lucky look έγραψε:Οσον αφορα τον rafaele: Μεγαλε καλο ειναι οταν γραφεις κατι που δεν ειναι δικο σου, να βαζεις το ονομα του συγγραφεα στο τελος, που στην περιπτωση σου ειναι ο Διονυσης Χαριτοπουλος-Υμων των ιδιων!
τι μεγαλε Μικρε; Το ονομα μου ειναι καταρχην rafale. Αλλα μιας και συστηνεσαι ως συγγραφεας Στην εκδοση του πρωτου σου βιβλιου Η καποιου συγγραμματος σου Να μπεις στο σαιτ να μας ενημερωσεις. Κατα τ αλλα σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο συγγραφικό σου έργο. Ας μην μείνουμε όμως εδώ. Το θέμα είναι να δίδονται πληροφορίες για να διαβάζουν οι επισκέπτες. Σε αντίθετη περίπτωση αν δεν είναι σωστές η αν λέγεται κάτι παράλογο η αν κάτι δεν ισχύει μπορεί κάποιος να το διαψεύσει. Η γνώμη μου είναι οτι η πηγή δεν ειναι πάντα η κατωχύρωση Μιας είδησης η μιας πληροφορίας. Καθώς η κάθε πηγή έχει τη δική της γραμμή. Έτσι δεν δίνω σημασία στις πηγές όσο στην είδηση. Και αν θέλω διασταύρωση αυτής ανατρέχω.
Παιδιά καλησπέρα, θα μπω μάλλον τον Μάιο στρατό κ σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις, διαβάζω πολλά στο forum και είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλω άκρη οπότε έχω μερικές ερωτήσεις.
-Σε Ποια Σώματα μπορώ να καταταγώ;
-Είμαι 1.70,90kg και με 1.50 Μυωπία Κ 0.25 αστιγματισμό, πληρώ τις Προϋποθέσεις Για να Μπω;
newGuy έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, θα μπω μάλλον τον Μάιο στρατό κ σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις, διαβάζω πολλά στο forum και είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλω άκρη οπότε έχω μερικές ερωτήσεις. -Σε Ποια Σώματα μπορώ να καταταγώ;
-Είμαι 1.70,90kg και με 1.50 Μυωπία Κ 0.25 αστιγματισμό, πληρώ τις Προϋποθέσεις Για να Μπω;
Καλησπερα ειμαι 21 χρονων φοιτητης σε τει πληροφορικης και τηλ/νιες, τωρα ειμαι στο πρωτο 6μηνο, βεβαια εγω δεν ηθελα να παω σε αυτη τη σχολη οι γονεις μου με πιεσανε ειδικα η μητερα μου εκανε τρομερα επεισοδια και στο τελος δε μπορεσα να αρνηθω αφηστε... Επομενως μου ειπαν να παω δοκιμαστικα να δω τι παιζει και αν δε μου αρεσει φευγω (και καλα τωρα ξερετε πως τα λενε ετσι οι γονεις). Τελωσπαντων τωρα φτανω στο τελος του εξαμηνου και δν εχω ξετρελαθει με τη σχολη δηλ. Τα καταφερνω απλα δεν με ενδιαφερει καθολου γτ εγω ηθελα να μπω αστυνομια (το εχασα για λιγα μορια γμτ!). Οποτε τωρα σκεφτομαι να παρατησω τη σχολη και να ενταχθω στο στρατο για τη θητεια μου σκεφτομαι ως ειδικες δυναμεις αν περασω τις δοκιμασιες που εχουν... Το θεμα ειναι αν γινει αυτο και με το καλο τελειωσει η θητεια μετα μπορεις να δουλεψεις στο στρατο ή σε καποιο αλλο σωμα ασφαλειας; Εχω ακουσει πολλα απο το πατερα μου που μου λεει οτι αμα εχεις χαρτι απο ειδικες δυναμεις μπορεις να πας εκει μπορεις να πας εδω κτλ... Αλλα εγω αποτι διαβασα μετα απο τη θητεια σου μπορεις να πας μονω οβα για τρια χρονια και μετα αμα εισαι τυχερος εποπ και αναρωτιεμαι λοιπον μονο ετσι μπορεις να δουλεψεις αμα γουσταρεις στο στρατο; Δν υπαρχει αλλος τροπος;
Ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι καταργηθηκαν τα αλεξιπτωτα και γενικοτερα οι ειδικοτητες (πχ ελευθερος σκοπευτης) και οτι ολοι θα περνανε το σχολειο των ειδ. Δυναμεων και τελος μετα... Ενδιαφερομαι για αλεξιπτωτα.