ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
Εχω ακουσει πως τουχρονου κλεινει η σσασ αληθευει; και κατι αλλο εχω υψος 163και ειμαι 53 κιλα μπορω να ελπιζω?(οι γονεις μου λενε οχι γιατι ειμαι"μικροκαμομενο"και ειναι ασκοπο να τεθω σε δοκιμασιες! αλλα.. εγω θελω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Η πρώτη απαντήση είναι στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα (καλό είναι πριν γράψουμε κάτι να βλέπουμε αν δεν έχει ξαναειπωθεί)
Η δεύτερη απάντηση βρίσκεται εδώ
Η δεύτερη απάντηση βρίσκεται εδώ
Παιδιά ακούω κάτι σχετικά με το ότι οι γιατροί από την ΣΑΣΣ δεν θα έχουν δικαίωμα να ανοίγουν δικό τους ιατρίο μπορείτε να μου πείτε αν ισχύει γιατί ενδιαφέρομαι για αύτη την σχόλη παρακαλώ αν μπορεί ας μας πει και καποιός μέσα από την σχολή αν υπάρχει ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jimmy23 έγραψε:Παιδιά ακούω κάτι σχετικά με το ότι οι γιατροί από την ΣΑΣΣ δεν θα έχουν δικαίωμα να ανοίγουν δικό τους ιατρίο μπορείτε να μου πείτε αν ισχύει γιατί ενδιαφέρομαι για αύτη την σχόλη παρακαλώ αν μπορεί ας μας πει και καποιός μέσα από την σχολή αν υπάρχει ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητέ φίλε μέχρι στιγμής δεν ισχύει κάτι τέτοιο!
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Δεν ειναι θεμα σχολης αλλα αποφασεων εξ ανωθεν, δεν ισχυει κατι τετοιο ακομα, γιατροι, οδοντιατροι και κτηνιατροι μπορουν να εχουν ιατρειο καμια ομως αλλη ειδικοτητα, δηλαδη οι στρατολογοι, οι νομικοι συμβουλοι, οι ψυχολογοι και οι οικονομολογοι μπορουν να δουλευουν μονο μαυρα
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Παντως και εγω ειχα ακουσει οτι θα εκλεινε η ΣΣΑΣ αλλα δεν αληθευει
Μηπως ξερετε ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να μπει καποιος στα ΣΣΑΣ; Εκτος απο τον απαραιτητο βαθμο, εννοειται...
-
- Στρατηγός
apolloniatis έγραψε:Μηπως ξερετε ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να μπει καποιος στα ΣΣΑΣ; Εκτος απο τον απαραιτητο βαθμο, εννοειται...
Ε ότι άλλο αναφέρει η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές, αθλητικές δοκιμασίες, ιατρικές εξετάσεις και ψυχομετρικά ότι δηλαδή και για τις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές
Από τις καλύτερες στρατιωτικές σχολές. Ένα πραγματικό διαμάντι στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Κάτω τα βρωμόχερά σας από πάνω της.
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Δεν ειναι στρατιωτικη σχολη, ειναι απλα χωρος ενδιαιτησης και εκπαιδευσης... Τα μαθηματα ξερετε που γινονται, η ΣΣΑΣ δε δινει πτυχιο απλα αναμνηστικη πλακετα
-
- Στρατηγός
Ειμαι μαθητρια της Β Λυκειου κ εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα την ΣΣΑΣ Οδοντιατρικη... Ωστοσο με ολα αυτα που ακουω (και επιπλεον με τα μορια που πρεπει να βγαλω για να περασω στην σχολη αυτη) ειναι αληθεια πως εχω φοβηθει λιγακι...
Αρχικα διαβασα καπου πως στην συγκεκριμενη σχολη εισαγονται κοριτσια σε ορισμενο ποσοστο, που οριζει το υπουργειο Εθνικης Αμυνασ...
Επισης εχω ακοθσει πως οι εξοδοι ειναι μηδαμινες εως ελαχιστες...
ισχυουν ολα αυτα;
Τελος θα ηθελα να μαθω αν η ΣΣΑΣ Οδοντιατρικη εχει μεταθεσεισ...
ευχαριστω εκ των προτερων...
Αρχικα διαβασα καπου πως στην συγκεκριμενη σχολη εισαγονται κοριτσια σε ορισμενο ποσοστο, που οριζει το υπουργειο Εθνικης Αμυνασ...
Επισης εχω ακοθσει πως οι εξοδοι ειναι μηδαμινες εως ελαχιστες...
ισχυουν ολα αυτα;
Τελος θα ηθελα να μαθω αν η ΣΣΑΣ Οδοντιατρικη εχει μεταθεσεισ...
ευχαριστω εκ των προτερων...
Αντωνία το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση και τα μόρια δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο. Αυτό με το ποσοστό δεν ισχύει, προκυρήσσεται ένας αριθμός θέσεων ανεξαρτήτως φύλου, π. Χ. Οδοντιατρική:8 άτομα. Μπορεί να είναι όλα κορίτσια, δεν το ξέρουμε. Οι έξοδοι είναι κάθε τετάρτη και παρ-σαβ-κυρ, εκτός αν έχεις υπηρεσία ή είσαι τιμωρημένη... Αν είσαι λίγο προσεκτική και δεν τιμωρείσαι θα έχεις 12 με 13 εξόδους το μήνα, χώρια που θα βγαίνεις πολλές ώρες κάθε μέρα για να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο. Όποιος σου είπε για μηδαμινές εξόδους στο είπε για να σε αποθαρρύνει. Το οδοντιατρικό έχει κι αυτό μεταθέσεις όπως κι όλα τα άλλα τμήματα.
Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω : Μπορεις απο τις σχολες σσας να δουλεψεις σε καποια υπηρεσια της αστυνομιας?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης