ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ »

Hyper έγραψε:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑ έγραψε:Καλησπερα παιδια δεν μου λετε μηπως ξερει κανεις ποσα ατομα περνουν για δοκιμους ειδικων δυναμεων σε καθε σειρα και επισης ποσους δοκιμος περνουν γενικα σε καθε σειρα για την ΣΕΑΠ ευχαριστω εκ Των προτερων

Σημερα ρωτησα τον δοκιμο μας αυτο ακριβως το πραγμα.33 ειναι η απαντηση για δοκιμους ειδικων δυναμεων

Φυλε HYPER αυτος ο αριθμος που εγραψες για τους δοκιμος ειδικων δυνεμεων ειναι παντα ο ιδιος σε καθε σειρα δηλαδη παντα 33 ατομα περνουν η αλλαζει καθε φορα η αναλογα με την Αναγκη που υπαρχει

ευχαριστω

comadopsaro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από comadopsaro »

5 μηνες παραπανω σιγουρα και χανεις τις ειδικες δυναμεις εκτος αν εχεις βυσμα. Παραπανω ολα γραφονται.
pas20
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pas20 »

Καλησπερα σας, οταν εκανα το μηχανογραφικο μου δηλωσα ειδικες δυναμεις στα λοκ, τωρα που μου ηρθε το χαρτι λεει οτι ειμαι υποψηφιος για ΥΕΑ, θελω να μου πειτε οσοι γνωριζουν τι εκπαιδευση εχει εκει περα?, ποσο διαρκει?, κερδιζεις παραπανω μορια; Και ποτε το δηλωνεις οτι θες να πας στα ΥΕΑ. Ευχαριστω.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hyper »

pas20 έγραψε:Καλησπερα σας, οταν εκανα το μηχανογραφικο μου δηλωσα ειδικες δυναμεις στα λοκ, τωρα που μου ηρθε το χαρτι λεει οτι ειμαι υποψηφιος για ΥΕΑ, θελω να μου πειτε οσοι γνωριζουν τι εκπαιδευση εχει εκει περα?, ποσο διαρκει?, κερδιζεις παραπανω μορια; Και ποτε το δηλωνεις οτι θες να πας στα ΥΕΑ. Ευχαριστω.
θα σε ρωτησουν αν επιθυμεις να πας, και θα κανεις 14μηνο επισης αντι 400 μορια θα παρεις 800, αν σε παρουν ολα αυτα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

pas20 έγραψε:Καλησπερα σας, οταν εκανα το μηχανογραφικο μου δηλωσα ειδικες δυναμεις στα λοκ, τωρα που μου ηρθε το χαρτι λεει οτι ειμαι υποψηφιος για ΥΕΑ, θελω να μου πειτε οσοι γνωριζουν τι εκπαιδευση εχει εκει περα?, ποσο διαρκει; ,κερδιζεις παραπανω μορια; Και ποτε το δηλωνεις οτι θες να πας στα ΥΕΑ. Ευχαριστω.

1. Τσέκαρε προηγούμενες σελίδες
2. Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις
3. Την πρώτη μέρα, δεν έχεις άλλη ευκαιρία μετά

AplaKoyklos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Πιγμαχια
Επάγγελμα: Αστυνομικος

Δημοσίευση από AplaKoyklos »

Όταν πήγα ΥΕΑ τότε η θητεία ήταν 12 μήνες και εγώ υπηρέτησα 17. Η σειρά μου ήταν 303 2008 Β' ΕΣΣΟ.

Πλέον υπηρετείς 14 μήνες αφού η θητεία είναι 9μηνο. Οι αποδοχές που δίνει ο Στρατούς για τους Δόκιμους δεν φτάνει για να είσαι άνετος. Εγώ αυτό έχω να'πω και ότι 2 μήνες θα είσαι Α και σε 2 μήνες Β, σύνολο 4 μήνες εκπαίδευση και μετά ορκίζεσαι Δόκιμος. Βα θυμάσαι δεν μπορεί να παραιτηθείς μετά. Πολλοί το μετανιώνουνε.

Υπηρέτση στις Ε. Δ ως Αλεξιπωτιστής. Καλύτερα να πάς ως Στρατιώτης. Θα είσαι με τη σειρά σου και θα περάσεις καλύτερα. Όσοι πήγανε Δόκιμοι χαθήκανε με τις Σειρές τους. Μη το ψάχνεις πολύ, ο καθένας θα πεί τη γνώμη του.
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: λοχαγος

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ »

Γεια σε ολους σας, εχω διαβασει ολες τις σελιδες για το θεμα αυτο αλλα θελω να κανω μια ερωτηση για να το επιβεβαιωσω, παρουσιαζομαι σπαρτη και εχω ενδειξη ΥΕΑ, μπορω να παω δοκιμος στις ειδικες δυναμεις; Και κατι ακομα, αν δηλωσω στη σπαρτη να παω λοκ, μετα μπορω να παω ΔΕΑ ΕΔ;

Και κατι ακομα... Μου ειπε ενας φιλος μου που περασε δοκιμος απο σπαρτη πως μπορω να παω ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΔ και πως οταν πηγαινεις για δοκιμος αυτοι σε πανε οπου θελουν, ειτε δηλαδη καθεσαι σπαρτη, ειτε πας λαμια ειτε κρητη, και πως για να πας ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΔ πρεπει να βαλεις βισμα για να παρεις αυτη την ΄΄ειδικοτητα΄΄

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας απαντησει... Σε μια βδομαδα μπαινω σπαρτη και θα ηθελα να γνωριζω για να 3ερω τι να κανω ρε παιδιααααααα
comadopsaro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από comadopsaro »

Αν διαβασεις προσεκτικα θα διαπιστωσεις οτι για να σε παρουν δεα εδ πρεπει να εχεις η πολυ δυνατο βυσμα η πολυ καταλληλο, αν δεν εχεις το ξεχνας οπως και μεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ρε παιδιά ρίξτε και καμμιά ματιά στις προηγούμενες απαντήσεις όσο παλιές και άν σας φαίνονται. Δεν κάνει κόπο!

Έχουν απαντηθεί όλες οι απορίες σας.

Ευχαριστώ!

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ναι τα εχω διαβασει απλως ηθελα να το επιβεβαιωσω. Ξερω οτι θελει βισμα. Απλως θελω να κανω μια διευκρινηση, εχω τη δυνατοτητα να παω δοκιμος ειδικων δυν απο σπαρτη αλλα αν δε βαλω βισμα θα με κοψουν ή γενικα για να παω πρεπει να βαλω βισμα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Ναι τα εχω διαβασει απλως ηθελα να το επιβεβαιωσω. Ξερω οτι θελει βισμα. Απλως θελω να κανω μια διευκρινηση, εχω τη δυνατοτητα να παω δοκιμος ειδικων δυν απο σπαρτη αλλα αν δε βαλω βισμα θα με κοψουν ή γενικα για να παω πρεπει να βαλω βισμα;

Xωρίς βύσμα θα σε ρίξουνε σε κανα πεζικό. Οπότε αν δεν έχεις βύσμα μην μπεις στην διαδικασία να πεις "ότι θα παω δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις"
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ευχαριστω πολυ, κατι τελευταιο, αρα δηλαδη και να μην εχω παρουσιαστει σε κεντρο ειδικων δυναμεων αν βαλω βισμα θα μπορω να παω απο σπαρτη
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Ευχαριστω πολυ, κατι τελευταιο, αρα δηλαδη και να μην εχω παρουσιαστει σε κεντρο ειδικων δυναμεων αν βαλω βισμα θα μπορω να παω απο σπαρτη

ναι. Αλλά μην απαντάμε κάθε φορά στα ίδια

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Και οταν γινεσαι δοκιμος ειδικοδυναμιτης εσυ επιλεγεις που θα πας; Πχ, λοκ, αμφιβιος, αλεξιπτωτα; Ή σε πανε οπου θελουν?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες