ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
javi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από javi »

γιαννης έγραψε:Γεια σας παιδια. Παρουσιαζομαι στην σπαρτη στις 17 νοεμβριου κ εχω καποιες αποριες.για να γινω οδηγος πρεπει να ειμαι μονο Ι1 ;

μετα την σπαρτη ποσο φυσικο ειναι να παρω μεταθεση κοντα στην πολη μου

κανω 8 μηνο γιατι ο πατερας μου ειναι 71.

ευχαριστω

φιλε λογικα πρεπει να δικαιουσαι μεταθεση καπου κοντα υστερα. Εγω 6μηνο κανω, κ γω κεεμ 17 νοεμβριου. Καλη θητεια...
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johnkaf »

Γεια σας παιδια! Μπηκα στο stratologia.gr και ειδα οτι μπαινω 16/11 στο κεεμ με ειδικοτητα εφοδιασμου μεταφορών... Στην Σπάρτη είναι αυτο; τι ειφδικότητες παίζουν Εκει;

και γενικα τι παίζει εκει;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

johnkaf έγραψε:Γεια σας παιδια! Μπηκα στο stratologia.gr και ειδα οτι μπαινω 16/11 στο κεεμ με ειδικοτητα εφοδιασμου μεταφορών... Στην Σπάρτη είναι αυτο;τι ειφδικότητες παίζουν Εκει;

δες και προηγούμενα μηνύματα
javi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από javi »

Αχ ρε κεεμ ζωαραααα. Θα μου λειψεις πολυ. Καλη τυχη ρε σειρες.
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από TEIN »

johnkaf έγραψε:Γεια σας παιδια! Μπηκα στο stratologia.gr και ειδα οτι μπαινω 16/11 στο κεεμ με ειδικοτητα εφοδιασμου μεταφορών... Στην Σπάρτη είναι αυτο;τι ειφδικότητες παίζουν Εκει;

Οδηγοι, μαγειρες, αρτοποιοι, τεχνιτες, σιτιστες, αυτα κατα κυριο λογο...

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

kapoios έγραψε:Ζωάρααα...

τρελη ζωη ομως... Φοβερη πολη η σπαρτη,(υποκειμενικη αποψη) και θα βαρεθει οποιος παει τις εξοδους. Πολλοι πλεον μετα απο πολλες εξοδους βαριουνται να βγαινουν κ καθονται μεσα. Τεραστιο-αχανες στρατοπεδο, για πολυ τουφα. Τυχερος οποιος παει εκει. Κ οι αξ/κοι δεν ασχολουνται. Σωμα. Αυτο τα λεει ολα.

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Παιδια σχετικα ειναι ολα, μπορει να πεσεις σε σωμα και να τρεχεις και μπορει να εισαι πχ στο πεζικο και να εισαι χαλαρα, τα εχουμε δει ολα ! Εικόνα
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από REPAINER »

TEIN έγραψε:Παιδια σχετικα ειναι ολα, μπορει να πεσεις σε σωμα και να τρεχεις και μπορει να εισαι πχ στο πεζικο και να εισαι χαλαρα, τα εχουμε δει ολα !Εικόνα
εδω ομως δεν ειναι σχετικο. Αντικειμενικα ΕΚΕΙ ειναι τουφα. Τι σχετικα ειναι ολα;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

TEIN έγραψε:Παιδια σχετικα ειναι ολα, μπορει να πεσεις σε σωμα και να τρεχεις και μπορει να εισαι πχ στο πεζικο και να εισαι χαλαρα, τα εχουμε δει ολα !Εικόνα

δεν μιλαμε ομως γενικα φιλαρακι, μιλαμε για κατι συγκεκριμενο εδω. Το ΚΕΕΜ το γνωριζω καλα. Σαν γενικος κανονας δεν ειναι εντελως αβασιμο αυτο που λες, αλλα αστοχο αν το δει κανεις σαν κατι απτο, κ εδω μιλαμε για κατι απτο.

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Εξαρτατε με τι εχει περασει ο καθενας, μπορει για καποιον να ειναι τουφα, μπορει να εχει τρεξημο... Μπορει καποιες περιοδους-που ισως γνωρισατε εσεις-να ηταν οντως τουφα, τα πραγματα ομως μερικες φορες αλλαζουν...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

TEIN έγραψε:Εξαρτατε με τι εχει περασει ο καθενας, μπορει για καποιον να ειναι τουφα, μπορει να εχει τρεξημο... Μπορει καποιες περιοδους-που ισως γνωρισατε εσεις-να ηταν οντως τουφα, τα πραγματα ομως μερικες φορες αλλαζουν...

κοιτα ξερεις τι γινεται; Το ΚΕΕΜ το γνωρισα απο το 2008 εως το 2009 γιατι πηγαινα συνεχεια στη Σπαρτη ανα 2 μηνες και ειχα γνωρισει εναν ανθλγο κ εναν υπλγο εκπαιδευτες του ΚΕΕΜ Γνωριζα τα παντα, και επιπλεον εχουν ερθει πολλες σειρες στρατιωτες στη μοναδα μου απο αυτο το κεντρο απο διαφορετικες χρονικες περιοδους, απο το 2004 τον ιανουαριο που ειμαι εποπ, μεχρι σημερα. Το ΚΕΕΜ καταρχην ειναι ενα σωμα, με οτι αυτο συνεπαγεται. Οι οπλιτες που εκπαιδευονται εκει, ειναι ενας μεγαλος αριθμος κ ΠΟΤΕ δεν εχω ακουσει για εμπλοκη. Αντιθετως στη χειροταιρη εχω ακουσει για 3-4 εξω/1 μεσα. Στη καλυτερη 7 εξω/1 μεσα. Αλλη νοοτροπια σαν σωμα, εκει απλα εκπαιδευουν οδηγους. Οι δραστηριοτητες τους ελαχιστες. Καμμενα στελεχη, παντου υπαρχουν. Ομως εκει λογω του μεγεθους του στρατοπεδου, δυσκολα τρακαρεις αυτους, κ εχεις πολυυυυ χρονο για ξεκουραση, απειρα σημεια να τουφαρεις. Οι πολλες πορειες, βολες, πυρ κ κινηση, αλλου ειναι. Εκει εκπαιδευεται ο κοσμος για κατι συγκεκριμενο, την οδηγηση. Δεν εχεις αδικο οτι τα πραγματα αλλαζουν, αυτο ειναι ενας γενικος κανονας, κ οπως προσθεσε (ασε εμενα) κ αλλος χρηστης παραπανω, εδω μιλαμε για κατι συγκεκριμενο.

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Συγκεκριμενα μιλαω... Ξερω ατομα που μου ειπαν οτι περασανε χαλια στο ΚΕΕΜ, τωρα που μιλαμε, σε νεκρα περιοδο ησουν ποτε στο ΚΕΕΜ;

Το ξερω το ΚΕΕΜ πολυ πιο πολυ καιρο απο εσενα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αλλα κεντρα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη και να ειμαι για κατι σιγουρος 100%!

Ενταξει κατα γενικη ομολογια ειναι ποιο χυμα τα σωματα αλλα εχω δει και οπλα ποιο χυμα απο σωματα, γινεται και αυτο καμια φορα ! Εικόνα

Εξαλλου ο καθενας εχει τι δουλεια του, αλλη η δουλεια των σωματων και αλλη των οπλων...

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

TEIN έγραψε:Συγκεκριμενα μιλαω... Ξερω ατομα που μου ειπαν οτι περασανε χαλια στο ΚΕΕΜ, τωρα που μιλαμε, σε νεκρα περιοδο ησουν ποτε στο ΚΕΕΜ; Το ξερω το ΚΕΕΜ πολυ πιο πολυ καιρο απο εσενα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αλλα κεντρα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη και να ειμαι για κατι σιγουρος 100%!

Ενταξει κατα γενικη ομολογια ειναι ποιο χυμα τα σωματα αλλα εχω δει και οπλα ποιο χυμα απο σωματα, γινεται και αυτο καμια φορα !Εικόνα

Εξαλλου ο καθενας εχει τι δουλεια του, αλλη η δουλεια των σωματων και αλλη των οπλων...

χαλια στο ΚΕΕΜ; Να μην τους αρεσε η σπαρτη ναι, το δεχομαι. Τελοσπαντων, επιφυλλασομαι. Δεν εχω περασει απο μεσα απλα πηγαινα στη σπαρτη 2 χρονια συνεχεια και ειχα γνωρισει 1 ανθ. Λγο κ 1 υπ. Λγο (ΕΜ) κ μου ειχαν πει τα παιδια τι γινεται, συν ολους τους στρατιωτες που ειχα κ εχω κ εχουν περασει απο τη μοναδα μου. Οχι μεσα απο το ΚΕΕΜ δεν εχω περασει καθως 7 χρονια ανηκω στο πεζικο δεν εχουμε αμμεση σχεση με αυτο το σωμα.

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Το χαλια ειναι σχετικο, μπορει καποιον να τον αρεσει, μπορει και οχι, το θεμα ειναι με τι το συγκρινει, αν εχει να το συγκρινει με κατι δηλαδη!Εικόνα

Ενταξει κατα γενικη ομολογια το ΣΕΜ ειναι ποιο "καλο" απο το πεζικο αλλα παντα θα υπαρχουν και εξερεσεις!

πΧ Ξερω ατομο του ΕΜ στη Μυκονο που δεν περναει και τοσο καλα, κανει παρα πολλες υπηρεσιες και για το νοικι που δινει ειναι υπερογκο... Και εγω που νομιζα οτι ειναι γ!@#@τη μεταθεση εκει!Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες