Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Rafale »

lucky look έγραψε:Οσον αφορα τον rafaele:
Μεγαλε καλο ειναι οταν γραφεις κατι που δεν ειναι δικο σου, να βαζεις το ονομα του συγγραφεα στο τελος, που στην περιπτωση σου ειναι ο Διονυσης Χαριτοπουλος-Υμων των ιδιων!

τι μεγαλε Μικρε; Το ονομα μου ειναι καταρχην rafale. Αλλα μιας και συστηνεσαι ως συγγραφεας Στην εκδοση του πρωτου σου βιβλιου Η καποιου συγγραμματος σου Να μπεις στο σαιτ να μας ενημερωσεις. Κατα τ αλλα σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο συγγραφικό σου έργο. Ας μην μείνουμε όμως εδώ. Το θέμα είναι να δίδονται πληροφορίες για να διαβάζουν οι επισκέπτες. Σε αντίθετη περίπτωση αν δεν είναι σωστές η αν λέγεται κάτι παράλογο η αν κάτι δεν ισχύει μπορεί κάποιος να το διαψεύσει. Η γνώμη μου είναι οτι η πηγή δεν ειναι πάντα η κατωχύρωση Μιας είδησης η μιας πληροφορίας. Καθώς η κάθε πηγή έχει τη δική της γραμμή. Έτσι δεν δίνω σημασία στις πηγές όσο στην είδηση. Και αν θέλω διασταύρωση αυτής ανατρέχω.

...
newGuy

Δημοσίευση από newGuy »

Παιδιά καλησπέρα, θα μπω μάλλον τον Μάιο στρατό κ σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις, διαβάζω πολλά στο forum και είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλω άκρη οπότε έχω μερικές ερωτήσεις.

-Σε Ποια Σώματα μπορώ να καταταγώ;

-Είμαι 1.70,90kg και με 1.50 Μυωπία Κ 0.25 αστιγματισμό, πληρώ τις Προϋποθέσεις Για να Μπω;

-Καμιά Ιδέα για την εκπαίδευση;

για Αρχή Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από yandr »

Όλα αυτά έχουν απαντηθεί. Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ πρώτα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Greek_Army »

newGuy έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, θα μπω μάλλον τον Μάιο στρατό κ σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις, διαβάζω πολλά στο forum και είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλω άκρη οπότε έχω μερικές ερωτήσεις. -Σε Ποια Σώματα μπορώ να καταταγώ;

-Είμαι 1.70,90kg και με 1.50 Μυωπία Κ 0.25 αστιγματισμό, πληρώ τις Προϋποθέσεις Για να Μπω;

-Καμιά Ιδέα για την εκπαίδευση;

για Αρχή Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά.

για κάθε απορία σου υπάρχει και ξεχωριστό θέμα.
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από salonika91 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
salonika91 έγραψε:Τι ενοεις με το "Αν σου ζητησουν να κολυμπησεις, τετοιο κολυμπι δεν εχεις κανει και δεν θα ξανακανεις. ";
Μπορεις να πεις τι εχεις ακουσει για την Μοιρα μου; Εστω και σε μνμ; Αλλιως δεν σου λεω τιποτα...
δεν ειπα εγω οτι κατι εκουσα για την μοιρα σου...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

salonika91 έγραψε:δεν ειπα εγω οτι κατι εκουσα για την μοιρα σου...
Σωστος, γραψε λαθος...
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από salonika91 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
salonika91 έγραψε:δεν ειπα εγω οτι κατι εκουσα για την μοιρα σου...
Σωστος, γραψε λαθος...
... Αρα θα μου απαντησεις;

SPQR

Δημοσίευση από SPQR »

Καλησπερα ειμαι 21 χρονων φοιτητης σε τει πληροφορικης και τηλ/νιες, τωρα ειμαι στο πρωτο 6μηνο, βεβαια εγω δεν
ηθελα να παω σε αυτη τη σχολη οι γονεις μου με πιεσανε ειδικα η μητερα μου εκανε τρομερα επεισοδια και στο τελος δε μπορεσα να αρνηθω αφηστε... Επομενως μου ειπαν να παω δοκιμαστικα να δω τι παιζει και αν δε μου αρεσει φευγω (και καλα τωρα ξερετε πως τα λενε ετσι οι γονεις). Τελωσπαντων τωρα φτανω στο τελος του εξαμηνου και δν εχω ξετρελαθει με τη σχολη δηλ. Τα καταφερνω απλα δεν με ενδιαφερει καθολου γτ εγω ηθελα να μπω αστυνομια (το εχασα για λιγα μορια γμτ!). Οποτε τωρα σκεφτομαι να παρατησω τη σχολη και να ενταχθω στο στρατο για τη θητεια μου σκεφτομαι ως ειδικες δυναμεις αν περασω τις δοκιμασιες που εχουν... Το θεμα ειναι αν γινει αυτο και με το καλο τελειωσει η θητεια μετα μπορεις να δουλεψεις στο στρατο ή σε καποιο αλλο σωμα ασφαλειας; Εχω ακουσει πολλα απο το πατερα μου που μου λεει οτι αμα εχεις χαρτι απο ειδικες δυναμεις μπορεις να πας εκει μπορεις να πας εδω κτλ... Αλλα εγω αποτι διαβασα μετα απο τη θητεια σου μπορεις να πας μονω οβα για τρια χρονια και μετα αμα εισαι τυχερος εποπ
και αναρωτιεμαι λοιπον μονο ετσι μπορεις να δουλεψεις αμα γουσταρεις στο στρατο; Δν υπαρχει αλλος τροπος;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Εάν πάς Ειδικές Δυνάμεις, θα πάρεις μόρια για μελλοντική προκύρηξη Ειδικών Φρουρών.

Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από yandr »

SPQR έγραψε:
και αναρωτιεμαι λοιπον μονο ετσι μπορεις να δουλεψεις αμα γουσταρεις στο στρατο; Δν υπαρχει αλλος τροπος;
Μόνο με προκήρυξη ΕΠΟΠ ή από παραγωγική σχολή γίνεσαι μόνιμος στο στρατό.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για μονιμότητα.

Giannhs

Δημοσίευση από Giannhs »

Ειμαι 17. Εχω μια απορία. Γινεται να τελειώσω ειδικές δινάμεις η κατι τετοιο και να μπω μετά δόκιμος αεροπορία η ναυτικό?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Greek_Army »

Giannhs έγραψε:Ειμαι 17. Εχω μια απορία. Γινεται να τελειώσω ειδικές δινάμεις η κατι τετοιο και να μπω μετά δόκιμος αεροπορία η ναυτικό;

Όχι δεν γίνεται για να πας δόκιμος στην αεροπορία η στο ναυτικό θα πρέπει να έχεις τελειώσει και την αντίστοιχη σχολή
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Giannhs έγραψε:Ειμαι 17. Εχω μια απορία. Γινεται να τελειώσω ειδικές δινάμεις η κατι τετοιο και να μπω μετά δόκιμος αεροπορία η ναυτικό?
ΔΕΑ στην Αεροπορια νομιζω εχουν καταργηθει. Στο Ναυτικο λεγονται ΣΕΑ και πρεπει να εισαι Εμποροπλοιαρχος και αμα...
σταματης

Δημοσίευση από σταματης »

Ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι καταργηθηκαν τα αλεξιπτωτα και γενικοτερα οι ειδικοτητες (πχ ελευθερος σκοπευτης) και οτι ολοι θα περνανε το σχολειο των ειδ. Δυναμεων και τελος μετα... Ενδιαφερομαι για αλεξιπτωτα.
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ikarus260 »

Αλεξίπτωτα μπορείς να πας ακόμα. Για ελεύθερος σκοπευτής δεν είμαι σίγουρος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες