Mr X έγραψε:
Στρατιωτικός είσαι ρε φίλε; Η μόνο απλοί πρώην Στρατιώτες μπαίνουν εδώ; Τελος πάντων.Aν λες εμένα βλάκα, σου αφαιρώ το δικαίωμα να λες οτιδήποτε Αρνητικό για μένα Δεδομένου ότι δεν με ξέρεις.
Όχι δεν είμαι στρατιωτικός και δεν χαρακτήρισα εσένα προσωπικά βλάκα. Και εδω μέσα μπαίνουν άτομα που είτε έχουν υπηρετήσει είτε πρόκειται να υπηρετήσουν είτε είναι μόνιμοι στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κοινώς πολλά άτομα έχουν προσωπικές εμπειρίες περί θητείας και Στρατού γενικότερα, θετικές ή αρνητικές.
Δεν χρειάζεται να υπηρετήσω Για να ξέρω, αυτά που μου λέει εκείνος με καλύπτουν.
Ωραία σκέψη. Επειδή στα λέει ένας, ισχύει γενικά. Θεέ μου...
Και όπως αναφέρω παραπάνω εγώ ξέρω τον εαυτό μου και αυτό που ξέρω είναι ότι δεν κάνω εγώ στο στρατό. Ουσιαστικά θα σας είμαι άχρηστος και θα δημιουργηθούν άσχημοι μπελάδες... Στην τελική ένας θάνατος. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
Πέρα από τα σωματικά προβλήματα (άσθμα), γαστρικό έλκος, τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι αυτά που θα δώσουμε βάση.
Πέρα από την κατάθλιψη, κρίσεις πανικού (άγχος) οι οποίες μου διέλυσαν το στομάχι και τις Νευρικές κρίσεις έχω και μικροφοβία
Λυπάμαι για τα προβλήματα υγείας που έχεις. Και εύχομαι τα περισσότερα να τα ξεπεράσεις.
Από'κει και πέρα το να γενικεύεις και να κατακρίνεις τις Ένοπλες Δυνάμεις λές και είναι ο ιός Έμπολα πάει πολύ. Όσο για τις προτάσεις που έκανες, έχουν συζητηθεί πλειστάκις στο παρελθόν και ουδέποτε προχώρησαν γιατί πολύ απλά είναι πρακτικά αδύνατο να εφαρμοστούν.
Είσαι αναιδής. Αυτό όμως Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θανάτων λόγω του ότι κάποιοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν!
Περισσότεροι σκοτώνονται σε τροχαία ατυχήματα κάθε χρόνο, αυτό τι σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσουμε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές;
Και το ότι αυτοκτονούν παιδιά στο Στρατό, σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί μια δια παντώς η θητεία;
Ημουν σίγουρος ότι κάποιος από σας θα ανέφερε την Τουρκία. Εγώ δεν βλέπω καμία εχθρική πράξη από αυτούς, το αντίθετο, νομίζω ότι τα πάμε μια χαρά.
Ναι, καμμία εχθρική πράξη. Άντε καμμιά παραβίαση, καμιά αβλαβή διέλευση, κανά θερμούλικο επεισόδιο στη νήσο Ρω, στο Καστελόριζο ή στη Κύπρο Α, και εννοείται μας απαγορεύει να εξασκήσουμε νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα. Περιττά πράγματα.