TEIN έγραψε:Εξαρτατε με τι εχει περασει ο καθενας, μπορει για καποιον να ειναι τουφα, μπορει να εχει τρεξημο... Μπορει καποιες περιοδους-που ισως γνωρισατε εσεις-να ηταν οντως τουφα, τα πραγματα ομως μερικες φορες αλλαζουν...
κοιτα ξερεις τι γινεται; Το ΚΕΕΜ το γνωρισα απο το 2008 εως το 2009 γιατι πηγαινα συνεχεια στη Σπαρτη ανα 2 μηνες και ειχα γνωρισει εναν ανθλγο κ εναν υπλγο εκπαιδευτες του ΚΕΕΜ Γνωριζα τα παντα, και επιπλεον εχουν ερθει πολλες σειρες στρατιωτες στη μοναδα μου απο αυτο το κεντρο απο διαφορετικες χρονικες περιοδους, απο το 2004 τον ιανουαριο που ειμαι εποπ, μεχρι σημερα. Το ΚΕΕΜ καταρχην ειναι ενα σωμα, με οτι αυτο συνεπαγεται. Οι οπλιτες που εκπαιδευονται εκει, ειναι ενας μεγαλος αριθμος κ ΠΟΤΕ δεν εχω ακουσει για εμπλοκη. Αντιθετως στη χειροταιρη εχω ακουσει για 3-4 εξω/1 μεσα. Στη καλυτερη 7 εξω/1 μεσα. Αλλη νοοτροπια σαν σωμα, εκει απλα εκπαιδευουν οδηγους. Οι δραστηριοτητες τους ελαχιστες. Καμμενα στελεχη, παντου υπαρχουν. Ομως εκει λογω του μεγεθους του στρατοπεδου, δυσκολα τρακαρεις αυτους, κ εχεις πολυυυυ χρονο για ξεκουραση, απειρα σημεια να τουφαρεις. Οι πολλες πορειες, βολες, πυρ κ κινηση, αλλου ειναι. Εκει εκπαιδευεται ο κοσμος για κατι συγκεκριμενο, την οδηγηση. Δεν εχεις αδικο οτι τα πραγματα αλλαζουν, αυτο ειναι ενας γενικος κανονας, κ οπως προσθεσε (ασε εμενα) κ αλλος χρηστης παραπανω, εδω μιλαμε για κατι συγκεκριμενο.