Κατάργηση θητείας (2007-2016)

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mr X
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Mr X »

Greek_Army έγραψε:Απλά ο κολλητός σου μεγάλε μπορεί να μην γνωρίζει από πειθαρχία και ιεραρχία απλά τα πράγματα.
Πέρα από τα παραπάνω που αναφέρω, ναι είναι και αυτό που αναφέρεις. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ότι μου λένε αυτοί εκεί πέρα, όπως π. Χ καθάρισμα τουαλέτας. Η πλύσιμο χωρίς γάντια.

Καθώς επίσης ούτε και εγώ μπορώ να αντεπεξέλθω στο πρόγραμμα του στρατού. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να φάω μέσα σε 10 λεπτά (τόσο δεν είναι το ανώτερο όριο, νομίζω; ) πίστεψέ το η όχι, μου παίρνει 1 ώρα μέχρι να τελειώσω το γεύμα μου και με το ζόρι τρώω καθώς Υπάρχει ανορεξία. Επίσης πίνω Και νερό με το ζόρι καθώς η αίσθηση της δίψας έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό.

Mr X
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Mr X »

Nassos έγραψε:Έλεος ρε π%^στη μου, άλλοι έκαναν 24 και 32 μήνες σε πολύ χειρότερες συνθήκες και δεν πάθανε τίποτα. Ήμαρτον με τη προπαγάνδα του κάθε εξυπνάκια.
Αν με τον όρο προπαγάνδα εννοείς επειδή "θάβω" τον στρατό, ίσως έκανα λάθος. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται, αλλά τόσα ακούγονται... Όχι μόνο από αυτά που μου λέειο ο κολλητός μου και διάφοροι άλλοι γνωστοί, αλλά πρόπερσι δεν ήταν η τελευταία αυτοκτονία που είπαν οι ειδήσεις στο στρατόπεδο... (σιγά μην πω, για ευνόητους λόγους πάντα)

Λοιπόν, να μπούμε στο προκείμενο και ας μην τσακωνόμαστε. Καλός η κακός ο στρατός εγώ δεν θα πάω. Είναι δυνατόν να με δεχτούν με όλα αυτά τα προβλήματα;

Εγώ είμαι φανατικός οπαδός της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΜΙΣΩ το ΨΕΜΑ. Όλα είναι αλήθεια και ο λόγος ο οποίος είμαι εδώ ήταν η κατατόπιση. Μου απαντήσατε, σας ευχαριστώ.

Το μόνο που αισθάνομαι Εδώ και Εβδομάδες είναι η ανησυχία και η ανασφάλεια Και δεν θα ησυχάσω Μέχρι να έχω το χαρτί της λύτρωσης Στα χέρια μου, το Ι5.

Αυτά.

Υ. Γ. Το πρώτο μου μήνυμα απευθύνεται στον Νασσο.

...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 54
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Mr X έγραψε:
Στρατιωτικός είσαι ρε φίλε; Η μόνο απλοί πρώην Στρατιώτες μπαίνουν εδώ; Τελος πάντων.Aν λες εμένα βλάκα, σου αφαιρώ το δικαίωμα να λες οτιδήποτε Αρνητικό για μένα Δεδομένου ότι δεν με ξέρεις.

Όχι δεν είμαι στρατιωτικός και δεν χαρακτήρισα εσένα προσωπικά βλάκα. Και εδω μέσα μπαίνουν άτομα που είτε έχουν υπηρετήσει είτε πρόκειται να υπηρετήσουν είτε είναι μόνιμοι στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κοινώς πολλά άτομα έχουν προσωπικές εμπειρίες περί θητείας και Στρατού γενικότερα, θετικές ή αρνητικές.

Δεν χρειάζεται να υπηρετήσω Για να ξέρω, αυτά που μου λέει εκείνος με καλύπτουν.

Ωραία σκέψη. Επειδή στα λέει ένας, ισχύει γενικά. Θεέ μου...

Και όπως αναφέρω παραπάνω εγώ ξέρω τον εαυτό μου και αυτό που ξέρω είναι ότι δεν κάνω εγώ στο στρατό. Ουσιαστικά θα σας είμαι άχρηστος και θα δημιουργηθούν άσχημοι μπελάδες... Στην τελική ένας θάνατος. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
Πέρα από τα σωματικά προβλήματα (άσθμα), γαστρικό έλκος, τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι αυτά που θα δώσουμε βάση.
Πέρα από την κατάθλιψη, κρίσεις πανικού (άγχος) οι οποίες μου διέλυσαν το στομάχι και τις Νευρικές κρίσεις έχω και μικροφοβία

Λυπάμαι για τα προβλήματα υγείας που έχεις. Και εύχομαι τα περισσότερα να τα ξεπεράσεις.

Από'κει και πέρα το να γενικεύεις και να κατακρίνεις τις Ένοπλες Δυνάμεις λές και είναι ο ιός Έμπολα πάει πολύ. Όσο για τις προτάσεις που έκανες, έχουν συζητηθεί πλειστάκις στο παρελθόν και ουδέποτε προχώρησαν γιατί πολύ απλά είναι πρακτικά αδύνατο να εφαρμοστούν.

Είσαι αναιδής. Αυτό όμως Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θανάτων λόγω του ότι κάποιοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν!

Περισσότεροι σκοτώνονται σε τροχαία ατυχήματα κάθε χρόνο, αυτό τι σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσουμε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές;

Και το ότι αυτοκτονούν παιδιά στο Στρατό, σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί μια δια παντώς η θητεία;

Ημουν σίγουρος ότι κάποιος από σας θα ανέφερε την Τουρκία. Εγώ δεν βλέπω καμία εχθρική πράξη από αυτούς, το αντίθετο, νομίζω ότι τα πάμε μια χαρά.

Ναι, καμμία εχθρική πράξη. Άντε καμμιά παραβίαση, καμιά αβλαβή διέλευση, κανά θερμούλικο επεισόδιο στη νήσο Ρω, στο Καστελόριζο ή στη Κύπρο Α, και εννοείται μας απαγορεύει να εξασκήσουμε νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα. Περιττά πράγματα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Mr X έγραψε:Αν με τον όρο προπαγάνδα εννοείς επειδή "θάβω" τον στρατό, ίσως έκανα λάθος. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται, αλλά τόσα ακούγονται... Όχι μόνο από αυτά που μου λέειο ο κολλητός μου και διάφοροι άλλοι γνωστοί, αλλά πρόπερσι δεν ήταν η τελευταία αυτοκτονία που είπαν οι ειδήσεις στο στρατόπεδο... (σιγά μην πω, για ευνόητους λόγους πάντα

Τόσα ακούγονται... Ναι ρε φίλε, τόσα και τόσα ακούγονται που τα περισσότερα είναι υπερβολές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν και τραγικές καταστάσεις

Πρόπερσι; Και φέτος υπήρξαν αυτοκτονίες και έχουν δημοσιευθεί και σε εφημερίδες.

Λοιπόν, να μπούμε στο προκείμενο και ας μην τσακωνόμαστε. Καλός η κακός ο στρατός εγώ δεν θα πάω. Είναι δυνατόν να με δεχτούν με όλα αυτά τα προβλήματα;

Όχι αγαπητε μου δεν θα σε δεχτούν στο Στρατό με τα προβλήματα που έχεις.

Εγώ είμαι φανατικός οπαδός της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΜΙΣΩ το ΨΕΜΑ. Όλα είναι αλήθεια και ο λόγος ο οποίος είμαι εδώ ήταν η κατατόπιση. Μου απαντήσατε, σας ευχαριστώ.

Το μόνο που αισθάνομαι Εδώ και Εβδομάδες είναι η ανησυχία και η ανασφάλεια Και δεν θα ησυχάσω Μέχρι να έχω το χαρτί της λύτρωσης Στα χέρια μου, το Ι5.

Αυτά.

Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χειροτερεύσεις τη κατάσταση της υγείας σου.
... ...
cool

Δημοσίευση από cool »

Mr.X δεν έχω πάει στρατό αλλά πρόκειται να υπηρετήσω άμεσα στη 313. Έχω να σου πω τα εξής. Θεωρώ το στρατό χαμένο χρόνο πέρα ως πέρα, ίσως περισσότερο από εσένα. Επίσης πιστεύω ότι και Ι5 να πάρεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο μέλλον με δουλειά. Πρόσεξε με το χαρτί Ι5 δεν θα έχεις πρόβλημα, με την κατάσταση της υγείας σου όμως θα έχεις. Επειδή λες ότι έχεις φιλοσοφήσει το πράγμα και δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω σε ότι μας έχεις πει, παρατήρησα ότι δεν έχεις αναφέρει κάτι. Έχε υπόψιν σου ότι ο στρατός είναι μια μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας. Όλους αυτούς που θα σε ζόριζαν μέσα αν έμπαινες θα τους βρεις και έξω σε ακόμα χειρότερη μορφή, ίσως και μέσα στο περιβάλλον εργασίας σου. Τότε τι θα κάνεις θα αρπάξεις ένα αυτόματο και θα καθαρίσεις όλους τους συναδέλφους σου; Εν πάσει περιπτώση σκέψου αυτά που σου λέω και σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Mr X
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Mr X »

Nassos έγραψε:
Mr X έγραψε:
Στρατιωτικός είσαι ρε φίλε; Η μόνο απλοί πρώην Στρατιώτες μπαίνουν εδώ; Τελος πάντων.Aν λες εμένα βλάκα, σου αφαιρώ το δικαίωμα να λες οτιδήποτε Αρνητικό για μένα Δεδομένου ότι δεν με ξέρεις.

Όχι δεν είμαι στρατιωτικός και δεν χαρακτήρισα εσένα προσωπικά βλάκα. Και εδω μέσα μπαίνουν άτομα που είτε έχουν υπηρετήσει είτε πρόκειται να υπηρετήσουν είτε είναι μόνιμοι στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κοινώς πολλά άτομα έχουν προσωπικές εμπειρίες περί θητείας και Στρατού γενικότερα, θετικές ή αρνητικές.

Δεν χρειάζεται να υπηρετήσω Για να ξέρω, αυτά που μου λέει εκείνος με καλύπτουν.

Ωραία σκέψη. Επειδή στα λέει ένας, ισχύει γενικά. Θεέ μου...

Και όπως αναφέρω παραπάνω εγώ ξέρω τον εαυτό μου και αυτό που ξέρω είναι ότι δεν κάνω εγώ στο στρατό. Ουσιαστικά θα σας είμαι άχρηστος και θα δημιουργηθούν άσχημοι μπελάδες... Στην τελική ένας θάνατος. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
Πέρα από τα σωματικά προβλήματα (άσθμα), γαστρικό έλκος, τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι αυτά που θα δώσουμε βάση.
Πέρα από την κατάθλιψη, κρίσεις πανικού (άγχος) οι οποίες μου διέλυσαν το στομάχι και τις Νευρικές κρίσεις έχω και μικροφοβία

Λυπάμαι για τα προβλήματα υγείας που έχεις. Και εύχομαι τα περισσότερα να τα ξεπεράσεις.

Από'κει και πέρα το να γενικεύεις και να κατακρίνεις τις Ένοπλες Δυνάμεις λές και είναι ο ιός Έμπολα πάει πολύ. Όσο για τις προτάσεις που έκανες, έχουν συζητηθεί πλειστάκις στο παρελθόν και ουδέποτε προχώρησαν γιατί πολύ απλά είναι πρακτικά αδύνατο να εφαρμοστούν.

Είσαι αναιδής. Αυτό όμως Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θανάτων λόγω του ότι κάποιοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν!

Περισσότεροι σκοτώνονται σε τροχαία ατυχήματα κάθε χρόνο, αυτό τι σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσουμε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές;

Και το ότι αυτοκτονούν παιδιά στο Στρατό, σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί μια δια παντώς η θητεία;

Ημουν σίγουρος ότι κάποιος από σας θα ανέφερε την Τουρκία. Εγώ δεν βλέπω καμία εχθρική πράξη από αυτούς, το αντίθετο, νομίζω ότι τα πάμε μια χαρά.

Ναι, καμμία εχθρική πράξη. Άντε καμμιά παραβίαση, καμιά αβλαβή διέλευση, κανά θερμούλικο επεισόδιο στη νήσο Ρω, στο Καστελόριζο ή στη Κύπρο Α, και εννοείται μας απαγορεύει να εξασκήσουμε νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα. Περιττά πράγματα.
Δεν είπα να καταργηθεί μια για πάντα, όποιος θέλει να μην πάει να δίνει κάποιο χρηματικό ποσό. Πιστεύω θα ήταν μια καλή ιδέα αυτή.

Δεν το ήξερα ότι συνεχίζουν τις Επιθέσεις οι άθλιοι. Τους ΜΙΣΩ για ότι έκαναν στην Ελλάδα επί 400 χρόνια, αλλά τώρα τους ΜΙΣΩ ακόμη περισσότερο που εξαιτίας τους στερείται το δικαίωμα "κατάργησης" όπως στις άλλες χώρες!

Mr X
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Mr X »

Nassos έγραψε:
Mr X έγραψε:Αν με τον όρο προπαγάνδα εννοείς επειδή "θάβω" τον στρατό, ίσως έκανα λάθος. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται, αλλά τόσα ακούγονται... Όχι μόνο από αυτά που μου λέειο ο κολλητός μου και διάφοροι άλλοι γνωστοί, αλλά πρόπερσι δεν ήταν η τελευταία αυτοκτονία που είπαν οι ειδήσεις στο στρατόπεδο... (σιγά μην πω, για ευνόητους λόγους πάντα

Τόσα ακούγονται... Ναι ρε φίλε, τόσα και τόσα ακούγονται που τα περισσότερα είναι υπερβολές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν και τραγικές καταστάσεις

Πρόπερσι; Και φέτος υπήρξαν αυτοκτονίες και έχουν δημοσιευθεί και σε εφημερίδες.

Όχι αγαπητε μου δεν θα σε δεχτούν στο Στρατό με τα προβλήματα που έχεις.

Αυτά.

Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χειροτερεύσεις τη κατάσταση της υγείας σου.
...
Και φέτος; Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Τελος πάντων.

Αυτό ήθελα να διαβάσω. Είμαι ήδη καλύτερα, η ταχυκαρδία μου πέρασε. Η επιτυχία είναι 100% σίγουρη.

Ευχαριστώ για την κατανόηση φίλε, να είσαι καλά.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Mr X έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Απλά ο κολλητός σου μεγάλε μπορεί να μην γνωρίζει από πειθαρχία και ιεραρχία απλά τα πράγματα.
Πέρα από τα παραπάνω που αναφέρω, ναι είναι και αυτό που αναφέρεις. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ότι μου λένε αυτοί εκεί πέρα, όπως π. Χ καθάρισμα τουαλέτας. Η πλύσιμο χωρίς γάντια.

Καθώς επίσης ούτε και εγώ μπορώ να αντεπεξέλθω στο πρόγραμμα του στρατού. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να φάω μέσα σε 10 λεπτά (τόσο δεν είναι το ανώτερο όριο, νομίζω;) πίστεψέ το η όχι, μου παίρνει 1 ώρα μέχρι να τελειώσω το γεύμα μου και με το ζόρι τρώω καθώς Υπάρχει ανορεξία. Επίσης πίνω Και νερό με το ζόρι καθώς η αίσθηση της δίψας έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό.

1. Κάτσε ρε μεγάλε για την δικιά σου καθαριότητα το κάνεις και όχι για τους άλλους. Και γάντια μπορείς να πάρεις και εσύ μαζί σου
2. Όριο 10 λεπτά; Αν είναι στις ειδικές δυνάμεις ισχύει αλλίως όχι
3. Φίλε νομίζω σου έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από yandr »

Greek_Army έγραψε:
3. Φίλε νομίζω σου έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου

Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Δυστυχώς, στη μανία τους ορισμένοι κατά του στρατού (έχουν κάθε δικαίωμα να μην γουστάρουν) επιστρατεύουν την φαντασία τους ή περιστατικά που ίσχυαν επί χούντας για να τρομοκρατήσουν τους υπόλοιπους (δικαίωμα που ΔΕΝ έχουν).

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Nassos έγραψε:

Δεν χρειάζονται όλα αυτά Nassos, απλά και μόνο το casus belli, δηλαδή η απειλή πολέμου από γειτονική χώρα είναι αρκετό.

Από εκεί και πέρα, όποιος δεν έχει ενημερωθεί ή όποιος βλέπει το προσωπικό του, βραχυπρόθεσμο συμφέρον δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει άποψη.(τουλάχιστον να σταματήσει να υποκρίνεται και να παραδεχθεί ότι ο στρατός χρειάζεται αλλά εγώ δεν γουστάρω να υπηρετήσω).

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από billaras »

Εχουμε βλεπω και παραπληγικους αναμεσα μας,
μυριζομαι κακομαθημενα πλουσιοπαιδια που εχουν αλλοιωμενη εντυπωση της ελεθευριας πχ (καταληψεις σπασιμο βιτρινων αποχη απο στρατο δεν πληρωνουν ποτε στη ζωη τους εισιτηριο στα ΜΜΜ ψευτοκουλτουρα και ψευτοιδεολογια με τα λεφτα του μπαμπα)
KLem

Δημοσίευση από KLem »

Αναρωτιέμαι πώς ακριβώς οι σκοπιές και οι αγγαρείες βοηθάνε την εθνική ελευεθερία.

1ον) Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι πόλεμοι γίνονται Για οικονομικούς λόγους και τον τελευταίο αιώνα η εξάπλωση δεν γίνεται καταλαμβάνοντας εδάφη, αλλά μέσω πολυεθνικών. Εξαίρεση αποτελούν χώρες με ισχυρή κυβέρνηση/δικτατορία που δεν αφήνουν τις ξένες πολυεθνικές να εκμεταλευτούν τους πόρους τους (βλ ΙΡΑΚ)

2ον) Αν νομίζετε πως η ελληνική και η τουρκική κυβερνηση δεν βρίσκονται κάτω από τον ίδιο έμμεσο έλεγχο από τους Αμερικάνους, καλύτερα διαβάστε λίγο την πολιτική τους στη λατινική αμερική για να καταλάβετε πως εγκαθιστούν φιλικές σε αυτούς κυβερνήσεις. Ίσως καταλάβετε γιατί είχαμε χούντα.

3ον) Αν γίνει κάποιος πόλεμος, σε αυτόν ρόλο θα έχουν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, δηλαδή πλοία και αεροπλάνα κυρίως, στα οποία η Ελλάδα μπροστά στην Τουρκία, καλώς ή κακώς δεν πιάνει μια. Όταν μια δύναμη είναι τεχνολογικά ανώτερη, τότε 100.000 σχεδόν ανεκπαίδευτα φανταράκια παραπάνω δεν θα κάνουν τη διαφορά.

Και πιο σημαντικό:

Αν λογιστούμε την ελευθερία ως άθροισμα της ελευθερίας όλων των Ελλήνων, τότε θα έλεγα ότι η ελευθερία πλήττεται πολύ περισσότερο απο το γεγονός ότι πάνω από το μισό του μισθού σου το ακουμπάς υποχρωτικά στο κράτος, που το ακουμπάει με τη σειρά του σε τράπεζες επειδή διεφθαρμένοι πολιτικοί έπερναν για δεκαετίες δάνεια για να τρώνε περισσότερα.

Η ελευθερία σου πλήττεται πολύ περισσότερο από την ανεργία παρά από μια σκιώδη εθνική απειλή.

ΠΟΛΙΤΑΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΑΡΟΣ »

Εγω λεω να την καταργησουμε τη θητεια μαφου και πως υπαρχει δεν κανουν και ΤΠτ εχουμε τα στελεχη που υπερασπιζονται τα πατρια εδαφη... δεν υπαρχει κανενας κινδυνος οταν πηγα φανταρος ειδα ποσο μαχημα ειναι τα στελεχη
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

3Ον) Αν γίνει κάποιος πόλεμος, σε αυτόν ρόλο θα έχουν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, δηλαδή πλοία και αεροπλάνα κυρίως, στα οποία η Ελλάδα μπροστά στην Τουρκία, καλώς ή κακώς δεν πιάνει μια. Όταν μια δύναμη είναι τεχνολογικά ανώτερη, τότε 100.000 σχεδόν ανεκπαίδευτα φανταράκια παραπάνω δεν θα κάνουν τη διαφορά.

Ενώ η Τουρκία είναι πολύ ανώτερη τεχνολογικά, η δε εκπαίδευση των εκεί κληρωτών είναι πολύ καλύτερη. Τι να σου πω.ΕικόναΕικόνα

Για να ίσχυε αυτό που λές θα έπρεπε η Τουρκία να κυριαρχεί σε θάλασσα και αέρα αλλά ούτε στο ένα ούτε στο άλλο δεν έχουν κυριαρχία, δεν πάνε να κάνουν όσες υπερπτήσεις-εικονικές προσβολές ή αβλαβεις διελεύσεις θέλουν.

Σαν πολύ σημασία δίνετε στη Τουρκία. Το ότι έχουν στο 2ο ή 3ο μεγαλύτερο σε μέγεθος Ένοπλες Δυνάμεις στο ΝΑΤΟ δεν σημαίνει ότι είναι και πανίσχυρη.

Η ελευθερία σου πλήττεται πολύ περισσότερο από την ανεργία παρά από μια σκιώδη εθνική απειλή.

Δυστυχώς για εσένα αυτή η απειλή δεν είναι σκιώδης αλλά πραγματική. Για να βγαίνει ο... Βενιζέλος ή ο Μπεγλίτης και να το παραδέχονται δημοσίως φαντάσου τι γίνεται και δεν το μαθαίνουμε.

Και τα περί μισθών κλπ. Είναι μια έντεχνη προπαγάνδα της κυβέρνησης με σκοπό να μην ασχολείται ο κοσμάκης με τα εθνικά θέματα παρά μόνο με το οικονομικό του πρόβλημα και να δέχεται χωρίς αντιρρήσεις τις επιλογές και αποφάσεις της σε όλα τα επίπεδα.
...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Καλά αυτός δεν μιλάει για κατάργηση θητείας αλλά κατάργηση του στρατού και των συνόρων γενικότερα. Μάλλον άλλο θέμα πρέπει να ανοίξει...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες