Ναι αλλα δεν θα πανε οι πρασινοι να μαζευψουν μοδιστρακιαGreek_Army έγραψε:Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε μπορεί το 2003 που δήλωσε αεροπορία να μπήκε στα μητρώα της αεροπορίας. Μέχρι το 2012 παίρνουνε φαντάρους στην αεροπορία
Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Παντως σε αυτην την ιστοσελιδα,
αναφερεται οτι η ΕΣΣΟ νοεμβριου περιλαμβανει πεζικο και ναυτικο
και οχι αεροπορεια (η πρωτη ΕΣΣΟ αεροπορειας ειναι ιανουαριο)
Επομενως, εφοσον η κοπελα στη στρατολογια μου ειπε πως θα με βαλει με την ΕΣΣΟ νοεμβριου,
αρα λογικα παω πεζικο ή ειδικες δυναμεις. Σωστα;
Η εχει τοσο πολυ σημασια το παλιο δελτιο απογραφης;
297 ΙΜΑΚ δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που με ρωτας,
αλλα μαλλον αεροπορεια ειναι η εφεδρεια μου.
Τι να σου πω δεν γνωριζω.
αναφερεται οτι η ΕΣΣΟ νοεμβριου περιλαμβανει πεζικο και ναυτικο
και οχι αεροπορεια (η πρωτη ΕΣΣΟ αεροπορειας ειναι ιανουαριο)
Επομενως, εφοσον η κοπελα στη στρατολογια μου ειπε πως θα με βαλει με την ΕΣΣΟ νοεμβριου,
αρα λογικα παω πεζικο ή ειδικες δυναμεις. Σωστα;
Η εχει τοσο πολυ σημασια το παλιο δελτιο απογραφης;
297 ΙΜΑΚ δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που με ρωτας,
αλλα μαλλον αεροπορεια ειναι η εφεδρεια μου.
Τι να σου πω δεν γνωριζω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
297ΙΜΑΚ έγραψε:Ναι αλλα δεν θα πανε οι πρασινοι να μαζευψουν μοδιστρακιαGreek_Army έγραψε:Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε μπορεί το 2003 που δήλωσε αεροπορία να μπήκε στα μητρώα της αεροπορίας. Μέχρι το 2012 παίρνουνε φαντάρους στην αεροπορία
δεν έχει σχέση με κόμματα άμα τον γράψανε εκεί τέλος
-
- Ταξίαρχος
Οταν λεω πρασινοι Εννοω πρασινοσκουφιδες οχι το αντιστοιχο του χρωματος πολιτικο κομμαGreek_Army έγραψε:δεν έχει σχέση με κόμματα άμα τον γράψανε εκεί τέλος297ΙΜΑΚ έγραψε:Ναι αλλα δεν θα πανε οι πρασινοι να μαζευψουν μοδιστρακιαGreek_Army έγραψε:Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε μπορεί το 2003 που δήλωσε αεροπορία να μπήκε στα μητρώα της αεροπορίας. Μέχρι το 2012 παίρνουνε φαντάρους στην αεροπορία
-
- Στρατηγός
Αααααααααααααααα

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
297ΙΜΑΚ έγραψε:... Οχι το αντιστοιχο του χρωματος πολιτικο κομμα

-
- Ταξίαρχος
Πρασινοι, Μαυροι, Κοκκινοι, Φραουλιτσες, Μπλε (παλια), Γαλαζιοι... Και οι ΤυροπιτεςGreek_Army έγραψε:Αααααααααααααααα
Στο ΚΕΕΔ στο Μεγάλο Πεύκο γινεται να κανεις 9 μηνο για Ε. Δ. η ειναι μονο για τις βασικες ασκησεις κ μετα πας αλλου?
ignatis έγραψε:Στο ΚΕΕΔ στο Μεγάλο Πεύκο γινεται να κανεις 9 μηνο για Ε. Δ. Η ειναι μονο για τις βασικες ασκησεις κ μετα πας αλλου;
Ναι μπορείς να πάς Ειδικές Δυνάμεις.
Στο δεύτερο τι θες να πεις; Να παραμείνεις στο ΚΕΕΔ όλο το 9μηνο; Όχι, πάς σε άλλη Μονάδα Καταδρομών (Ορεινών ή Αμφιβίων) και περνάς τη Προκεχωρημένη Εκπαίδευση Νεοσυλλέκτου για να πάρεις το πράσινο μπερέ.
Γεια χαρα παιδια ξερετε ποσες πιθανοτητες εχω να με στηλουν στου πεζοναυτες αν το δηλωσω το 11 που περναω περιοδευον
Καλησπέρα.Μπαίνω Με τη ΄Δ ΕΣΣΟ στις Ειδικές Δυνάμεις Στα Τεθωρακισμένα Αυλώνα...
ξέρει Κανείς Τι Ισχύει Για τα μόρια των Ειδικών Δυνάμεων;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Neos_geo έγραψε:Καλησπέρα.Μπαίνω Με τη ΄Δ ΕΣΣΟ στις Ειδικές Δυνάμεις Στα Τεθωρακισμένα Αυλώνα...
Εεε... Νεο... Συγγνωμη αν θα στο χαλασω αλλα ειδικες δυναμεις δεν ειναι τα τεθωρακισμενα! Ή ειδικες δυναμεις θα μπεις, ή τεθωρακισμενα!
Αν οντως παρουσιαζεσαι στην Αυλωνα, τοτε δεν εισαι ειδικες δυναμεις. Εκτος αν δηλωσες για πεζοναυτης... Και δεν γνωριζω αν το κεντρο τους ειναι στην Αυλωνα. Δηλωσες πεζοναυτης;
Τωρα για τα μορια. Παιρνεις μορια για τα σωματα ασφαλειας... (λιμενικο, αστυνομια, πυροσβεστικη) και οχι για κατι αλλο... Εκτος αν το λεει η εκαστοτε προκυρηξη (που αμφιβαλλω) !
Εγώ 17-11-2010. Απο λαμία είμαι, κανας άλλος;
Είχα δηλώσει πεζοναύτης ρε ***** το...Unhappy Ξέρει κανένας πως δηλώνεις για ειδικές δυνάμεις, αφού μπεις;
Είχα δηλώσει πεζοναύτης ρε ***** το...Unhappy Ξέρει κανένας πως δηλώνεις για ειδικές δυνάμεις, αφού μπεις;
Μαγκες καλησπερα... Μπαινω και γω τεθωρακισμενα το νοεμβριο αυλωνα... Δεν εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις αλλα εχω πορωθει και θελω να παω επειγοντως! Ερχονται και ρωτανε στην αρχη ποιοι θελουν ειδικες δυναμεις αρα θα μπορεσω να πω οτι θελω ετσι; Λοκ θελω να παω... Θα ορκιστω αυλωνα και μετα θα με στειλουν ειδικες δυναμεις η θα φυγω κατευθειαν για μεγαλο πευκο για να ορκιστω εκει; Εχω εν τω μεταξυ μυωπια 3.25 και 3.75... Να πω οτι εχω ποιο λιγο; Εχω και μερικη ρηξη χιαστου στο γονατο. Δεν εχω κανει χειρουργειο αλλα τοχω λιγο γυμνασμενο! Αυτο εννοειται οτι δεν το λεω ετσι; Χαχαχχ
-
- Στρατηγός
GEO13 έγραψε:Μαγκες καλησπερα... Μπαινω και γω τεθωρακισμενα το νοεμβριο αυλωνα... Δεν εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις αλλα εχω πορωθει και θελω να παω επειγοντως! Ερχονται και ρωτανε στην αρχη ποιοι θελουν ειδικες δυναμεις αρα θα μπορεσω να πω οτι θελω ετσι; Λοκ θελω να παω... Θα ορκιστω αυλωνα και μετα θα με στειλουν ειδικες δυναμεις η θα φυγω κατευθειαν για μεγαλο πευκο για να ορκιστω εκει; Εχω εν τω μεταξυ μυωπια 3.25 και 3.75... Να πω οτι εχω ποιο λιγο; Εχω και μερικη ρηξη χιαστου στο γονατο. Δεν εχω κανει χειρουργειο αλλα τοχω λιγο γυμνασμενο! Αυτο εννοειται οτι δεν το λεω ετσι; Χαχαχχ
θα ορκιστείς αυλώνα και μετά θα πας πεύκο
για μυωπία υπάρχει σχετικό θέμα Μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμός
για το πρόβλημα στο γόνατο δες εδώ
Σωματική ικανότητα στις ειδικές δυνάμεις ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης