Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
xt600
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από xt600 »

Ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις. Με τα χαρτια ευτυχως δεν θα εχω προβλημα διοτι ειναι απο το το Γ. Ν. Α. Αφου εκει εκανα το χειρουργειο.(πατερας = εν αποστρατια αξιωματικος της Π. Α.
Κώστας Παπ

Δημοσίευση από Κώστας Παπ »

Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας.

Έχω περιοστίτιδα κνήμης (κάτι σαν τενοντίτιδα από το πολύ τρέξιμο-σύνδρομο υπερχρησης ειναι) και ενδιαφέρομαι να καταταγώ στις ειδικές δυνάμεις. Έχει κανείς κάποια εμπειρία με αυτό το πρόβλημα; Ρωτάω επειδή ξέρω ότι στις ειδικές δυνάμεις έχει πολύ τρέξιμο. Θέλω πάρα πολύ να πάω-εδώ και χρόνια αυτό σκεφτομαι.
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stathisvas »

Εγω με ριξη μινισκου και μερικη ριξη προσθιου χιαστου τι θα βγω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

stathisvas έγραψε:Εγω με ριξη μινισκου και μερικη ριξη προσθιου χιαστου τι θα βγω;

Ι3 άοπλο η Ι4
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ »

Αν δηλωσω οπλοφοβια ή αγχωδες καταστασεισ βγαινω ι4 αοπλος αν ξερει καποιος να μου πει?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ι3 άοπλος βγαίνεις αν δηλώσεις οπλοφοβία.

Εσύ ο φίλος σου έχει οπλοφοβία; Γιατί πρίν ρώταγες για το φίλο σου.
...
NIKOS LARISA

Δημοσίευση από NIKOS LARISA »

Εγώ έχω παει φανταρος και μαλιστα 12μηνο για το φιλο μου ρωταω φιλε Νασο
Πρεπει να το δηλωσει την ημερα καταταξης;
...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

NIKOS LARISA έγραψε:Εγώ έχω παει φανταρος και μαλιστα 12μηνο για το φιλο μου ρωταω φιλε Νασο
Πρεπει να το δηλωσει την ημερα καταταξης;
...

Ναι, θα το δηλώσει στον Ψυχολόγο απ'όπου θα περάσει μια μικρή συνέντευξη.
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Καλησπέρα παίδες Έχω να σας ρωτήσω το εξής Τον μαιο παρουσιαζομαι και θα ήθελα μα μου πείτε αν βγαίνω ι και τι ι βγαίνω Μετά από κάποιο ατύχημα που είχα και κάποια τραγικά λαθοι γιατρών το αριστερό μου χέρι Από λάθος διάγνωση για τα κατάγματα που είχε από καρπο μέχρι και δάχτυλα Πάσχει από δυσλειτουργία και δυσμορφια λόγο του ότι τα κόκκαλα κολλήσαν στραβά Όπως και απο μισό δάχτυλο σταβοραμμενο Στον αριστερό μου ώμο είχα μια ρήξη του στροφεα η οποία απλά έχει καλμαρει με θεραπείες και χρειαζετε χειρουργείο κάποια στιγμή Αποτι μου ειπαν.. Αυτά απο μένα. αν ξέρει κάποιος κάτι.. Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Alex έγραψε:Καλησπέρα παίδες Έχω να σας ρωτήσω το εξής Τον μαιο παρουσιαζομαι και θα ήθελα μα μου πείτε αν βγαίνω ι και τι ι βγαίνω Μετά από κάποιο ατύχημα που είχα και κάποια τραγικά λαθοι γιατρών το αριστερό μου χέρι Από λάθος διάγνωση για τα κατάγματα που είχε από καρπο μέχρι και δάχτυλα Πάσχει από δυσλειτουργία και δυσμορφια λόγο του ότι τα κόκκαλα κολλήσαν στραβά Όπως και απο μισό δάχτυλο σταβοραμμενο Στον αριστερό μου ώμο είχα μια ρήξη του στροφεα η οποία απλά έχει καλμαρει με θεραπείες και χρειαζετε χειρουργείο κάποια στιγμή Αποτι μου ειπαν. Αυτά απο μένα. Αν ξέρει κάποιος κάτι. Ευχαριστω

Καλησπέρα και περαστικά κιόλας. Λοιπόν ρίξε μια ματιά στο ΦΕΚ και δες αν υπάρχει το προβλήμα σου. Αν υπάρχει θα αναγράφει δίπλα και την σωματική ικανότητα (Ι) που θα πάρεις στον στρατό
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Ευχαριστώ φίλε μου Αν και παλιό το ατύχημα το θέμα είναι ότι πλέον ζω με το κουσουρι και τον πόνο στο χέρι λόγο κάποιου αλλού. το θέμα είμαι ότι μετά απο επίσκεψη σε άλλους 4 γιατρούς το πρόβλημα δεν διορθώνεται διότι κατα 99 τα εκατό θα κολλήσει ακόμα πιο στραβά λόγο τις σπανιοτητας των οστών που έσπασαν μαΖι στην παλάμη και θα είναι ακόμα πιο δυσλειτουργικο. Απο μια γρηγόρη ματιά παίζω απο ι3-ι5 ανάλογα με την σοβαρότητα οπότε θα δείξει! Ευχαριστώ και παλι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Alex έγραψε:Ευχαριστώ φίλε μου Αν και παλιό το ατύχημα το θέμα είναι ότι πλέον ζω με το κουσουρι και τον πόνο στο χέρι λόγο κάποιου αλλού. Το θέμα είμαι ότι μετά απο επίσκεψη σε άλλους 4 γιατρούς το πρόβλημα δεν διορθώνεται διότι κατα 99 τα εκατό θα κολλήσει ακόμα πιο στραβά λόγο τις σπανιοτητας των οστών που έσπασαν μαΖι στην παλάμη και θα είναι ακόμα πιο δυσλειτουργικο. Απο μια γρηγόρη ματιά παίζω απο ι3-ι5 ανάλογα με την σοβαρότητα οπότε θα δείξει! Ευχαριστώ και παλι

Τίποτα ότι άλλο θες εδώ είμαστε Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Φίλε Αλέξη καλή δύναμη σου εύχομαι. Εϊναι πραγματικά πολύ λυπηρό να μένεις με μόνιμο πρόβλημα υγείας εξαιτίας ιατρικού λάθους.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά να μην υπάρχει δυνατότητα να ελαχιστοποιήσεις τη ζημία που σου έκαναν.
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Ευχαριστώ Και να ήξερες ότι όλο αυτό με μια αξονικη και ένα χειρουργείο επιτόπου αντί της ακτινογραφιας και του νάρθηκα δεν θα είχε συμβεί.

Και το θέμα είναι ότι σε περίπτωση τραυματισμού θα είναι ακόμα πιο δυλειτουργικο για αυτό ρώτησα μήπως ήξερε κάποιος κάτι η είχε ακούσει κάτι Πάρομοιο! Ευχαριστώ και πάλι πάντως παιδιά, ήδη πήρα κάποιες απαντήσεις απο το έγγραφο που διαβασα ...
themaras7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από themaras7 »

Παιδιά καλημέρα! Έχω μερική ρήξη υπερακάνθιου συνδέσμου στον δεξί μου ώμο. Μου έκοψε ο γιατρός το μπάσκετ το κολύμπι τις εκτάσεις γενικότερα αλλιώς χειρουργείο. Θα βγώ άοπλος ή όχι;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες