ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ έγραψε:Καλησπερα παιδια δεν μου λετε μηπως ξερει κανεις ποσα ατομα περνουν για δοκιμους ειδικων δυναμεων σε καθε σειρα και επισης ποσους δοκιμος περνουν γενικα σε καθε σειρα για την ΣΕΑΠ ευχαριστω εκ Των προτερων
Σημερα ρωτησα τον δοκιμο μας αυτο ακριβως το πραγμα.33 ειναι η απαντηση για δοκιμους ειδικων δυναμεων
Φυλε HYPER αυτος ο αριθμος που εγραψες για τους δοκιμος ειδικων δυνεμεων ειναι παντα ο ιδιος σε καθε σειρα δηλαδη παντα 33 ατομα περνουν η αλλαζει καθε φορα η αναλογα με την Αναγκη που υπαρχει
Όταν πήγα ΥΕΑ τότε η θητεία ήταν 12 μήνες και εγώ υπηρέτησα 17. Η σειρά μου ήταν 303 2008 Β' ΕΣΣΟ.
Πλέον υπηρετείς 14 μήνες αφού η θητεία είναι 9μηνο. Οι αποδοχές που δίνει ο Στρατούς για τους Δόκιμους δεν φτάνει για να είσαι άνετος. Εγώ αυτό έχω να'πω και ότι 2 μήνες θα είσαι Α και σε 2 μήνες Β, σύνολο 4 μήνες εκπαίδευση και μετά ορκίζεσαι Δόκιμος. Βα θυμάσαι δεν μπορεί να παραιτηθείς μετά. Πολλοί το μετανιώνουνε.
Υπηρέτση στις Ε. Δ ως Αλεξιπωτιστής. Καλύτερα να πάς ως Στρατιώτης. Θα είσαι με τη σειρά σου και θα περάσεις καλύτερα. Όσοι πήγανε Δόκιμοι χαθήκανε με τις Σειρές τους. Μη το ψάχνεις πολύ, ο καθένας θα πεί τη γνώμη του.
Γεια σε ολους σας, εχω διαβασει ολες τις σελιδες για το θεμα αυτο αλλα θελω να κανω μια ερωτηση για να το επιβεβαιωσω, παρουσιαζομαι σπαρτη και εχω ενδειξη ΥΕΑ, μπορω να παω δοκιμος στις ειδικες δυναμεις; Και κατι ακομα, αν δηλωσω στη σπαρτη να παω λοκ, μετα μπορω να παω ΔΕΑ ΕΔ;
Και κατι ακομα... Μου ειπε ενας φιλος μου που περασε δοκιμος απο σπαρτη πως μπορω να παω ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΔ και πως οταν πηγαινεις για δοκιμος αυτοι σε πανε οπου θελουν, ειτε δηλαδη καθεσαι σπαρτη, ειτε πας λαμια ειτε κρητη, και πως για να πας ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΔ πρεπει να βαλεις βισμα για να παρεις αυτη την ΄΄ειδικοτητα΄΄
Αν διαβασεις προσεκτικα θα διαπιστωσεις οτι για να σε παρουν δεα εδ πρεπει να εχεις η πολυ δυνατο βυσμα η πολυ καταλληλο, αν δεν εχεις το ξεχνας οπως και μεις.
Ναι τα εχω διαβασει απλως ηθελα να το επιβεβαιωσω. Ξερω οτι θελει βισμα. Απλως θελω να κανω μια διευκρινηση, εχω τη δυνατοτητα να παω δοκιμος ειδικων δυν απο σπαρτη αλλα αν δε βαλω βισμα θα με κοψουν ή γενικα για να παω πρεπει να βαλω βισμα;
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Ναι τα εχω διαβασει απλως ηθελα να το επιβεβαιωσω. Ξερω οτι θελει βισμα. Απλως θελω να κανω μια διευκρινηση, εχω τη δυνατοτητα να παω δοκιμος ειδικων δυν απο σπαρτη αλλα αν δε βαλω βισμα θα με κοψουν ή γενικα για να παω πρεπει να βαλω βισμα;
Xωρίς βύσμα θα σε ρίξουνε σε κανα πεζικό. Οπότε αν δεν έχεις βύσμα μην μπεις στην διαδικασία να πεις "ότι θα παω δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις"
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Ευχαριστω πολυ, κατι τελευταιο, αρα δηλαδη και να μην εχω παρουσιαστει σε κεντρο ειδικων δυναμεων αν βαλω βισμα θα μπορω να παω απο σπαρτη