Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Γεια σας είμαι 18χρονών και το Νοέμβριο μπαίνω φαντάρος. Λοιπόν, έχω δηλώσει πεζικό όταν με καλέσανε να πάω στο στρατολογικό γραφείο πριν 1 χρόνο. Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θέλω να καταταγώ στα Λ. Ο. Κ. Πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ενέργειες ή άπλα όταν πάω στο κέντρο να το δηλώσω?
ΤΟΛΗΣ έγραψε:Γεια σας είμαι 18χρονών και το Νοέμβριο μπαίνω φαντάρος. Λοιπόν, έχω δηλώσει πεζικό όταν με καλέσανε να πάω στο στρατολογικό γραφείο πριν 1 χρόνο. Το ερώτημα μου είναι το εξής : Θέλω να καταταγώ στα Λ. Ο. Κ. Πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ενέργειες ή άπλα όταν πάω στο κέντρο να το δηλώσω;
Θα το δηλώσεις στο Κέντρο που θα παρουσιαστείς.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ναι το δηλωσα οταν περασα περιοδευον αλλα πηρα αναβολη λογο σπουδων, οταν τελειωσουν οι σπουδες μου μπορω να αλλαξω;
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
ΝΑΙ φιλε μπορεις και ειναι 85% να σε παρουν
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατιώτης
Ωραία, Και που δηλωνω οτι θελω να αλλαξω ας το πουμε ''κλάδο'' ;
Οταν θα πας να κοψεις την αναβολη σου στην αιτηση που συμπληρωνεις για διακοπη αναβολης Εχει την επιλογη θελω να γινω καταδρομεας, αλεξιπτωτιστης, πεζοναυτης επιλεγεις οποιο θες και ειναι πολυ πιθανο να παρουσιαστεις στο ΚΕΕΔ αλλιως παρουσιαζεσαι σε κεντρο πεζικου απο οπου περναει επιτροπη ΕΔ και δηλωνεις οτι θες να πας, δηνεις ενα αθλητικο τεστ και αν περασεις πας ΕΔ.
Περιοδευων οταν περασα δηλωσα στρατο ξηρας αλλα απο τοτε ειχα κανει αναβολη τωρα τον Σεπτεμβρη σταματησα την αναβολη και δηλωσα οτι επιθυμω να μπω το Νοεμβρη ειδικες δυναμεις...
Κανονικα επρεπε μεχρι τελος ιουλιου αλλα γινεται αποσο ξερω με αιτημα αν αργει η μεθεπομενη σειρα να μπεις με την επομενη δηλαδη την συντομοτερη οπως την περιπτωση τη δικη σου που θα σε πηγαινε φεβρουαριο, αρα πιθανον να σε παρουν κ να τα πουμε μεσα 313 οεοΒλαδε έγραψε: Περιοδευων οταν περασα δηλωσα στρατο ξηρας αλλα απο τοτε ειχα κανει αναβολη τωρα τον Σεπτεμβρη σταματησα την αναβολη και δηλωσα οτι επιθυμω να μπω το Νοεμβρη ειδικες δυναμεις...

Καλησπέρα, Μόλις τελείωσα το σχολείο και δήλωσα εθελοντής στο πεζικό,
ειδικές δυνάμεις μπορώ να δηλώσω όταν θα είμαι μέσα; Ύστερα μπορώ να φύγω αν θέλω;
Επίσης ο υποδιευθυντής της στρατολογείας μου είπε ότι δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα πάω Νοέμβριο... Ισχύει; Γιατί θα φύγω φοιτητής στην Κρήτη και θέλω να πάω οπωσδήποτε τώρα!
ειδικές δυνάμεις μπορώ να δηλώσω όταν θα είμαι μέσα; Ύστερα μπορώ να φύγω αν θέλω;
Επίσης ο υποδιευθυντής της στρατολογείας μου είπε ότι δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα πάω Νοέμβριο... Ισχύει; Γιατί θα φύγω φοιτητής στην Κρήτη και θέλω να πάω οπωσδήποτε τώρα!
Καλησπερα μαγκες,
Θελω να μου λυσει μια απορια οποιος μπορει!
Οταν ειχα περασει περιοδευων το 2003, ειχα δηλωσει αεροπορεια.
Οταν εκοψα την αναβολη μου τον ιουλιο του 2010, δηλωσα αλεξιπτωτιστες.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι η υπαλληλος στην οποια Κατεθεσα τα χαρτια μου στο ρουφ,
κυκλωσε την επιλογη "αλεξιπτωτιστης" τονιζωντας το!
Μου ειπε οτι θα με βαλει στην ΕΣΣΟ νοεμβριου 2010!
. Ποσες πιθανοτητες εχω, να παρουσιαστω στο Κ. Ε. Ε. Δ;
Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι η υπαλληλος στην οποια Κατεθεσα τα χαρτια μου στο ρουφ,
Αρκετες αλλα και αλλου να παρουσιαστεις, οταν ερθει η επιτροπη για να παρει ατομα για Ε. Δ το δηλωνεις και πας...Lucky look έγραψε:Καλησπερα μαγκες,
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Δ Ε Ν πανε στην Αεροπορια... Δυστυχως! Οταν δου ειχε ερθει το πρωτο χαρτι να παρουσιαστεις που ελεγε οτι ειναι η εφεδρια σου; Αεροπορια η Πεζικο;asimike έγραψε:Αρκετες αλλα και αλλου να παρουσιαστεις, οταν ερθει η επιτροπη για να παρει ατομα για Ε. Δ το δηλωνεις και πας...
Αν ειναι αεροπορια πηγαινε ξανα στη Στρατολογια με το χαρτι αυτο και κανε αιτηση Μ Ε Τ Α Τ Α Ξ Η Σ στο στρατο ξηρας και γραψε οτι το ζητας για να υπηρετησεις Αλεξιπτωτα
...
αφου ειπαμε οτι δν ξαναπερνουν αεροπορια! Αρα μια η αλλη θα γινει μεταταξη...297ΙΜΑΚ έγραψε:Δ Ε Ν πανε στην Αεροπορια... Δυστυχως!Οταν δου ειχε ερθει το πρωτο χαρτι να παρουσιαστεις που ελεγε οτι ειναι η εφεδρια σου; Αεροπορια η Πεζικο;asimike έγραψε:Αρκετες αλλα και αλλου να παρουσιαστεις, οταν ερθει η επιτροπη για να παρει ατομα για Ε. Δ το δηλωνεις και πας...
Αν ειναι αεροπορια πηγαινε ξανα στη Στρατολογια με το χαρτι αυτο και κανε αιτηση Μ Ε Τ Α Τ Α Ξ Η Σ στο στρατο ξηρας και γραψε οτι το ζητας για να υπηρετησεις Αλεξιπτωτα
...
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε μπορεί το 2003 που δήλωσε αεροπορία να μπήκε στα μητρώα της αεροπορίας. Μέχρι το 2012 παίρνουνε φαντάρους στην αεροπορία
οκ σορρυ... Δν το ηξερα.Greek_Army έγραψε:Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε μπορεί το 2003 που δήλωσε αεροπορία να μπήκε στα μητρώα της αεροπορίας. Μέχρι το 2012 παίρνουνε φαντάρους στην αεροπορία
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες